damat yüz veriyomuymuş kayınpederine :26:anlatıyorum...benimki korkunçlu değil..ayıplı biraz...ünv.te 3 te bakırköyde staj yaptım ben bi kaç ay...bi hasta geldi,oturduk öyküsünü alıyoruz.kızı ve damadına gıcık bi tip..işte damadının kızını sevmediğini falan anlayor.uzun boylu,esmer,çok yakışıklı,iri vücutlu vb.. diye tanımlıyor damadını.anlattıkça anlatıyor..sonra arif verimli o zaman başhekimdi..adam çıkınca bize döndü sizce rahatsızlığı ne olabilir dedi.hepimiz bişey diyoruz tabii..üstü örtülü eşcinsellik demez mi???? adam damadına yazıyomuş,asıl sorunu buymuş,kızını kıskanıyomuş
anlatıyorum...benimki korkunçlu değil..ayıplı biraz...ünv.te 3 te bakırköyde staj yaptım ben bi kaç ay...bi hasta geldi,oturduk öyküsünü alıyoruz.kızı ve damadına gıcık bi tip..işte damadının kızını sevmediğini falan anlayor.uzun boylu,esmer,çok yakışıklı,iri vücutlu vb.. Diye tanımlıyor damadını.anlattıkça anlatıyor..sonra arif verimli o zaman başhekimdi..adam çıkınca bize döndü sizce rahatsızlığı ne olabilir dedi.hepimiz bişey diyoruz tabii..üstü örtülü eşcinsellik demez mi???? Adam damadına yazıyomuş,asıl sorunu buymuş,kızını kıskanıyomuş
emin ol pişman olmuştur..
bi ara oğluyla tanıştım yıllar sonra, benim yaşımda bi oğlu vardı
babasını sordum vefat etti dedi
ama devleti mahkemeye vermek istiyorum demişti.
bende youtubeden biraz otopsi parçalama amelyat videosu izliycem görüşürz kızlar
napalım bacım bn zaten sıkıntılıyım bunlara uyuyorum ıste
Haklısın cancazım, az kaldı bayrama da...
İnşallah önemli bir sıkıntın yoktur?
Aynen bende uykucuyum bu aralar.
Uyuyorum uyuyorum doyamıyorum uykuya...
Psikolojik benimkisi biraz sanırım
Evet normal bir durum değil tabi ki ama neler duyduk gerek tv de gerekse internette.. Arkadaşlar kadar etkilenmedim diyebilirm ama zaten ne şuur yerinde ne inanç söz konusu..
İçki kötülüklerin anasıdır diye boşuna söylenmemiş.. Tek içki değil elbette adamın ruh hastası olduğuda bariz.. Alkolü de çekince hepten gitmiş..
Verdiği ifade yaptıklarından da beter..
anlatıyorum...benimki korkunçlu değil..ayıplı biraz...ünv.te 3 te bakırköyde staj yaptım ben bi kaç ay...bi hasta geldi,oturduk öyküsünü alıyoruz.kızı ve damadına gıcık bi tip..işte damadının kızını sevmediğini falan anlayor.uzun boylu,esmer,çok yakışıklı,iri vücutlu vb.. diye tanımlıyor damadını.anlattıkça anlatıyor..sonra arif verimli o zaman başhekimdi..adam çıkınca bize döndü sizce rahatsızlığı ne olabilir dedi.hepimiz bişey diyoruz tabii..üstü örtülü eşcinsellik demez mi???? adam damadına yazıyomuş,asıl sorunu buymuş,kızını kıskanıyomuş
anlat ,,
nasıl ulaşmışlar ki gerçek katile??
emin ol pişman olmuştur..
bi ara oğluyla tanıştım yıllar sonra, benim yaşımda bi oğlu vardı
babasını sordum vefat etti dedi
ama devleti mahkemeye vermek istiyorum demişti.
hayırdır çıkmanız neden yasak:44:
ben türkiyede zor ulaşıyorum bu tarz kitaplara..
sadece internetten falan bakabiliyorum
anşat souvenir
Afiyet olsun canım... Bende de var 2 hikaye...Souwenır kadessa ya sımdı anlatın o zmn bn geınce okuyumn
Pişman olsun bir zahmet..
Yuvası darmadağın olup babasını kaybetti..
Ne için ? Hanımı dururken müşterisine sarktığı için..
Tamam katil değilmiş tecavüzde etmemiş ama o kız karşılık verse eşini aldatacakmış...
...............................
bütün bunların sonunda adam ifadede ne demiş biliyomusunuz?????
Albert Hamilton Fish | KORKU SiTESi
korkmak isteyenler şu seri katilin kriminal dosyasını okusun..
nadia özellikle sen
Badecim
Jiletcim
Nadiacım
Parkon ablam
ve
Yeni gelen tüm arkadaşlar nasılsınız
Ben yemege gdıyorum gelınce gorusuruz bacıskolarım...
Yaw ne gerek var böyle şeyleri izlemeye....
Sana iyi seyirler, midem ne kadar sağlam olursa olsun, kaldıramayacağım şeylerden bir tanesi bu sanırım...
Zamanında şu çeçenlerin katledildiği yıllarda bir adamın kafasının nasıl kesildiğini "yanlışlıkla" görmüştüm...
Yıllarca gözümün önünden gitmedi... Psikolojimi bozmaya değmez...
Ama izleyebiliyorsan bravo!
hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah yahu ben bie kere korku bile değil gerilim filmi izledimde annemle yattım 3 gün 30 yaşında düşünün şaka ettim kusarım ben beyaaa
sürekli sakladığı için bilinçaltındasarhoş olmuş başka arkadaşlarına anlatmış
yıllar önce ben böle böle yapmıştım diye, arkadaşları onu ihbar etmiş
evine baskın düzenlenmiş, evinde kan lekeleri bulunmuş ve başka kadınlara ait formol ile dolu kavanozlarda kadın organları bulunmuş
heykeltraştı kendisi normalde
bazı heylellerde gerçek insan kemikleri kullanmış. yani, iskelet olarak, alçılamış heykel süsü vermiş.
ne ilk nede son cinayeti değilmil bu yani.
kadessa senın meslaegın ne souwenır beklıyruz bak
anneside öldü ama
kadın astı kendini
ben böyle bi canavarı doğurmuş olamam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?