Sinir bozucu

o bişeymi benım tansiyonum bir ara 15 e çıkdıııııııı adamın biri kızı pişirmiş yemiş

hehehe çok vahşice
benim konu kimsenin ilgisini çekmedi sanırım
neyse şaka yaptıydım zati azcık korkutmak istedim ama kimse tınlamadı
canım sıkılıyo onunda etkisiyle sanırsam

ben söyliyimmi nasıl öleceğini

sen şöyle ölecen :
deprem, patlama vs bu taz
aniden ölecen, acı çekmicen..

merkürün kovada olması bu anlama geliyo conem..

8. evim plutoymuş..

Plüto 8.evde
Sezgileri çok kuvvetlidir. Olacakları önceden kestirebilir. Dini, felsefi, ilmi konular ilgisini çeker. Bunların farklı yönleri ile ve derinlemesine ilgilenebilir. Yaşamın, hayatın, doğanın sırlarını çözmek ister. İçlerinin gizli bir köşesinde ölüm korkusu yatar. Cinsel yönden doyumsuzdur. Bu yolda manevi güçleri kullanmak ister. Enerjiji kullanamazsa saldırgan olması kaçınılmazdır. Zor durumlarda soğukkanlı ve becerikli davranır. Kriz zamanlarında çok başarılı olurlar. Başkalarına yardım ederler. Enerjilerini iyi kullanabilirlerse, erişilmesi güç başarıların sahibi olurlar. Kendi çalışması dışında hazır paraya sahip olur. Parayı kullanmada becerikli değildir. Parasız kalma korkusu vardır. Ölümcül deneylere girişebilir veya isteği dışı ölümle yüz yüze gelerek hayatın gerçek değerini idrak edebilme şansını yakalıyabilir.

googledan bulun bakim
açıklamasınına bul kankaa elmayraaa

bu arada kazen senin merkürün nerde
bakacam sen nasıl ölecen

ben senın tamam demenı beklıyorum sen bak yazıyosunn ohhh
bakmıcanmı bana?

sinirsizlik çok yakışmış kazen, güle güle kullan diycen dimi

ahahah pamukdede gibi olmuşsun dicem :) Ama hakikaten 2011 den beri kazen bi sakinleşti önceden pat küt diye banlıyodu şimdi bize acıyo :)

kızlar canım sıkılıyor acayip
az önceki olayla ilgili yok öyle bişey ya az takılayım dediydim beni cinli minli sanmayın he
o değilde
bunlar yok yere bana sarmasınlar geceee

Flört aşamasında karakter ayarlarını değiştirip, evlenir evlenmez fabrika ayarlarına geri dönen canlıya ERKEK denir !

Ben hariç :) Ben neysem oyum !

itiraf edin biz topicten çıkmayınca olay olmadı ve canınız sıkıldığından muhabbet ediyosunuz burda dimi??

benle ilgilenin azcık ya alooo hişşşşşşttttt
azar yedim şube müdüründen
çok fena bozuk durumdayım nen

keri bana da bi bakıverseydin ya..ama ben biliyorum kalpten gidicem.kk ya girdiğim bi gün,pat diye hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…