- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
allahım ya
çok tatlısın
kullanıcı ismimleriylemi dua okuycan
Töbe töbe
allahtan kullanıcı ismim ambitious değil
o zaman nasıl dicektin
Kızlar, sizlere kolay gelsin, vallahi sabahtan beri bilgisayara baka baka gözlerimin feri gitti...
Neyseki ofisten çıkıcam birazdan, inşallah yarın sohbet ederiz.. O zaman bol bol stresimi atarım...
Şimdiden herkese hayırlı kandiller, iyi akşamlar...
Muhabbetiniz bol olsun...
belleye ne oldu cönemmlerimIĞDIR URFA OLMUŞ
daha onceden msj attiysa simdide uyguladilar gitti herhalde bilmyorum yoneticiler siliyormu oyle :26:
kızlar konu okuyorum mecburen..
bu belle batlıcan olayı mı??
Veee şu Ous muhabbetini bi ara biri bana anlatsın!
Merakımdan çatlıcam
ya da sildiler mi?
Silebiliyor diye biliyorum... Burada sportmenkediye mesela 6 aylığına ceza vermişler üyeliğini kapamışlar...
O batlıcan ayrı
kime ne olmuş bi söyleyn bakım
kızlar konu okuyorum mecburen..
bu belle batlıcan olayı mı??
daha onceden msj attiysa simdide uyguladilar gitti herhalde bilmyorum yoneticiler siliyormu oyle :26:
Sen ve nihil nerdesiniz bakimEn ihtiyacımız olduğu anda kayboldunuz... Belle8 mekanımızı bastı
beğenmiyor ama ayrımıyorda nasıl iş kezoşlar sizi
işyerindemisin şimdi yoksa çıktın mı conem
öle, biraz nankör oluyolar
ama hani bi teyze olayı anlatmıştın ya
koptum :))))
haha sende birşey bilmiyosun diyen dimi ondan sonra acele etme ne sabırsız şeysin diyen bi amca vardı
ama bugun resmen dalaştım ..en son savunma yedim ama bişiy olmamıştı sonra kapıda o adamı görünce acımadı ki acımadıki diyince 2. kez savunma verdim şefim araya girdi yine bir şey cıkmayacak ama bakalım...
olayı anatıyım mız mız bir annesı var neyse geldı acılde ılgılenmeye calısıyorum doktorun tedavisini uygulayacam kadına daha dokunmadan ay acıdı ay cok suratsızsın neden bana iyi davranmyrsun halbukı birşey yaptıgım yok işimi yapıyorum neyse sustum sustum ee teyze konusmaya devam edersen işime konstantre olamıyorum ama soruların varsa bastan sor ben işime baslayınca benı rahatsız etme dedım ayrıca ben kımsenın suratına gulmek zorunda degılım işimi düzgün yapıyorsam gerısı ılgıendırmez kımseyı dedım ordan yakını atladı sen nasıl konusuyorsun dıye ..
bende ınsanım her her hastaya eşit sekılde daavranıyorum kımseyı kırmıyorum ve benım şeklim bu beğenmiyorsanız özel hastane tercih ediniz bir zahmet bakmam geren 5 hasta var ve ben sizin hastanızın özel hemşiresi değilim kapsini cekemem sizi memnun edecem diye ben mutsuz olamam dedım sonra adam benım maasımla ordasın falan diyince iyice cıgrımdan cıktım benım maasımı sen mı verıyorsun bende diyordum bize bu maası layık gören her kımse karsılassakta yüzüne tükürsem diye sonra adam sustu bende haddımı astım farkındayım sonrakı adım hasta hakları sonrakı adım savunmalar falan
vay be kımse benımle muhattap olmuyo
ben konuşuyorum ya
bugün buralar baya karışıktı conem kusura bakma
Veee şu Ous muhabbetini bi ara biri bana anlatsın!
Merakımdan çatlıcam
O ne yaaa idam cezası gibiSilebiliyor diye biliyorum... Burada sportmenkediye mesela 6 aylığına ceza vermişler üyeliğini kapamışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?