Sinir bozucu

Akşam şirketin iftar yemeği var ve ben henüz 5 aylık personelim çok kasar beni böyle şeyler , gitmemeyi bile düşündüm de ayıp olurmuş Bana dua edin lütfen

Git mutlaka, niye kasıyorsun

kızlar aşşağıda 12 üye görünüyor ama 16 üye 2 ziyaretçi diyor neden ?

Benim gibi gizli görünümdeki pro üyeler yüzünden ben tiwiti keri ve biri daha okuyo

Olmuş, başımıza gelen veya bir yakınımızın başına gelen hikayeleri anlatalım bence de...
Ben bi sigara içip geleyim, bende anlatacam....

Bu arada ne çok anlatacak hikayem varmış benim bende şaştım...

teşekkür ederim cnm.evde pc yok çünkü almakta istemiyorum.
beklerim beklerim doğum hediyesi telefon gelebilir çünkü
bi yandanda gerek yok çok pahalı bişeye diyorum bilmiyorum ama evdede netsiz cnm sıkılır yaa
telefon modellerinden hiç anlamıyorum millette ne teller var benimki 5 senedir aynı uygun bişi almıştım ki özentimde yok aslında telefona hiç:)
samsungun bi modeli eski bi telefon 2 melodisi var eşim nefret ediyo dıt dırırıt dırırıt rıt rıt die ötmesine

Son düzenleme:
aferin bize haa bütün gün hiç biyere kımıldamadık

isteyince oluyormuş demek ki

ama yarın için söz veremem

Bundan 5 sene önce bir sabah ağlayarak uyandım.

Nedenini bilmiyordum,kabus gördüysemde hatırlamıyorum.Ama içime korkunç bir sıkıntı çöktü,ağlamamı durduramıyordum.Biraz uzandım ve gözümü kapattığımda bir otobüsle arabanın çarpışmasını gördüm.Arabanın içinde bir erkek cesedi vardı ama yüzü çok net değildi.Çok kötü olmuştum.Hemen eşimi aradım ağlayarak iş çıkışında arabaya binmemesini ,birgün benim için otobüsle eve gelmesini söyledim.Sonra babamı aradım ve bugün ''lütfen dışarı çıkma baba dedim''.

Akşama doğru daha iyiydim.Sabahki kabusu unutmuştum.Eşim beni dinlememiş arabayla gelmişti ve çok şükür kaza yapmamıştı.Babamı aradım sesini duydum,neyse dedim paranoya yapmıştım.

Saat 19.00 gibi eşimin telefonu çaldı,arayan eniştemdi....
Amcam arabasıyla giderken otobüsün altına girmişti,ve o anda ölmüştü.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…