Sinir bozucu

Ben yemege gdıyorum sakın baska hıkaye bn yokken anlatmayın kuserım

ohaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerçek katil kimmiş olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eee katil kimmiş peki?

gerçek katilmi?

gerçek katil güzel sanatlar bölümünde okuyan bir öğrenci

kızla üniversitede yeni tanışmış
sana notlarla yardımcı olabilirim demiş, mühendislik okuyan arkadaşlarım var seni onlarla tanıştırırım demiş.
sonra not verme bahanesiyle kızı eve götürmüş tecavüz edip öldürmüş.

Ben yemege gdıyorum sakın baska hıkaye bn yokken anlatmayın kuserım

Asılmanın azı çoğu olmaz.. Almasaymış kolyesini evli barklı adam , kolyeni istersen beni ara diye numara bırakmasaymış ama kalp krizi geçiren babasına üzüldüm..

Souwenır kadessa ya sımdı anlatın o zmn bn geınce okuyumn

anlat ,,

nasıl ulaşmışlar ki gerçek katile??

Nen biraz maaşımızı hakedelim dedik otuz sayfa yazmışsınız.
kim okucak bu kadar şeyi insafsızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dimi ya aynen kedicim

Vayy be, çocuktaki neyin kafasıysa

anlatıyorum...benimki korkunçlu değil..ayıplı biraz...ünv.te 3 te bakırköyde staj yaptım ben bi kaç ay...bi hasta geldi,oturduk öyküsünü alıyoruz.kızı ve damadına gıcık bi tip..işte damadının kızını sevmediğini falan anlayor.uzun boylu,esmer,çok yakışıklı,iri vücutlu vb.. diye tanımlıyor damadını.anlattıkça anlatıyor..sonra arif verimli o zaman başhekimdi..adam çıkınca bize döndü sizce rahatsızlığı ne olabilir dedi.hepimiz bişey diyoruz tabii..üstü örtülü eşcinsellik demez mi???? adam damadına yazıyomuş,asıl sorunu buymuş,kızını kıskanıyomuş

maalesef
buna fransızcada juridic erreur diyolar

yani... hukuki hata..

pardon filmi gibi bişi

hayırdır çıkmanız neden yasak:44:

Töbe töbe ya

Asılmanın azı çoğu olmaz.. Almasaymış kolyesini evli barklı adam , kolyeni istersen beni ara diye numara bırakmasaymış ama kalp krizi geçiren babasına üzüldüm..

emin ol pişman olmuştur..

bi ara oğluyla tanıştım yıllar sonra, benim yaşımda bi oğlu vardı
babasını sordum vefat etti dedi
ama devleti mahkemeye vermek istiyorum demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…