Keşke burda olsaydın belle8 ile vedalaşırdın aramızda en fazla yaşanmışlığı olan sendin özleyeceksin şüphesizBirkaç sayfa öncesine dön
ceriiiiiiiiiiiiiii bana da ısmını yaz merak ettımmmmmmmmmmmmm
belle
özeti burda
bella konu açtı
yeni taşındık, komşum bana eşin çok efendi, çok iyi biri, çok şanslısın, keşke banada öyle bir damat denk gelse demiş.
bellada darıldı, çünkü komşusu kendisini değilde kocasını övdü. birde kadın fesat diyor, kocamı kızına alıcak diyor.
keriiii aldım mesajını çok duygulandım rahmetli ablamın ismi belkide bu yuzden çok sevdim seni..dua edicem arkadşlar herkese özellile badezuzum sana bebek için...
ben çıkıyorum Allaha emanetsiniz...
evet canımmm allahdan geldi yapacak bişiy yok...hadi çıkdım ben kalın sağlıcakla...
keriiii aldım mesajını çok duygulandım rahmetli ablamın ismi belkide bu yuzden çok sevdim seni..dua edicem arkadşlar herkese özellile badezuzum sana bebek için...
ben çıkıyorum Allaha emanetsiniz...
çatla sen emi
okudum
kaçırdım ya off
bana bi elvada demeden gitti üzüldüm
merhabalar pin up ı görüyodum sürekli merak ettim, konunun başından okuyayım dedimgözüm korktu, burdan dalayım dedim ben de. kadir geceniz mübarek olsun.
cerı yaz bak yazmazsan kk dan banlandıgımı gor bak
seninde kadir gecen mubarek olsun,
KIZLAR HEPINIZIN KADIR GECESI MUBAREK OLSUN ALLAH GONLUNUZE GORE VERSIN DUALARIMIZI KABUL ETSIN INSALLAH(AMIN)
yazdım yazdım
banada yazin isimlerinizi keri mutluuu ve diger yazmak isteyen herkes yazsin cok merak ettim bana soyleyene bende soylicem ismimi kampanya yaptiimm
banada yazin isimlerinizi keri mutluuu ve diger yazmak isteyen herkes yazsin cok merak ettim bana soyleyene bende soylicem ismimi kampanya yaptiimm
saat 7 olurmu ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
du bakım bı carıııııııı benı kım sayacak bu forumda kız
bana ismini söyleyene bonus olarak kamilin isminide söylicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?