Sinir bozucu

Bende sevmiyorum ,birtek çocuklarınkini kutlamayı severim.

Hatta ben ''anneler gününü'' de kutlamayı hiç sevmem.Hediye falan komik gelir bana.Anneme bir hediye alacaksamda özellikle anneler gününe denk getirmem.

işte o benim d.günlerimi hiç es geçmez bu seferde bi garip oluyorum..

ben aborjinim de
aborjinler doğum günü kutlamaz de
ben öyle yapıyom

soru 2: mltck ben ufak bir hediye alıp kutlarım,öyl sevgi pıtırcığı gibi abartmam.

Evet anormal... Sevgilini benimseyemedin mi acaba
ya benimsemiş olmam gerekir benimsemişimdir de doğum günü olayına takıntım var sanırım

Kendimizinkileri o kadar degil de çocuklarınkine önem veririm.

Ama içinden gelecek bir şey bu...
işte herkesin sevgilisi olunca pıtırcık pıtırcık içinden geliyıor ben niye bu kadar odunum:44:
Jübilemi minik tek kişilik pastalardan alarak kapattım. Gittikçe küçülttüm bak pastanı dedim

Bundan küçüğü de yok bulsam bulamam yapsam yapamam dedim.

Kutlaşmıyoruz artık

teşekkürler kızlar

ben lisedeyken bi arkadaş grubumuz vardı

her grupta da bi tane saf olur ya bu gruptaki safta bendim

herkesin doğumgününü organize eder harçlıklarımla pasta alıp kendi çapımda herkesi çağırıp sürpriz falan yapardım

neyse sıra benım doğum günüme geldi ve o gruptaki herkes benim günümü hatırlamalarına rağmen bir incelik gösterisi yapmadılar bir tanesi bile aramadı hani sürprizi falan geçtim önemsenmedim bile

işte o gün bu gündür bir ezilmişliğim var galiba bundan oluyor

bastırılmış duygularım mı depreşiyor nedir bilemiyorum yani...:44::44:

sağolun tekrar

:44::44:

içsel karmaşa..

ruh röntgeni lazım olanlarından :44::44:

slm kızlar alttaki uyelerın rengı sarı olunca yenı olduklarını mı gosterıyor ılk defa duyuyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…