Sinir bozucu

bı ıs arkadasım benımde omur cızımın cok kısa oldugunu soyledı
hatta ılk kez bu kadar kısasını goruyormus
koy verdım bende
yasıyorum hayatımı

gercı benım bı bebegım var arkamda kalmasını ıstemem uzun yasamak ısterım

kızlar bende kazada ölecekmişim..
daha önce de kaza geçirmiştim burnum bıle kanamamıştı
acaba bu sefer ölecek miyim

Son düzenleme:
neden nasıl öleceğimi merak etmiyorum aslında Rabbim hayırlı ölümler nasip etsin
bugün burda ölmessem bidaha ölmem herhalde

valla benımkıde bılmıyooorrr
bı kac kez konustum kazenlen fılan hatırlamaz ama uyelıgımı degıscektımm
sonra kaldı rahatmıyım neee

Aman bilmesinler daha iyi, insan rahat rahat çekiştiremezde.
Hele ki üyelik adını bilse bide...

Zaten benim çeyiz topiğini görse "ahanda bizim eşyalar bunlar... ulen yoksa..." diyip çakar mevzuyu zaten...

ne oluyo ya topik bayagi kalabaliklasmis SURRENDERin yerinde sorayim aranizda nokia c3-00 kullanan var mi ?

Evet çok kalabalık bugün başım döndü...

Twiti bu arada sen bir arkadaşı bir kaç defa bozmuşun

Elmayra benden bir yaş büyüksün şaşırdım...

Son düzenleme:
sabahtan beri takıldım kaldım, halbuki bir hafta önce ev taşımış biri olarak geride kalan son 8 kitap kolisini açmam lazım... yorulunca molada geleyim bari...

aa aynı yaştaymışız canım sen benden 2 ay büyüksün hehe

Abla de bağaa
elmeyra görünmeyecek gibimiyim aşkolsun
yok yavrum yaa göbeğim falan büyümedi çok fazla daha görenler şaşırıyo 8.ayım biticek diyince hönk die bakıyolar

Yerim seni de bebişini deeee. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin. maşallah demek ki fazla kilo almamışsın. sayfalar hızlı akıyor ya valla görmedim

Mesajımı beğendiğine göre ben bilmişim kızlar....Hehehe dağılabilirsiniz..

Burcu da ya akrep ya yengeç diye düşünüyorum... Duygusal,kinci ama affedici yönüyle...........

Hem de ne kinciii ama hemen affediyo
İlgilen benimle
svdsvd ve seninle yakından ilgilenicem

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa angaralımmmmmmmmmmmmmmmmmm hemşommmm conemmmmmmmmmmmmmm

Sen angaralı mısın

aaaaa elmayra benden 1 yaş küçükmüş ya ben onu benden baya büyük zannediyodum ama tabi ben hiç yaşımın adamı olmadığım için de olabilir aklım hala bir karış havada

Çok olgun şeyler yazıyorum dimi lake :)

Ayyy ben de cinayetten gidicem, yoksa sahne su da olabilir; ben bilgisayarımı almışım kkdayım, silahını temizlerken bummm beynim ucmuş

ne oluyo ya topik bayagi kalabaliklasmis SURRENDERin yerinde sorayim aranizda nokia c3-00 kullanan var mi ?

Iphone üstüne telefon tanımam yanıma da almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…