Sinir bozucu

Bak büyük punto yazıcam.

25/09/1985 Sabah 06,50 Ankara

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa angaralımmmmmmmmmmmmmmmmmm hemşommmm conemmmmmmmmmmmmmm

Bence o bilen kişi benim.....

heeee41 yaşında yaneee timam

Belli etmiyor mu ? Evet bakımlı ama orta yaşın üzerinde olduğu belli..En azından 70 in üzerinde olduğu belli....

elmayra göbüşlüyüm diyemi beni görmedin haha

canım allah tek nefeste kurtarsın hayırlı doğumlar

sen kalp-damar rahatsızlığı veya karaciğer rahatsızlığı sonucu ölecen

ben uçak biletlerini iptal edeyim

bana abla de lütfen

hahahhahah ben kadesaya kadiye abla diodum meğer benden 8 yaş kuccukmuş hahahahaahahah

follennnnnnn angelllllllllllllll
uçtunmu koptunmu kızzzzzzzzzz
burdayım annemmmmmmmmmm

Anladım..

Ne bileyim mutluluk kadar sıkıntılarda paylaşılır... Tut tut içinde daha beter olur insan.. Belki de çevreden birilerine anlatıp olayın dedikoduya dönüşüp büyümesinden ise böyle sanal ve birçok açıdan olaylara yorum getirilebilecek bir yerde paylaşılması daha iyi bence..

aaaaa elmayra benden 1 yaş küçükmüş ya ben onu benden baya büyük zannediyodum ama tabi ben hiç yaşımın adamı olmadığım için de olabilir aklım hala bir karış havada

ama işte kadesa'da garip bir olgunluk-bilgelik var.

bence kazenin burcu kova
Yok kova değil..Benim burcum kova..Tanırım burçdaşlarımı..Yengeç veya akrep bence....
Mesajımı beğendiğine göre ben bilmişim kızlar....Hehehe dağılabilirsiniz..

Burcu da ya akrep ya yengeç diye düşünüyorum... Duygusal,kinci ama affedici yönüyle...........

Kesin ben bildim....

Mesajımı beğendiğine göre ben bilmişim kızlar....Hehehe dağılabilirsiniz..

Burcu da ya akrep ya yengeç diye düşünüyorum... Duygusal,kinci ama affedici yönüyle...........

iyi hadi yavaş yavaş çözüyozzzz düğümü akrepse fenaaa çok fena durumlar

Son düzenleme:
Onlar yazmaya üşenir şeo yaa. Bir iki video falan paylaşırlar en fazla.
ivit bence de..
onlarda ya kate upton resimleri için tıklayınız içerikli bir link olur yada fenerbaççe gassaray maçının golleri.
ne sıkıcı be
bu arada ikimizde cinayetten gidiyoruz.
aa yok senin ki kaza da olabilir, araba kazasında kafanı vurabilirsin benim kesin cinayet
işkence olmayaydı iyiydi

Sigarayi birakiyorum hemde hemen

Bende aynı fikirdeyim, ama o aynı fikirde olmayacaktır.
O yüzden bunu da kendim bileyim yetiyo...
Zaten evde pek bilgisayar başına oturmuyorum genelde hep iş yerinde.
Evlendikten sonra da bu şekilde olur zannediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…