- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
La havle vela kuvvet !
Nasıl öleceğinizi değilde en mutlu zamanlarınızı paylaşsanız !
kendim baktım
yabancı bi siteydi galiba
ama 8.ci ev ölüm evi,
ve 8.ci evde merkürün hangi burçta olduğuna bakıyordun onu kesin biliyorum
benimki ikizlerde
öğrensene kerican. ben merak ettim çok.
ben de en çok yanarak ölmekten korkuyorum.
Ağzımı burnumu kır
yırt at beni
La havle vela kuvvet !
Ölmek dedik sen geldinHani bayram hediyeleri, mutlu et bizi
ahahahha vijdansızzz
Geldim yine merakımdan
Carrie, mesaj kutun dolu cancazım... Bilgin olsun diye yazdım...
Ben yokkene hikaye anlatan oldu mu bakem??
liste yapın
listeyi getirin bana
ilk defa size katıldım
içim karardı yahu
Yılbaşını bayrama mı çekelim ?
Bana uyar ...
Daha anlatmadık ama biraz sonra 3 harfli çarpması değilde 5 harfli çarpması yaşanacak konu değişmez ise
Senden özenip ben de meraktan netteki ücretsiz yıldız haritama baktım şimdi...
Merkür boylam 25 Kova 12' 04" ev 1
Merkür Kova Burcunda
Son derece akılcıdır. Tüm yeniliklere açıktır. Çok verimli bir akla sahiptir. Bilimsel dallar onun alanıdır. Evrensel iletişim kurabilir. Dostları çoktur. Düşüncelerini paylaşmaktan hoşlanır. Çeşitli noktaları bir araya getirip yeni şeyler ortaya koyar. İlginç bir kişiliktir. Yeni şeyler bulmak için akılları karıştırıp, tartışmalara girerek, canlılık getirmeyi sever. İleri görüşlüdür. Kesinlikle kendi aklını beğenir.
ben söyliyimmi nasıl öleceğini
sen şöyle ölecen :
deprem, patlama vs bu taz
aniden ölecen, acı çekmicen..
Gezegen Boylam Ev no
Güneş 18 Kova 14' 22" 1
Ay 04 Koç 06' 46" 2
Merkür 25 Kova 12' 04" 1
Venüs 02 Kova 58' 24" 1
Mars 26 Yay 27' 34" 11
Jüpiter 26 Oğlak 25' 47" 1
Satürn 13 İkizler 40' 19" R 5
Uranüs 23 Terazi 00' 25" R 9
Neptün 07 Yay 10' 41" 11
Plüto 04 Terazi 08' 47" R 8
Chiron 13 Koç 45' 06" 3
Lilith 09 Yay 00' 05" 11
True Node 16 Oğlak 23' 05" R 12
P. of Fortune 04 Yay 23' 31" 10
Vertex 25 Aslan 18' 08" 7
Evler Boylam
Yükselen 20 Oğlak 15' 55"
Ev 2 02 Balık 59' 52"
Ev 3 12 Koç 54' 52"
Ev 4 12 Boğa 58' 41"
Ev 5 06 İkizler 21' 53"
Ev 6 27 İkizler 22' 13"
Ev 7 20 Yengeç 15' 55"
Ev 8 02 Başak 59' 52"
Ev 9 12 Terazi 54' 52"
MC (Midheaven) 12 Akrep 58' 41"
Ev 11 06 Yay 21' 53"
Ev 12 27 Yay 22' 13"
DOĞUM HARİTASI ÖNSÖZ
Astroloji gezegenlerin insan üzerindeki etkilerini inceleyen bir bilimdir.Fal değildir.İnsanın kim olduğu nereden geldiği ve nereye gittiğini öğrenmenin en iyi metodudur.Astroloji karakteri gözler önüne serer ve karakterde kaderi.Eğer bir insan karakterini değiştirebilirse, kaderini de değiştirebilir.Astrolojinin genel kullanım amacı karakter analizi ,mesleki rehberlik ve hastalık eğilimleridir.Anne ve babaya çocuklarını nasıl yetiştireceklerinin ipuçlarını verir.İnsanlar arasındaki uyumu gözler önüne serer.
Gezegenlerden mesaj almanın 3 temel faktörü vardır..Evler,burçlar ve gezegenler.Her ev hayatımızın bir bölümünü temsil eder.Burçların evlere olan yerleşimi bizim temel huylarımızı ve hayata karşı tutumumuzu gösterir. Ve gezegenler ise evlere ve burçlara hareketleriyle bize birer mesaj getirirler.Bizlere gelişmek için gerekli olan fırsatları sunarlar.Gezegenleri bir oyunun oyuncuları olarak kabul edin.Burçlar ise her oyuncunun karakterini temsil eder. Evler ise oyunun varyasyonlarını temsil eder.Her gezegenin bir karakter enerjisi vardır.Bu enerjinin ortaya çıkabilmesi gezegenler diğer gezegenlerle yaptığı açılarla olur.
Doğum haritanızı okumadan önce son sözlerimiz şunlardır.Bu doğum haritası sadece eğilimleri gösterir.Eğilimlerin farkında olarak onları lehimize çevirebiliriz.Tek ihtiyacımız olan gereken yerde gerekli iradeyi ortaya koymaktır.
YÜKSELEN BURCUNUZ
Yükselen burcunuz karakter özellikleri ve yaşamda başkaları ile yarışmakta kullanılan yeteneklerimizi tanımlar. Ben'i oluşturur ve bize birey özelliklerini verir. Başka insanlardan farklılığı ve toplumdan özgürlüğümüzü gösterir.İnsanlar bizi yükselen burcumuzla görürler ve bizde dünyayı yükselen burcumuz ile görürüz.
Yükselen Burcunuz Oğlak
Siz derin ve çok düşünen, az konuşan,meraklı ama kontrollü ve ağır hareket eden birisiniz. değişikliklere uyum sağlamanız ve yeni şeylere adapte olmanız uzun bir zaman alacaktır. Karar vermekte zorlandığınız görülür ama bunun nedeni başarısız olmak çekingenliğidir. İnceden inceye bir hesap yapmak ve her şeyi artısı ve eksisi ile tartıp biçmek gerekecektir. Bir kere karar verdikten sonra da aldığınız konuyu yolun sonuna kadar götüreceksiniz.Bu kararlı davranışın yanında doğruculuğunuz da katılınca diğer insanlar size güvenecektir.
diyor....
Yani anlamadım ne zaman öleceğimi...
İnşallah evimde yatağımda ölürüm..Çocuklarım çoktan evlenip barklanmış olurlar ve beni onlar gömerler inşallahhhhhhhh
Yılbaşını bayrama mı çekelim ?
Bana uyar ...
Daha anlatmadık ama biraz sonra 3 harfli çarpması değilde 5 harfli çarpması yaşanacak konu değişmez ise
burdakilerin nasıl öleceğini bilmem ama sizin sinirden öleceğinizi düşünüyorum
La havle vela kuvvet !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?