- 20 Mart 2008
- 142.094
- 214.259
- 1.423
- 61
günaydın....dün geceki sorumdan sonra bütün gece kabus gördüm,çok fenaydı..bi üye 2.üyelik almış foruma gelmiş.görümcesiyle ilgili konu açmış.ben coşmuşum tabii..mune ve kazen geliyor...banlayın beni nolur diyorum,yok siz olmadan site çöker diyorlar.banlamıyorlar.sonra nihil geliyor dolunay vardı ağda yaptm ama kıllar alınmadı diyor.kabus gibiydi,başım ağrıyor şu anda..
Şiddetle öneririm..Çok güçlü bir antiseptik çünkü..Bepantenden daha çabuk etki ediyor...1-2 günde uçuk kabuk bağlayıp geçiyor sarımsak sayesinde..Değilse 1-2 haftada zor geçiyor benim uçuklarım..Gözümde arpacık çıktığında göz pınarına sarımsakla hafif pansuman yaparım..1 günde uçuktan eser kalmaz...:) Tabi yaparen yakıyor..İyileşmeye başladığında yakmamaya başlıyor...
iyidir conem sen napin?
öyle icap etti bacıkoous takibi mevzusu
Günaydın hanım aplaaaaa
tiny sende hoşgeldin
valla bende bilmiyom kim olduğunu ya 150 sayfa öncesiydi bıraktığım burayı
o kadar sayfayı okuyamıyom şimdi hehehe
Aa ne güzelDüğün ne zaman kısmetse
akşam yatmayı bilmiyorsunuz sabah kalkmayı !
Kızlar,
Kazen bunu bu topiğe boşuna yazmaz.
Aramızda ikinci üyelik almaya çalışan biri/leri var olmalı,
sizce bu casus kim
valla ben dedim sabaha kadar burdayım die
benim kız uyumuyo oturuyoz sabaha kadar
ama tam kazen ve mune geldiğinde bez değiştirmekle ve emzirmekle meşguldüm allahtan
her işte bi hayır vardır dedikleri bu olsa gerek
Allah güç versin canım benim kızsa oryantele takdı sürekli her akşam oynuyor ne ypıcaz bişmiyorum bacım...
benım herif merzifonlu bacı nasıl bilmem
evet canım ama senin oğlan artist neyin olcek kız galiba ajans majans diyon ne iş sonra beren biraz büyüyünce beni döver valla beni istemiştide vermediniz diye
Bir an bu yazıyı babam yazdı sandım.
Küçük çocuk azarlar gibi...
Daha öncede söyledim hala söylüyorum;
casus USHA
Buda kanıtı kızlar....
Ya Kazen kendisi yada Mune
aaaa hemşriyiz yani :)
kızlar kazen dün dedi ki yılbaşna kadar hepimiz banlanıcakmşız..işte ben ve nihil hariç öyle dedi
ivet öleeee :)))))
öylemiiiiiiiiiiiiii tamam ikiniz forumda fink atarsınız biz gidince
kızlar duyun duyunnnnnnn belkide casus kadesaaaaaa
Yeter bu kadar tembellik..Şimdi bir kalkıp gelicem 50 sayfa yazmış olacaksınız...Hepsini de okuyamıyorum ki....Görüşürüz...
aaaa hemşriyiz yani :)
kızlar kazen dün dedi ki yılbaşna kadar hepimiz banlanıcakmşız..işte ben ve nihil hariç öyle dedi
günaydın kızlar
biz kızımla erkenciyiz bugün
dün akşam kazen öyle bi göz korkuttu ki benim kız bile uyudu korkusundan
mune de baya muhabbet etti smiley falan kullandı
sonra nihille kanka oldular
böyle senli benli konuşmaya başladı nihil
bizde anlamadık :26:
mesajların aralarında kesin subliminal msjlar vardı
parkişto naber bacımmmmm :)))))
günaydınlarrrrr
dün gelemedim var mı önemli bi gelişme bi özet geçiverin allasen bi sürü sayfa okumayım şimdi
günaydın....dün geceki sorumdan sonra bütün gece kabus gördüm,çok fenaydı..bi üye 2.üyelik almış foruma gelmiş.görümcesiyle ilgili konu açmış.ben coşmuşum tabii..mune ve kazen geliyor...banlayın beni nolur diyorum,yok siz olmadan site çöker diyorlar.banlamıyorlar.sonra nihil geliyor dolunay vardı ağda yaptm ama kıllar alınmadı diyor.kabus gibiydi,başım ağrıyor şu anda..
iyiyim canım,akşam canımızı sıktılar..
sen nasılsın.
günaydınlarrrrr
dün gelemedim var mı önemli bi gelişme bi özet geçiverin allasen bi sürü sayfa okumayım şimdi
diyorum ki bu başlık müdavimlerinden %80 gibi bir oranı yılbaşı partimizde burada olamayacak .... ama gidenle gidilmez ki ! hayat devam ediyor
iyi geceler
Not : aba altından sopamı ? Aslaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?