Sinir bozucu

hatırladım,

kanıtta çıkmıştı bu olay, izlemiştim,

Aaa neden giremiyorsunuz? Öyle bir ceza oldugunu ilk defa duydum.:18:

Yok canım o bizim cezamız kendi kendimize koyduğumuz.. Başka yerde yazarsak çenemiz durmuyor ve çenemiz durmassa kazen bizi uzatmalı bir şekilde tatile göndercek ondan
normal masalda okuyordu ama..

Çoğunluğu patolojiye vermiş ama

Aaa neden giremiyorsunuz? Öyle bir ceza oldugunu ilk defa duydum.:18:

Cezadan değil canım,korkudan.

Kazen cezaları ve üyelik şartlarını ağırlaştırmış,bizide bayramdan önce banlıycanı söyledi.

Karantinaya aldık kendimizi.

bende istiyorum bu kitabı

özelden adres ver çalayım oustan yollim sana

Kanım dondu resmen.
Canım sen bunu sankın çevrende birine anlatma çok ön yargı ile karşılaşırsın..
Sende de hakkaten bir katil ruhu varmış demekki... Hakkaten kanımı dondurdun!

o zaman 12 yaşındaydım.bu olay ilk ve sondur.
bir anda oldu bu.. ardından çok ama çok ağladım pişman oldum. aklıma geldikçe hep üzülürüm allahtan beni affetmesini isterim.
hayvanları çok seviyorum bu olay hariç karınca bile incitmedim ama her insanın içinde var demek ki potansiyel.

bizim fakültede de bi tane kafatasımız vardı. arkadaşlar isim takmışlardı ona. bizden biri olmuşt artık

Bizim bir arkadas anatomi calismak icin evine kemikleri getiriyordu. Evinde bir gördüm her cesit kemik mevcut.
Neyse benim de gercek olmayan plastik iskeletim var. Isminide Os-man koydum.

souvvenir bu anlattığın bana bi filmi hatırlattı saat 02:14 müydü neydi.patrıck swayze oynuyordu.severim oyuncuyu allah rahmet eylesin :)

kızlar gündüz gündüz korkutmayın kendinizi gece uyuyamicaksınız.

Bizim bir arkadas anatomi calismak icin evine kemikleri getiriyordu. Evinde bir gördüm her cesit kemik mevcut.
Neyse benim de gercek olmayan plastik iskeletim var. Isminide Os-man koydum.

bizimde evde gerçek olan iskeletler var,bazen anatomi çalışıyoruz onlarla..isimleri ous

geçen hafta muska yapıcaktı

yapıp takmıştır şimdiye, anlat sen biraz biraz :26:

kodes, ban, mapus, ölmek, bayılmak derken seri katillerin cinayet biçimlerine geldik

Anlat anlat bakma sen benim korkuğuma, bütün cinli filmleri izlemişliğim vardır... Korkarım ama bir o kadarda severim

anlatıcam
şimdi biraz yoğurt yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…