- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
işten atılacam rahatlacaksınız, işler dizboyu ben sizi bırakıp gidemiyorum :)) Amma alışkanlık yaptınız
Kedicim, musallat 1 iyiydi ama gerçek bir hikayeye dayandığı söyleniyor.. Şuana kadar bütün filmleri izledim cinle alakalı.. Sadece Hasan Karacadağın yeni filmi " dabbe, bir cin vakası" nı izlemedim..Gerçek cin görüntüleri varmış..
kızlar 10 harfli şeysi anlatmayın,bez yok evde
sistem kabul etmiyor zaten artıkHoşbulduk kızlar... Daha sonra okurum çok sayfa var birde burdan da ilerliyorBu konu dışına çıkmama kararı mı aldınız :26::26::26:
sanki biz çokmu çalışıyoruz
Ben bazı bilumum haşeratlar dışında hiç bir hayvana,canlıya zarar verip öldürmedim..Ama bazan sanki geçmişte birini öldürmüşüm de tüm delilleri bir şekilde kaybetmişim,yakalanmaktan ucuz kurtulmuşum gibi geliyor..Bir gün belli olacak herşey,gerçekler ortaya çıkacak diyorum...Aslında kimseye zarar vermediğime de eminim ama neden böyle düşündüğüme de anlam veremiyorum...İlk defa burada paylaşıyorum bunu...:44:
fragmanını izledim, gerçek cin yok
karartılar var
ne poğlı çocukların var seninde
bitirmişler bezleri
Ben bazı bilumum haşeratlar dışında hiç bir hayvana,canlıya zarar verip öldürmedim..Ama bazan sanki geçmişte birini öldürmüşüm de tüm delilleri bir şekilde kaybetmişim,yakalanmaktan ucuz kurtulmuşum gibi geliyor..Bir gün belli olacak herşey,gerçekler ortaya çıkacak diyorum...Aslında kimseye zarar vermediğime de eminim ama neden böyle düşündüğüme de anlam veremiyorum...İlk defa burada paylaşıyorum bunu...:44:
Amma atmışlarKedicim, musallat 1 iyiydi ama gerçek bir hikayeye dayandığı söyleniyor.. Şuana kadar bütün filmleri izledim cinle alakalı.. Sadece Hasan Karacadağın yeni filmi " dabbe, bir cin vakası" nı izlemedim..Gerçek cin görüntüleri varmış..
kızlar 10 harfli şeysi anlatmayın,bez yok evde
Belki fragmanda yokturBelkide cin onlardır Hasan karacağın filmleri güzel oluyor kericim ya, denemek lazım.. Sonra gece uyuyamıyorum ama olsun
Tweety cim hoşgeldin
yok ablası onlar çişini tuvalete yapıyor artık.yedek bez bitenler :) bak ablası dedim,teyzesi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?