hatırladım,Geçen sene yaz ayında metrobüse bindim gidiyorum, sıradan bir gün.
Adam yanındaki kadına hararetli hararetli anlatıyor...
"Benim bir kuzenim var geçen gün öğrendim, bak başına ne gelmiş.
Ne zamandır görüşemiyorduk, buluşunca anlattı.
Bir akşam E5 te giderken, gece 3 suları falan, birşeye çarptığını zannetmiş kenara çekmiş arabayı.
İnmiş arabadan, trafik sakin, etrafa bakınmış ortalıkta birşey yok. Arabanın ön kısmına bakmış.
Herhangi bir zedelenme yamulma yok, hayırdır inşallah deyip binmiş arabasına gitmiş evine.
Sonra aklına takılmış, eve varınca bir de evin orada bakmış arabanın ön tarafına ve eğilip altına.
Bir de görsün ki araba farının al kısmına doğru bir tutam uzun saç ve biraz kan bulaşmış.
Hemen panikleyip doğru karakolda almış soluğu, arabayı göstermiş, olay yerini tarif etmiş.
Karakoldan bir ekiple beraber olay yerine gitmişler bakmaya.
E5 ana yolda birşey yok, dolayısıyla etrafı araştırmaya başlamışlar.
Neden sonra bir kız cesedini ilerde yol aralığında bir çukur içinde bulmuşlar.
Hemen otopsi yapılmış vs. otopside kızın ölüm sebebi kaza.
İşte o zaman başlıyor asıl hikaye. Kızın önce kimliği tespit edilip hemen ailesine haber veriliyor.
Ailesi başta per perişan soluğu karakolda alıyorlar. Sonra babası kızıyor söyleniyor ve diyor ki:
"Hata tamamen kızımda, ne işi vardı gecenin o yarısında, başına her türlü iş gelir tabii ki.
Allah bilir daha neler yapmıştır bizim bilmediğimiz diye" vermiş veriştirmiş.
Ama hala durumun ne olduğu açıklanamıyor.
Neden bu kız gecenin bi vakti otobandaydı ve nasıl sürücü görmeden ona çarpabildi?
Sürücü ifadesini veriyor ve kendisi sadece oradan geçen herhangi biri olduğu için, suçlu bulunmuyor.
Fakat yine de göz altında tutuluyor. Peki asıl suçlu kim?
Tüm aile ile birlikte kızın ilişkili olduğu herkes sorguya alınıyor.
Nihayetinde kızın sevgilisi bulunuyor bir şekilde, şüpheliler arasına alınıyor ve asıl olay açığa çıkıyor.
Kız ile sevgilisi o akşam beraberlermiş ve aralarında ciddi bir tartışma çıkmış.
Bunun üzerine ayrılmaya karar vermişler, kız bunu kabullenememiş ve intihar edeceğini söylemiş.
Sevgilisi buna inanmayınca, gecenin o yarısında kız kendisini E5'in üzerinde bulunan köprüden birinden atacağını msj atmış.
Sevgilisi hala inanmayınca, aramış sevgilisini, o sırada sevgilisi gerçekten telaşlanıp olay yerine gelmiş.
Kıza yalvarmiş etmiş ama nafile sonunda kız kendisini aşağıya atmış, o sırada da bu tahlihsiz şöför oradan geçiyormuş.
Kıza arabası ile çarpınca o çarpışma nedeniyle kız yolun kenarına savrulup bir çukurun içine düşmüş.
Boynu ve vücudunun sayısız yeri kırılarak ölmüş.
:18: :18:
Metrobüste ağzım açık dinlemiştim.
Adamın kuzeninin başına gelmiş, işe bak...
Allah korusun, her an herşey olabiliyor İstanbul gibi bir şehirde..
Aaa neden giremiyorsunuz? Öyle bir ceza oldugunu ilk defa duydum.:18:
normal masalda okuyordu ama..
bizim fakültede de bi tane kafatasımız vardı. arkadaşlar isim takmışlardı ona. bizden biri olmuşt artık
evet bu kitap.
Eki Görüntüle 490489
sörvayvır, çarpmadan sonrasını okumadan sorayım önce
cinli olaylardan mı.. öyleyse okumuycam çünkü:26:
neresi kenetlenmiş
Ben geldim burada baya heyecanlı şeyler dönüyor sanırım geçmişi okuyayım geliyorum
bende istiyorum bu kitabı
Kanım dondu resmen.
Canım sen bunu sankın çevrende birine anlatma çok ön yargı ile karşılaşırsın..
Sende de hakkaten bir katil ruhu varmış demekki... Hakkaten kanımı dondurdun!
bizim fakültede de bi tane kafatasımız vardı. arkadaşlar isim takmışlardı ona. bizden biri olmuşt artık
Yok değil..
Bende çok korkuyorum cin hikayelerinden:26:
Ben geldim burada baya heyecanlı şeyler dönüyor sanırım geçmişi okuyayım geliyorum
neresi kenetlenmiş
bizim cesetler tazeydi
direkt morga gidiyorduk
Ben bile anladım be
Hoşgeldin
Bizim bir arkadas anatomi calismak icin evine kemikleri getiriyordu. Evinde bir gördüm her cesit kemik mevcut.
Neyse benim de gercek olmayan plastik iskeletim var. Isminide Os-man koydum.
geçen hafta muska yapıcaktıcinli olaylarımda var ama kazen gelir...
kodes, ban, mapus, ölmek, bayılmak derken seri katillerin cinayet biçimlerine geldikBen geldim burada baya heyecanlı şeyler dönüyor sanırım geçmişi okuyayım geliyorum
küçücük minnacık bitane anlatayım
geçen hafta muska yapıcaktı
yapıp takmıştır şimdiye, anlat sen biraz biraz :26:
kodes, ban, mapus, ölmek, bayılmak derken seri katillerin cinayet biçimlerine geldik
Anlat anlat bakma sen benim korkuğuma, bütün cinli filmleri izlemişliğim vardır... Korkarım ama bir o kadarda severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?