nedir bu ?ölüm vs
haaa tamam gerçek değil bi keresinde bana da araba çarpcak demişti ama aynı site mi bilmiyorum
ne oluyo ya topik bayagi kalabaliklasmis SURRENDERin yerinde sorayim aranizda nokia c3-00 kullanan var mi ?
valla benımkıde bılmıyooorrr
bı kac kez konustum kazenlen fılan hatırlamaz ama uyelıgımı degıscektımm
sonra kaldı rahatmıyım neee
ya boşverin kızlar...
bu arada topikin yaş ortalaması 30 üstü galiba???????????
yok ben 30 altıyım.
ben boğayım.herkeslerle anlaşırım.uyumluyum
bolca yürüyüş yap canım doğuma az kalmış
c3 eyi dğil ben e63 kullanıom çok menmunummm
ne oluyo ya topik bayagi kalabaliklasmis SURRENDERin yerinde sorayim aranizda nokia c3-00 kullanan var mi ?
Cariecim,
07.02.1973
saat sabaha karşı 05:45
Doğum yeri : İzmir
aa aynı yaştaymışız canım sen benden 2 ay büyüksün hehe
elmeyra görünmeyecek gibimiyim aşkolsun
yok yavrum yaa göbeğim falan büyümedi çok fazla daha görenler şaşırıyo 8.ayım biticek diyince hönk die bakıyolar
Mesajımı beğendiğine göre ben bilmişim kızlar....Hehehe dağılabilirsiniz..
Burcu da ya akrep ya yengeç diye düşünüyorum... Duygusal,kinci ama affedici yönüyle...........
svdsvd ve seninle yakından ilgilenicemİlgilen benimle
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa angaralımmmmmmmmmmmmmmmmmm hemşommmm conemmmmmmmmmmmmmm
aaaaa elmayra benden 1 yaş küçükmüş ya ben onu benden baya büyük zannediyodum ama tabi ben hiç yaşımın adamı olmadığım için de olabilir aklım hala bir karış havada
ivit bence de..
onlarda ya kate upton resimleri için tıklayınız içerikli bir link olur yada fenerbaççe gassaray maçının golleri.
ne sıkıcı be
bu arada ikimizde cinayetten gidiyoruz.
aa yok senin ki kaza da olabilir, araba kazasında kafanı vurabilirsin benim kesin cinayet
işkence olmayaydı iyiydi
ben de 30 altıyım, ben de boğayım.
itiraf ediyorum, anasınıfına kadar 23 nisanı ben doğdum diye kutluyorlar sanıyordum
Evet çok kalabalık bugün başım döndü...
Twiti bu arada sen bir arkadaşı bir kaç defa bozmuşun
Elmayra benden bir yaş büyüksün şaşırdım...
Geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ayağını denk al bak.
Yaşımızı hesaplama oturduğun yerden.
sabahtan beri takıldım kaldım, halbuki bir hafta önce ev taşımış biri olarak geride kalan son 8 kitap kolisini açmam lazım... yorulunca molada geleyim bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?