günaydın....dün geceki sorumdan sonra bütün gece kabus gördüm,çok fenaydı..bi üye 2.üyelik almış foruma gelmiş.görümcesiyle ilgili konu açmış.ben coşmuşum tabii..mune ve kazen geliyor...banlayın beni nolur diyorum,yok siz olmadan site çöker diyorlar.banlamıyorlar.sonra nihil geliyor dolunay vardı ağda yaptm ama kıllar alınmadı diyor.kabus gibiydi,başım ağrıyor şu anda..
Bir an bu yazıyı babam yazdı sandım.
Küçük çocuk azarlar gibi...
Daha öncede söyledim hala söylüyorum;
casus USHA
Buda kanıtı kızlar....
Ya Kazen kendisi yada Mune
good morning kızlar
günaydııııııııııııııııın
benim herif dün evrim geçirmişti sanki. önce aradı "yorgunsan dışardan bir şey alalım yemek yapma" dedi. gelirken bülbül yuvası da getirmişgelince de bebeğe hep o baktı. "annen çok yorulmuş oğlum gel erkek erkeğe oturalım" diyor:))
Bende varımmm yahuuuuu sesiz sakşn gidiyom işteeeee
Ajansa gidecek demiiiiinşallah olurrrrr kızımıda götürmğştümde küçğkken emel acara sonradan vazgeçtimmmm bendeee
Günaydınlarrrrrrrr
hiiiişşşşşşpanpana sor
günaydııııııııııııııııın
benim herif dün evrim geçirmişti sanki. önce aradı "yorgunsan dışardan bir şey alalım yemek yapma" dedi. gelirken bülbül yuvası da getirmişgelince de bebeğe hep o baktı. "annen çok yorulmuş oğlum gel erkek erkeğe oturalım" diyor:))
günaydııııııııııııııııın
Panpam
bissürü şeyler oldu okuman lazım
hiiiişşşşşş
007 keriiii
sana birşey sorcakmışım gediz dedi
100 sayfadan nasıl bulacam
en azından konuştuğunuz saati sölesen
topikten ilk çıkan bayramda banlansın dedik.
ben çıkınca.
'''ilk çıkan parkon'' deyip smiley kullanmış.
Bu durum benim için pek iyi değil galiba.:2::2::2:
günaydınnn carieee
gece gelmişşşş ben yoktum gerçiiiii o saatte mışıl mışıllll uyuyordummmm
galiba yakında kadesa mune olcak :44:100 sayfadan nasıl bulacam
en azından konuştuğunuz saati sölesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?