Sinir bozucu

ya kızlar size bir şey sormak istiyorum eşinizin sevgilinizin d.gününü kutlarken çok özen gösteriyor musunuz yoksa öylesine bi tebrik mi ediyorsunuz...

ben kimsenin d.gününü kutlamak istemiyorum ne acayip bi şey oldum çıktım yaa

ne facete ne yüzyüze kendi ailem dışında kimseninkini kutlayamıyorum yapmacık geliyor ama bunu sevgilime karşı hissetmem anormal değil mi

off çok kafam allak bullak oldu of

ay bu nerden çıktı diyebilirsiniz ama sormam lazım:18:

bence sarı akidiş geçmişi okuyo nasıl insanlar bunlar gibisinden keşif dolanışında ..ama o 2 ziyaretçiden biri kesinlikle manken kız

Bende sevmiyorum ,birtek çocuklarınkini kutlamayı severim.

Hatta ben ''anneler gününü'' de kutlamayı hiç sevmem.Hediye falan komik gelir bana.Anneme bir hediye alacaksamda özellikle anneler gününe denk getirmem.

Son düzenleme:

nasıl hissediyosan öyle yaşa..karşındaki sevgilin olsa bile içinden geleni yap yani kendin gibi ol..diğer türlü yapmacık duruyo..eşimden biliyorum.sırf çirkefleşmiyeyim diye doğum günlerimde bişeyler yapmaya çalışır ama unutsan daha iyi olurdu diye bitiririm süprizi(tabi içimden:)

ben aborjinim de
aborjinler doğum günü kutlamaz de
ben öyle yapıyom

şimdi soru 1:latife hanım lider ruhlu ve ters bir insanmış.o yüzden anlaşamamışlar zaten.hep ben önde olayım istermiş ve kıskançlık da varmış biraz (bilimsel bir dil kullanmıyorum dikkat ediniz)..Atamız onu pek sevmemiş...derler

soru 2: mltck ben ufak bir hediye alıp kutlarım,öyl sevgi pıtırcığı gibi abartmam.

sevgiliyken nişanlıyken evliyken özel günlerimiz hep parasız zamanımıza denk geldi

ve ikimizde biraz odungillerden olduğumuz için pek öyle süpriz eğlence elimizden gelmiyor ama sevgiline karşı bu kadar katı olma bu konuda ufakta olsa birşey yapabilirsin en azından hatırlandığını hissettir bence

Evet anormal... Sevgilini benimseyemedin mi acaba

yok anladimda nerde okudun nasil geldiki bu konu gundeme zaten 2 yil evli kalmislar :26:
Film izliyordum :26::26:

allah seni ne yapmasın balkonda oturuyom bütün mahalleyi az daha ayağa kaldırcaktım zor tuttun kendimi

Tutma tutma sal gitsin

Kendimizinkileri o kadar degil de çocuklarınkine önem veririm.

Ama içinden gelecek bir şey bu...

Jübilemi minik tek kişilik pastalardan alarak kapattım. Gittikçe küçülttüm bak pastanı dedim

Bundan küçüğü de yok bulsam bulamam yapsam yapamam dedim.

Kutlaşmıyoruz artık

anladim...:26:

Evet anormal... Sevgilini benimseyemedin mi acaba

Film izliyordum :26::26:

Tutma tutma sal gitsin

hangi film belgeselmi :26:

İnsan sevgilisinin doğum gününü kutlamak istemezmi ya.
Ne kadar ayıp.
Evet anormal hatta psikolojik destek alman lazım.

Dermişiiiiiiiiiiiiiim
Hahahahaaytt.

Canım ben bazen eşime hediye bile almıyorum
Bir pasta yaparım yeter bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…