alla alla
hamilemisin yoksa kediş :26:
Ne bilim ben kıyamam ki ona. Onu görmeden günlerimi nasıl geçiririmBana aşkım diyor oğlum bir başkasına nasıl diyecek Veremem ellere onu
napim abla bi bunalımlardayım bende..
halam gelse de kurtulsam
hoşgeldin apla
o zaman hiç konuşma
hiçbirşey deme
surat yap
er yada geç o seninle konuşmaya çalışacak
üfffff başımı şişirme birşeyim yok de
o şirinlik yapmaya çalışıyor
[sıze=3]
bekara karı okşamak kolay tabe [/sıze]
[ı][sıze=3]kız kerı senı yıllardr gormedıgım halamın yerıne koyuyorum onunda ısmı senınkıyle aynı[/sıze][/ı]
[sıze=3]
bekara karı okşamak kolay tabe [/sıze]
Halanın adı kerimi ????? Kocasının adı ne
yok kericim sanmam.
öyle tehlikeli bir durum olmadı ki. bir de hissediyorum olacağımı karnım belim filan ağrıyor yani. olamadım derken bugün olmam lazım akşama en geç yarın sabaha gelir hala
keriiiiiiiiiiiiii benimlen evlenin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kız kerı senı yıllardr gormedıgım halamın yerıne koyuyorum onunda ısmı senınkıyle aynı
Halanın adı kerimi ????? Kocasının adı ne
Merhaba
Yanlış bir anlaşılmayı düzeltmek istiyorum hiç bir ceza silinmemektedir. Sadece bazı cezalar 6 ay sonra profilinizden kalkıyor. O cezaları temizliyoruz onun dışında yeni sitemde artık cezaların son tarihi süresiz verilmektedir.
Merhaba
Yanlış bir anlaşılmayı düzeltmek istiyorum hiç bir ceza silinmemektedir. Sadece bazı cezalar 6 ay sonra profilinizden kalkıyor. O cezaları temizliyoruz onun dışında yeni sitemde artık cezaların son tarihi süresiz verilmektedir.
işte o yok dahaoh oh maasallah coluk cocuk ta warmı
Hımm.. Muhabbet koyu..
Kimse benim geldiğimi farketmedi bile
Merhaba
Hımm.. Muhabbet koyu..
Kimse benim geldiğimi farketmedi bile
işte o yok daha
senin varda şimdiden beşik kertebiliriz amaevlisin mi :))
evet sıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?