Sinir bozucu

Vay be.......

Amanın ben de güzel sanatlardan mezunum...Şimdi heykeltraş arkadaşlarımın hepsinden şüphe duyacam eserlerine bakıp bakıp...:18:

isteyerek mi girdin bu işlere

normalde tıp okumak istedim ama tıp fakültesinde okuyan dayımın oğlu vardı oda bizle kalıyoru, tatillerde evine gidiyordu
ve eve iskelet getirdi beni korkuttu, bu arada o kemikleri bulmak için baya uğraşmıştı, uzun hikaye bunu anlatmıycam burda.
kafatasını elime verdi

sonra ben vazgeçtim , hukuk seçtim

ben böyle bişi yaşadım.
12 yaşında ya varım ya yogum.
köydeydik ormana gezmeye çıktım sahlep toplicaktım.
yaralı bi kuş bulrdum avcı vurmuş terketmiş oracıkta. yardım etmek istedim kucagıma aldım eve götürcem, çocuk aklı işte.
kuş bi türlü durmadı. çantaya koydum yok koynuma sakladım yok.
yanımda sahlep köklerini kazmak için bi kör bıcak vardı.
kımıldamayı kesmiyo diye kızdım. bir de acı çekiyordu zaten.
çekti o bıcakla o kuşun boynunu kestim hırt hırt diye. çok acı çekti eminim.

off çok pişmanım hala çok üzülüyorum düşündükçe

Son düzenleme:

bu adam türk müymüş_?

İskeletin kafasını eline mi verdi Vay cani..

aaaaaa valla ağzım açık kaldı, neler var beyaaa

12-13 yaşlarındayken bi arkadaşım vardı korkunç hikayeler anlatıp bizi korkuturdu sürekli. artık çock olduğum için mi korkuyodum o kadar bilmiyorum ama bi tanesini hiç unutmadım. ben de onu anlatayım size. bu adli bi vaka değil ama..

genç bi sevgili varmış. evlenmeye karar vermişler. isteme, söz nişan derken sıra gelmiş oturacakları evi düzmeye. çocuk demiş ki kıza ''evin her yerini kendi zevkine göre düzenleyebilirsin, yalnız senden ricam yatak oaına karışma, orayı ben dizayn edicem kendi zevkime göre ve sana da süpriz olacak. ilk kez evlendiğimiz gece göreceksin'' kız da peki demiş. çouk devamlı yatak odasının kapısını kilitli tutuyormuş. kız da meraktan ölü bitiyormuş, niye gizliyor bu kadar diye. sonra düğüne yakın dayanamamışlar annesiyle birlikte gidip artık tel tokayla mı neyse bi şekilde odanın kapısını açmışlar. bir de ne görsünler, odanın penceresi örülmüş, duvarları simsiyah boyanmış. ve yatak yerine de ortada sadece iki tane tabut var :18:

merhaba arkadaslar gecte olsa topigi bulma sansim oldu.

Carrie sana hayranim Konularin genelde sinir disi. Biraz piskopatlik var, seni gördüm yanliz olmadigimi anladim. Bende 7-24 medical detectives tarzi serler izliyorum. Seri katiller vs vs. Birde anatomi ve patoloji dersinde cok iyiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…