sıra sana geldi
sen anlat şimdi
Kim gelmedi ya, herkes burda
Aaa tweety yok
Vay be.......anlatıyorum...benimki korkunçlu değil..ayıplı biraz...ünv.te 3 te bakırköyde staj yaptım ben bi kaç ay...bi hasta geldi,oturduk öyküsünü alıyoruz.kızı ve damadına gıcık bi tip..işte damadının kızını sevmediğini falan anlayor.uzun boylu,esmer,çok yakışıklı,iri vücutlu vb.. diye tanımlıyor damadını.anlattıkça anlatıyor..sonra arif verimli o zaman başhekimdi..adam çıkınca bize döndü sizce rahatsızlığı ne olabilir dedi.hepimiz bişey diyoruz tabii..üstü örtülü eşcinsellik demez mi???? adam damadına yazıyomuş,asıl sorunu buymuş,kızını kıskanıyomuş
sarhoş olmuş başka arkadaşlarına anlatmış
yıllar önce ben böle böle yapmıştım diye, arkadaşları onu ihbar etmiş
evine baskın düzenlenmiş, evinde kan lekeleri bulunmuş ve başka kadınlara ait formol ile dolu kavanozlarda kadın organları bulunmuş
heykeltraştı kendisi normalde
bazı heylellerde gerçek insan kemikleri kullanmış. yani, iskelet olarak, alçılamış heykel süsü vermiş.
ne ilk nede son cinayeti değilmil bu yani.
sörvayvır metrobüste bi olay duymuşEee yok mu başka bir şey kızlar anlatacak
isteyerek mi girdin bu işlere
kazen ve mune de gelmedi :)
gelirler birazdan ama ben çıkıcam şimdi..çocuklar uyanır.
Kesinlikle katılıyorum...
Allah korusun, bir anlık birşey şu cinnet geçirme olayı.
Çoğu insan "cinnet geçirme" durumuna inanmıyor belki, fakat ben inanıyorum...
Şöyleki biz bile çok sinirlendiğimiz zamanlar, anlık şuur kaybı yaşayıp istemediğimiz şeyler söyleyip yapabiliyoruz.
Hele bir de düşün ki ruhsal bozukluk buna eklenince, katiller böyle ortaya çıkıyor bence... :44:
deden ne yaptı ki:26:
Vay be.......
Amanın ben de güzel sanatlardan mezunum...Şimdi heykeltraş arkadaşlarımın hepsinden şüphe duyacam eserlerine bakıp bakıp...:18:
sarhoş olmuş başka arkadaşlarına anlatmış
yıllar önce ben böle böle yapmıştım diye, arkadaşları onu ihbar etmiş
evine baskın düzenlenmiş, evinde kan lekeleri bulunmuş ve başka kadınlara ait formol ile dolu kavanozlarda kadın organları bulunmuş
heykeltraştı kendisi normalde
bazı heylellerde gerçek insan kemikleri kullanmış. yani, iskelet olarak, alçılamış heykel süsü vermiş.
ne ilk nede son cinayeti değilmil bu yani.
normalde tıp okumak istedim ama tıp fakültesinde okuyan dayımın oğlu vardı oda bizle kalıyoru, tatillerde evine gidiyordu
ve eve iskelet getirdi beni korkuttu, bu arada o kemikleri bulmak için baya uğraşmıştı, uzun hikaye bunu anlatmıycam burda.
kafatasını elime verdi
sonra ben vazgeçtim , hukuk seçtim
ben böyle bişi yaşadım.
12 yaşında ya varım ya yogum.
köydeydik ormana gezmeye çıktım sahlep toplicaktım.
yaralı bi kuş vurdum avcı vurmuş terketmiş oracıkta. yardım etmek istedim kucagıma aldım eve götürcem, çocuk aklı işte.
kuş bi türlü durmadı. çantaya koydum yok koynuma sakladım yok.
yanımda sahlep köklerini kazmak için bi kör bıcak vardı.
kımıldamayı kesmiyo diye kızdım. bir de acı çekiyordu zaten.
çekti o bıcakla o kuşun boynunu kestim hırt hırt diye. çok acı çekti eminim.
off çok pişmanım hala çok üzülüyorum düşündükçe
mune gündedir kesin,kazen ve mune de gelmedi :)
gelirler birazdan ama ben çıkıcam şimdi..çocuklar uyanır.
anlatıyorum...benimki korkunçlu değil..ayıplı biraz...ünv.te 3 te bakırköyde staj yaptım ben bi kaç ay...bi hasta geldi,oturduk öyküsünü alıyoruz.kızı ve damadına gıcık bi tip..işte damadının kızını sevmediğini falan anlayor.uzun boylu,esmer,çok yakışıklı,iri vücutlu vb.. diye tanımlıyor damadını.anlattıkça anlatıyor..sonra arif verimli o zaman başhekimdi..adam çıkınca bize döndü sizce rahatsızlığı ne olabilir dedi.hepimiz bişey diyoruz tabii..üstü örtülü eşcinsellik demez mi???? adam damadına yazıyomuş,asıl sorunu buymuş,kızını kıskanıyomuş
aaaaaa valla ağzım açık kaldı, neler var beyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?