Sinir bozucu

Ohhh harika bir doğum hediyesi olur canım güle güle kullan inş
aferin bize haa bütün gün hiç biyere kımıldamadık

isteyince oluyormuş demek ki

ama yarın için söz veremem

Güzel oldu valla gün bitti.

Nerde bozmustum acaba baska tweety olmasin mi ha bi konuda gicik oldum sana ama bozdummu hatirlamiyorum

Ben kulağını çekerim tiwitinin dedim

Burcun özellikleride önemli bence... Bir akrebin akreple anlaşabileceğini düşünmüyorum açıkcası... Yada kova burcu iki insanın :26::26:

Biraz düsüneyim..immm

Belki ilginc degil ama yasadigim bir olay.. Yurtdisinda bir yabanci bir erkekle tanistim. Görür etkilendim söyle boylu poslu, yakisikli, sempatik,eski erkek arkadasima cok benziyordu belkide o yüzden etkilendim bilmiyorum. bu cocukla arada sirada arkadaslarimizla görüsüyoruz. Ama sevgi ask gibi hic bir sey yok sadece arkadasiz biraz da kardes iliskisi neyse.

Bu adam ülkesinden iltica etmis, Bir kac yabanci dili bildigim icin onun dilinide cok iyi biliyorum bana tercümanlik edermisin dedi. Avukata gidecekmis kabul ettim. Simdi o adam yaninda bir erkek arkadasim ve ben avukata gittik. Oturuyoruz avukat konusmaya ve sorular sormaya basladi. Bende tercüme ettim. Bana söyleneni yaptim. Avukat ülkenizi cinsel tercihiniz icin terketmissiniz dedi. Ben SOK, SOK,SOK. Tercüme etmeye devam ettim. Tabi ilginc sorular geldi kendimi tutuyorum gülmemek icin.Avukat arkadasiniz birlikte oldugunuz biri var mi dedi? bende adama sordum o da utanarak suan yok dedi.

Siz iliskilerinizde kadin rolü mü yoksa erkek rolü mü dedi ? o an koptum tercüme edemiyorum. Diger arkadasima baktik gülmeye basladik. Avukat isterseniz ara verebiliriz dedi. Bende arayi kullanmak istedim. Neyse bu adama sordum neden bana söylemedin böyle avukata rezil olduk dedim. O da öyle bir sey yok dedi sadece iltica icin öyle söyledim dedi. Bende düzgün cevaplar ver yoksa avukat anlicak dedim.

Iceri girdik ve konusmadan sonra evlere dagildik. Bu görüsme beni cok etkiledi. Eve gidip düsündüm. Bir kac gün sonra tekrar bulustuk tabi diger arkadaslarimizda var yanimizda. Onu dikkatle izliyorum. Diger bir erkege sariliyor , konusurken eline sirtina koyuyor vs. vs. önceden hic dikkatimi cekmemisti.

Ona bence sen gercekten escinselsin ama bunun farkinda degilsin dedim. O da güldü yine yok öyle bir sey dedi. Simdi düsünüyorum halen evlenmemis. Aradan 4 yil gecti bir kiz arkadasi bile yok sizce gercekten öyle midir ?

Akşam şirketin iftar yemeği var ve ben henüz 5 aylık personelim çok kasar beni böyle şeyler , gitmemeyi bile düşündüm de ayıp olurmuş Bana dua edin lütfen

Dualarımız seninle canım, inşallah çok güzel geçer.
Hem kasma kendini o kadar, pekişmeye sebebiyet verecek birşey olarak düşün..
Bizim iş yerinde de böyle yemekler çok olurdu eskiden.
Bende birinin düğününe gitmek zorunda kalmıştım, bütün ofisçe gitmiştk.
Daha işe başlayalı 3 ay olmuşken hemde... Çok gerilmiştim ama birşey fark ettim.
Çalıştığın insanları ofis dışında tanımakta farklı bir deneyim, herkesin huyuna göre davranmayı daha çabuk kavrıyor insan...

ne sordu bu Carrie gerçi küsmesi lehime

ee herhalde öyle
sen ne sandın

başın sağolsun..malum olmuş resmen.

Ay çok üzüldüm canım, Allah sabır versin ve başın sağolsun.
Gerçekten zor bir durum, eminim sen çok kötü etkilenmişsindir bundan...

Bende çok sık rüya görmem ama rüyalarım çıkıyor... O yüzden çok korkuyorum... :18: :18:

vayyy sendemı burdasınnn elmayraa
algı ayarlarımı bozmustu yaa nıye kızmıstı bılemıyorumda gorunce bı cekınce olusuyor bende
Hangi olay merak ettimKorkma yahu asilarim tam
ordaki olumsuzluk ekini görmedim

Ankaranın bağrından kopup kuşadasına gidiciiiz

burdayım cnm tiviti iyidir aslında niye yaptı ki acıklar simdi

motoru soğutmaya ne dersin bacişko
Sagolasinnnnn iyiyimmdirAsabiyim biraz ama gecti odA
ooooo coooooook eskı mevzu ben dıyım 1 o desın 2 oburu desın 3
ama aklıma kazınmıs yanı olayy

Halla halaaaaa:26:

bence biz bu kadar da kötü değiliz

görüldüğü üzere bütün sorunlu insanlar burada bu kadar saat konuşabiliyorsa demek ki bizde sorun yok

biz masumuz yani

Bakış açından dolayı seni kutluyorum sevdacım

Dün munede dedi... Ben burda olup sizi kontrol altında tutunca konulardan kötü içerik bildirimi gelmiyor dedi

görmemezlikten gelme
özeline bile yazdım

1.ci si belleye ne oldu diye sordum söylemedin
2.ci burcunu sordum söylemedin

Belle 100 puanı aştı bu sebeple üyeliği bitti burcum akrep sanırım

Kötü şeylerden bahsetmeyelim nolur Zaten depresyona meyilli bi bünyem var

ahaaaaaaaa 5 dk önce nick degişimi için mesaj atmıştım.

Kazen hemen degiştirmiş.

Burdayken söyleyim, teşekkürler :))))))))

harbiden belle kendi mi gitti, gönderildi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…