ben kaçıyore ,
biraz işlerimi halledeyim iftarı bekliyim bugun cok konustum artık kekelemeye basladım sigara vurdu allahım affet
öncesindede bizi çetecilikle suçlamıştı
güya bizim yüzümüzden insanlar foruma girmiyormuş
Evet ya baya atraksiyonlu bir gündü
bi arkadaşında dediği gibi
bence kendisi silmemiştir
daha kocasını ve kendini övecekti bize
merhabalar pin up ı görüyodum sürekli merak ettim, konunun başından okuyayım dedimgözüm korktu, burdan dalayım dedim ben de. kadir geceniz mübarek olsun.
arkadaşlar isimlerinizi aldım dua edicem sizde edin lütfen mesaj 10 dakka olunca yazamıom herkese tek tek .çok öptüm sizi...
bunuda yaptınız sonunda
kızın forum hayatını bitirdiniz...
oysa bizimle paylaşmak istediği onca şey vardı..mutlu evliliği, muhteşem eşi ve fevkaladenin fevkinde olan şahsıyla ilgili..
bunuda yaptınız sonunda
oysa bizimle paylaşmak istediği onca şey vardı..mutlu evliliği, muhteşem eşi ve fevkaladenin fevkinde olan şahsıyla ilgili..
bunuda yaptınız sonunda
hoşgeldin
seninde kadir gecen mübarek olsun
allah razı olsun abla
keriiii aldım mesajını çok duygulandım rahmetli ablamın ismi belkide bu yuzden çok sevdim seni..dua edicem arkadşlar herkese özellile badezuzum sana bebek için...
ben çıkıyorum Allaha emanetsiniz...
bellede gitti...bana şimdi kim abla dicek...
forumda beni tek sayan oydu...
keriiii aldım mesajını çok duygulandım rahmetli ablamın ismi belkide bu yuzden çok sevdim seni..dua edicem arkadşlar herkese özellile badezuzum sana bebek için...
ben çıkıyorum Allaha emanetsiniz...
teşekkürler:)
kimmiş o bir özet geçseniz:))
anaaa
üzüldüm ya
sen ablanımı kaybettin.. başın sağolsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?