Sinir bozucu

kızlar hala uyku sersemiyim kendime gelemedim

şimdi çıkıyorum, mesai bitti
sonra görüşürüz

Son düzenleme:
çocukları babalarıyla parka yolladım ohh be :)) ama iftar hazırlığı yapıyorum size bakayım dedim.

şu beyazla yazmayın lennnn

siz neden fenerbahçelisiniz biliyonmu ebrucum

bu maç oynanırken daha dünyada yoktunuzda ondan

[video=youtube;myFGzarEH2A]http://www.youtube.com/watch?v=myFGzarEH2A[/video]

Takımlar hakkında tartışmak e son yaptığım şeylerden biridir canım.. Ben başkasının takımına laf atmıyorsam başkası da benim takımıma laf atmasın plss

Ayrıca inanmak, güvenmek, hissetmek, bilmek için görmeye gerek yoktur..

[video=youtube;j9RQV9brbB4]http://www.youtube.com/watch?v=j9RQV9brbB4[/video]

Birde şekerim sana bir kaç tane de sebeb sayıverim

1.1967 yılında balkan kupası'nı alarak türk futbol tarihinde, uluslararası resmi bir organizasyonda şampiyon olan ilk türk spor kulübü olmuştur. (1966-1967 balkan kupası şampiyonu fenerbahçe)

2. Avrupa kupalarında maç yaparak tur atlayan ilk türk takımıdır. (1959-60 şampiyon kulüpler kupası)

3. Ayrıca Avrupa kupasında, İngilizler, Fransızları, Portekizlileri, Polanyalıları, İsraillileri yenen ilk Türk takımıdır..

4.Donanma Kupası nı ilk kazanan takımdır.

5.Süper lig'de bir sezon boyunca kendi evindeki bütün maçları kazanan ilk takım olmuştur. (2000-2001 sezonu / 17 galibiyet)

6.Ebedi puan cetvelinde 1000 gol ve 2000 gol barajına ulaşan ilk takımdır.

7. Ve Türkiye'de ilk defa stadyumunda elektronik skorbord kullanan, ilk defa stadyumunda ısıtma sistemini kuran, ilk spor kulübü kanalı açan, ilk spor kulübü radyosu kuran ve Türkiye de gazete çıkaran ilk ve tek Türk Futbol takımıdır FENERBAHÇE..

İnan bana Fenerbahçeli olmak için o kadar çok sebebimiz var ki.. Bunlar sadece aklıma gelenler...

Not: Video bile tek başına yeter

Bunları yazarken üyelikten düşmüşüm, tekrar giriş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…