Sinir bozucu

Nihil .
kekik yağı can yakar

portakal da portakal kabuğu görünümünü geçirir. şimdi bizim var sendekilerde geçmesin.

Allah şifa versin kardeş

susam yağı ne için sormuştun?
Ayacıklarını sıcağa yakın iki üç damla lavanta yağı ilave edilmiş suda dinlendirecektin

havlu ile kurulayıp susam yağı ile masaj yapacaktın

ayacıkların suda iken karnına da sıcak su torbası koycaktın

güzel olacaktı.

susam yağın yokmuş ama

[video=youtube;0-Rq9-0IDA4]http://www.youtube.com/watch?v=0-Rq9-0IDA4[/video]

Son düzenleme:

maalesef yok..
5-6 tane susam atsam suyun içine olur mu?

Evet evet o bendim Emekli oldu kadesa ama ikramiyeyi alamadık henüz... Bizede acele ettirdi ev alın diye ev aradı buldu aldık evi...Bize ikramiyeden vereceği paraya senet yaptık ayın 15 inde ödememiz gerek ama ikramiye yok ortada hala Toparlamaya çalışıyoruz borç harç 35 bin

Yaaa kızlar, hazır şu regl döneminden konu açılmışken sancıya iyi gelen bir şey biliyormusunuz? Doğadanın özel günler çayını aldım, hem tadı iğrenç hem de bir işe yaramıyor :26:

k.validen var ya cennetlik ben sana söyleyeyim :) alır yakında İnşallah..

Yaaa kızlar, hazır şu regl döneminden konu açılmışken sancıya iyi gelen bir şey biliyormusunuz? Doğadanın özel günler çayını aldım, hem tadı iğrenç hem de bir işe yaramıyor :26:

Ben sıcak su koyardım karnıma o iyi geliyor...

Bunun dışında bir de evlenmek %100 çözüm sağlıyor...

Abla her seferinde söylemesen olmaz dimi şu 26 yı

Bende 21 ama 25 gösteriyorum.. Dengeledik yani

evlenmeden geçmez ama şekerli sıcak su iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…