Sinir bozucu

günaydın....dün geceki sorumdan sonra bütün gece kabus gördüm,çok fenaydı..bi üye 2.üyelik almış foruma gelmiş.görümcesiyle ilgili konu açmış.ben coşmuşum tabii..mune ve kazen geliyor...banlayın beni nolur diyorum,yok siz olmadan site çöker diyorlar.banlamıyorlar.sonra nihil geliyor dolunay vardı ağda yaptm ama kıllar alınmadı diyor.kabus gibiydi,başım ağrıyor şu anda..:14:

Hoş grldinnnnnn :42::42:

O kabusları bende görüyorummmm geçenlerede ekşicilerle kavga bile ettim rüyamda :57: :57:

Arafa üyelerle kavgaya giriyorum yazdıklarını bile okuyorummmm kabus resmen yaa :27::27:

Şiddetle öneririm..Çok güçlü bir antiseptik çünkü..Bepantenden daha çabuk etki ediyor...1-2 günde uçuk kabuk bağlayıp geçiyor sarımsak sayesinde..Değilse 1-2 haftada zor geçiyor benim uçuklarım..Gözümde arpacık çıktığında göz pınarına sarımsakla hafif pansuman yaparım..1 günde uçuktan eser kalmaz...:) Tabi yaparen yakıyor..İyileşmeye başladığında yakmamaya başlıyor...

Benim 3-4 gün filan sürüyorrrr sonra kabuk düşüyorrr bide ben elimle filan koparıyorummmmm acıyor sonrada :30:deneyeceğim bunu mutlaka sağol canımmmm :38:

iyidir conem sen napin?

öyle icap etti bacıko:ssz: ous takibi mevzusu:27:

Günaydın hanım aplaaaaa:3:
tiny sende hoşgeldin:16:

Günaydınnnnn kedikötüşeroooo ne güzel olmuşş nickinnnn :38:

valla bende bilmiyom kim olduğunu ya 150 sayfa öncesiydi bıraktığım burayı
o kadar sayfayı okuyamıyom şimdi hehehe :60:

Hmeen bulupokuyayımmmmm :27:

Aa ne güzel:16: Düğün ne zaman kısmetse:24:

Şimdilşkk belli değilllll yeni dahaaa zman ne gösterir bakalımmmmm :1:

akşam yatmayı bilmiyorsunuz sabah kalkmayı !

Bir an bu yazıyı babam yazdı sandım.
Küçük çocuk azarlar gibi...:ssz::ssz:

Kızlar,

Kazen bunu bu topiğe boşuna yazmaz.

Aramızda ikinci üyelik almaya çalışan biri/leri var olmalı,

sizce bu casus kim :41:

Daha öncede söyledim hala söylüyorum;:ssz:

casus USHA
valla ben dedim sabaha kadar burdayım die
benim kız uyumuyo oturuyoz sabaha kadar

ama tam kazen ve mune geldiğinde bez değiştirmekle ve emzirmekle meşguldüm allahtan
her işte bi hayır vardır dedikleri bu olsa gerek :52:

Buda kanıtı kızlar....:ssz::ssz:

Ya Kazen kendisi yada Mune:ssz:

evet canım ama senin oğlan artist neyin olcek kız galiba ajans majans diyon ne iş sonra beren biraz büyüyünce beni döver valla beni istemiştide vermediniz diye:1::1:

Çağırdılar canım ama Ege öyle hani yerinde durabilen bir çocuk değil. Bakalım bugün gidecek fotoğraf çekimlerine 3-4 kere kıyafet değiştirecek en az . Hiç sanmıyorum ama inşallah olur. Hayırlısı ne ise o olsun...

aaaa hemşriyiz yani :)

kızlar kazen dün dedi ki yılbaşna kadar hepimiz banlanıcakmşız..işte ben ve nihil hariç öyle dedi :32:

ivet öleeee :)))))

öylemiiiiiiiiiiiiii tamam ikiniz forumda fink atarsınız biz gidince

kızlar duyun duyunnnnnnn belkide casus kadesaaaaaa

Yeter bu kadar tembellik..Şimdi bir kalkıp gelicem 50 sayfa yazmış olacaksınız...Hepsini de okuyamıyorum ki....:ssz: Görüşürüz...:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar

biz kızımla erkenciyiz bugün

dün akşam kazen öyle bi göz korkuttu ki benim kız bile uyudu korkusundan

mune de baya muhabbet etti smiley falan kullandı

sonra nihille kanka oldular:7:

böyle senli benli konuşmaya başladı nihil

bizde anlamadık :26:

mesajların aralarında kesin subliminal msjlar vardı :27:

Son düzenleme:
Yeter bu kadar tembellik..Şimdi bir kalkıp gelicem 50 sayfa yazmış olacaksınız...Hepsini de okuyamıyorum ki....:ssz: Görüşürüz...:16:

git anam git işine bak bura sana hayır getirmez 1 haftadır bende takıldım kaldımm işlerim yıgıldı anammm

hah nihil geldi bende devirmiş popişi yattı diodum :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

aaaa hemşriyiz yani :)

kızlar kazen dün dedi ki yılbaşna kadar hepimiz banlanıcakmşız..işte ben ve nihil hariç öyle dedi :32:

O iki kişinin biri benim canım...:ssz::ssz::ssz:

Dışardan gıcık oluyo gibi gözüksede,sever beni Kazen:ssz::ssz:çekinir biraz.:ssz::ssz:

günaydınlarrrrr :21:

dün gelemedim var mı önemli bi gelişme bi özet geçiverin allasen bi sürü sayfa okumayım şimdi :25:

günaydın kızlar

biz kızımla erkenciyiz bugün

dün akşam kazen öyle bi göz korkuttu ki benim kız bile uyudu korkusundan

mune de baya muhabbet etti smiley falan kullandı

sonra nihille kanka oldular:7:

böyle senli benli konuşmaya başladı nihil

bizde anlamadık :26:

mesajların aralarında kesin subliminal msjlar vardı :27:

usha valla öyle bir anlatıyorsun ki munede smiley kullandı felan derken mune de insan yahuuuu etten kandan candan bir varlık ayollll

dün gelemedim var mı önemli bi gelişme bi özet geçiverin allasen bi sürü sayfa okumayım şimdi :25:

günaydın tavşanım var bayrama hepimiz şutungen nihille kadesa hariçç olsun üzülme ama ben senın oraya gelince ugrarım yanına :ssz::ssz::ssz: olurmu :33::33::33:

ha birde dün mune smiley kullanmış hahahhaahahha hey yarabbim yaaaaa

Son düzenleme:
günaydın....dün geceki sorumdan sonra bütün gece kabus gördüm,çok fenaydı..bi üye 2.üyelik almış foruma gelmiş.görümcesiyle ilgili konu açmış.ben coşmuşum tabii..mune ve kazen geliyor...banlayın beni nolur diyorum,yok siz olmadan site çöker diyorlar.banlamıyorlar.sonra nihil geliyor dolunay vardı ağda yaptm ama kıllar alınmadı diyor.kabus gibiydi,başım ağrıyor şu anda..:14:

:60::60:

hahahaha :D

günaydın canım,

son 50 sayfayı okuman lazım.

öyle özetle falan olmaz..

Kazen dün çok açık tehdit etti bizi.:18::18::18:

Back
X