Sinir bozucu

Ben bazı bilumum haşeratlar dışında hiç bir hayvana,canlıya zarar verip öldürmedim..Ama bazan sanki geçmişte birini öldürmüşüm de tüm delilleri bir şekilde kaybetmişim,yakalanmaktan ucuz kurtulmuşum gibi geliyor..Bir gün belli olacak herşey,gerçekler ortaya çıkacak diyorum...Aslında kimseye zarar vermediğime de eminim ama neden böyle düşündüğüme de anlam veremiyorum...İlk defa burada paylaşıyorum bunu...:44:

işten atılacam rahatlacaksınız, işler dizboyu ben sizi bırakıp gidemiyorum :)) Amma alışkanlık yaptınız

Bizim işler sakin bu ara Allah'tan.
Fakat bende salladım işleri iyimi, sakin olmasına rağmen y apmam gereken bişiler var öteliyorum bazen...
:44: :44:

fragmanını izledim, gerçek cin yok
karartılar var

aslında bende bu duyguya kapılıyorum bazen

bende potansyelde var

Hayırdır inşallah...
İlk kez böyle bir düşünceye kapılan birini duydum...
Olası birşey mi ki?

Yani hani insanın bazen içine bir kayıp duygusu düşer veya unuttuğun birşey olduğuna kesin eminsindir ama bişi unutmamışsındır.
Onun gibi birşey mi bu hissettiğin acep?
Var olduğuna kesin inandığın ama aslında olmayan birşey... :44:

Enteresanmış hakikaten...

Amma atmışlar

gerçek cin görünmez ki

Belki önceki hayatinizda katildiniz.:18:

Çok ilginç, neden acaba :44:

Belki fragmanda yoktur Belkide cin onlardır Hasan karacağın filmleri güzel oluyor kericim ya, denemek lazım.. Sonra gece uyuyamıyorum ama olsun

Tweety cim hoşgeldin

ben musallat filminden sonra ousu korkutmuştum
kelimeyi şehadet getirdi
merdivenlerden yuvarlanacaktı

narmik 2. hayatın olmasın.dejavu gibi bişey.hani biz insanlar çift yaratılmışız ya ....

ebrutolga o gerçek değildir.yine üç beş üniversiteli toplanıp filmilerinin tutması için uydurmuş olduğu bi yalan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…