off zuzumm neden açıkladn süpriz yapıcaktık kk ya
kızlar gecenin sonunda evlilik teklif edeceksiniz birbirinize
Bende sevmiyorum ,birtek çocuklarınkini kutlamayı severim.
Hatta ben ''anneler gününü'' de kutlamayı hiç sevmem.Hediye falan komik gelir bana.Anneme bir hediye alacaksamda özellikle anneler gününe denk getirmem.
işte o benim d.günlerimi hiç es geçmez bu seferde bi garip oluyorum..nasıl hissediyosan öyle yaşa..karşındaki sevgilin olsa bile içinden geleni yap yani kendin gibi ol..diğer türlü yapmacık duruyo..eşimden biliyorum.sırf çirkefleşmiyeyim diye doğum günlerimde bişeyler yapmaya çalışır ama unutsan daha iyi olurdu diye bitiririm süprizi(tabi içimden:)
ben aborjinim de
aborjinler doğum günü kutlamaz de
ben öyle yapıyom
soru 2: mltck ben ufak bir hediye alıp kutlarım,öyl sevgi pıtırcığı gibi abartmam.
sevgiliyken nişanlıyken evliyken özel günlerimiz hep parasız zamanımıza denk geldi
ve ikimizde biraz odungillerden olduğumuz için pek öyle süpriz eğlence elimizden gelmiyor ama sevgiline karşı bu kadar katı olma bu konuda ufakta olsa birşey yapabilirsin en azından hatırlandığını hissettir bence
ya benimsemiş olmam gerekir benimsemişimdir de doğum günü olayına takıntım var sanırımEvet anormal... Sevgilini benimseyemedin mi acaba
işte herkesin sevgilisi olunca pıtırcık pıtırcık içinden geliyıor ben niye bu kadar odunum:44:
Kendimizinkileri o kadar degil de çocuklarınkine önem veririm.
Ama içinden gelecek bir şey bu...
Jübilemi minik tek kişilik pastalardan alarak kapattım. Gittikçe küçülttüm bak pastanı dedim
Bundan küçüğü de yok bulsam bulamam yapsam yapamam dedim.
Kutlaşmıyoruz artık
kızlar bende hepinizi seviyorum ve beğeniyorum,objektif olarak söylüyorum
bu gece efkarlıyım gerçi ama olsun
Allah razı olsun Akıl hastası demedinburdakilerin hepsi kalp hastası..önceden alıştırmak lazım diye şettiydim
Veda filmi
hee bukalemun belgeseliymiş
geçen biri izle diyodu
kime diyodu onu svds sanamıydı
mutlu üzerine alındı heralde
oturup izliyoQUOTE]
İnceden dokundurma yaparım kaçırmam diyorsun... Sen pro oldun yazını neden değiştir miyorsun bakim :26::26:
pro oldu değişti demesinler diye
olmazzz
kuslar gotursun seniiii
götürsün
ama ağzımı yırtmadan götürsün
bide gagalamasınlar
:44::44:ben lisedeyken bi arkadaş grubumuz vardı
her grupta da bi tane saf olur ya bu gruptaki safta bendim
herkesin doğumgününü organize eder harçlıklarımla pasta alıp kendi çapımda herkesi çağırıp sürpriz falan yapardım
neyse sıra benım doğum günüme geldi ve o gruptaki herkes benim günümü hatırlamalarına rağmen bir incelik gösterisi yapmadılar bir tanesi bile aramadı hani sürprizi falan geçtim önemsenmedim bile
işte o gün bu gündür bir ezilmişliğim var galiba bundan oluyor
bastırılmış duygularım mı depreşiyor nedir bilemiyorum yani...:44::44:
sağolun tekrar
kiskandim simdi bak beni sevenler el kaldirsin sevmeyenler ayak
Kıskanma kız, sende hoşsun yane.
Allah razı olsun Akıl hastası demedin
Dane dane benleri var yuzunde yuzunde yuzunde.....
Aha el galdırdım gari.
kiskandim simdi bak beni sevenler el kaldirsin sevmeyenler ayak
canlarım size doyum olmaz ama gidiyorum
sahura da işe de alarım çalsa bile kalkamıcam o zaman kulaklarınızı çınlatıcam işte
diyordum ki mune geldi
slm kızlar alttaki uyelerın rengı sarı olunca yenı olduklarını mı gosterıyor ılk defa duyuyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?