Sinir bozucu

evet yani
ayırma sevenleri..

şu anda öle bi haber verdinki
sanki doktormuşsunda, kullanıcı ismim kansere yakalanmış ve 6 aylık ömrü kalmış demiş kadar oldun yani kazen :26:

ceriii bız ayrılamayız dımı

evet yani
ayırma sevenleri..

şu anda öle bi haber verdinki
sanki doktormuşsunda, kullanıcı ismim kansere yakalanmış ve 6 aylık ömrü kalmış demiş kadar oldun yani kazen :26:

bende isim değiştirdim ama yine googleye eski adımı yazınca cıkıo

kızlar adım artık al ömrümü ben gedizito :)))

ne güzel olmuşşşş nickinnnnnn

kendimin zaten kartı yok, onun ek kartını kullanıyorum, hesaplarımız ortak abla yaa..o yüzden bilfiil yanına gidip gözlük aldırtıcam

senşn ek kartın var diyee düşündümde ondan öle dedimmm gözlğk dışında başka şeylerde aldır bariiiiii

Hoş buldum abla teşekkür ederim

bir şey soracağım kazen bey,

uyarınız bu başlığa mı özeldi, carrie ye mi özeldi? yoksa her başlığa tek tek yazıp genel uyarı mı yapıyordunuz ?

bir de ceza nedir, nereden öğrenilir?

Son düzenleme:
ceriii bız ayrılamayız dımı

öyle umuyorum canım :26:

bu arada madem yeni kurallarda, puanlar 6 ay sonra silinmeyecekse, bütün ceza puanlarını sıfırlayında baştan başlıyalım foruma yani
ben ilk üyelik aldığımda kuralları okumuştum ve 6 ay üzerine siliniyo diye yazıyordu, ölye üye oldum yani... bilseydim sınırsız olduğunu üyelik almazdım

o yüzden ya kural değişmeyecek, yaad bütün ceza puanları silinecek baştan başlatılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…