Sinir bozucu

merhabalar pin up ı görüyodum sürekli merak ettim, konunun başından okuyayım dedim gözüm korktu, burdan dalayım dedim ben de. kadir geceniz mübarek olsun.

bunuda yaptınız sonunda
kızın forum hayatını bitirdiniz...
oysa bizimle paylaşmak istediği onca şey vardı..mutlu evliliği, muhteşem eşi ve fevkaladenin fevkinde olan şahsıyla ilgili..

bunuda yaptınız sonunda
oysa bizimle paylaşmak istediği onca şey vardı..mutlu evliliği, muhteşem eşi ve fevkaladenin fevkinde olan şahsıyla ilgili..

ha ha ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bunuda yaptınız sonunda

ben çıkıyorum Allaha emanetsiniz...

Son düzenleme:
ceriiiiiiiiiiiiiii bana da ısmını yaz merak ettımmmmmmmmmmmmm

keriiii aldım mesajını çok duygulandım rahmetli ablamın ismi belkide bu yuzden çok sevdim seni..dua edicem arkadşlar herkese özellile badezuzum sana bebek için...

anaaa
üzüldüm ya
sen ablanımı kaybettin.. başın sağolsun canım...

keriiii aldım mesajını çok duygulandım rahmetli ablamın ismi belkide bu yuzden çok sevdim seni..dua edicem arkadşlar herkese özellile badezuzum sana bebek için...

kuzum ya Allah rahmet eylesın

teşekkürler:)

kimmiş o bir özet geçseniz:))

belle

özeti burda
bella konu açtı
yeni taşındık, komşum bana eşin çok efendi, çok iyi biri, çok şanslısın, keşke banada öyle bir damat denk gelse demiş.
bellada darıldı, çünkü komşusu kendisini değilde kocasını övdü. birde kadın fesat diyor, kocamı kızına alıcak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…