teşekkür ederim cnm.evde pc yok çünkü almakta istemiyorum.
beklerim beklerim doğum hediyesi telefon gelebilir çünkü
bi yandanda gerek yok çok pahalı bişeye diyorum bilmiyorum ama evdede netsiz cnm sıkılır yaa
telefon modellerinden hiç anlamıyorum millette ne teller var benimki 5 senedir aynı uygun bişi almıştım ki özentimde yok aslında telefona hiç:)
samsungun bi modeli eski bi telefon 2 melodisi var eşim nefret ediyo dıt dırırıt dırırıt rıt rıt die ötmesine:52:
aferin bize haa bütün gün hiç biyere kımıldamadık
isteyince oluyormuş demek ki
ama yarın için söz veremem
Pas verdim ya, angaralı mısın diye sordum.
YES GÖRMED,M ÖZÜR BEYİN DÖNDÜ KOLAY DEĞİL TABİ...
Dimi ama
Nerde bozmustum acaba baska tweety olmasin mi ha bi konuda gicik oldum sana ama bozdummu hatirlamiyorum
Bak buna katılıyorum.
Ofiste kanka olduğum bir arkadaşım var, onunla doğum günümüz 1 gün arayla.
Benim yükselenimde boğa...
En samimi bir arkadaşım daha boğa. Bende kendi burçdaşlarımla çok iyi anlaşırım.
Ama bir de enteresan nokta var ki annem ve annanemde boğa. Yani 3 Kuşaktır boğayız...
Ben annanemin kopyasıymışım huy bakımına (nişanlım öyle diyo, annanemi görenler sohbetini bilenlerde)...
Çok severim kendisini...
Akşam şirketin iftar yemeği var ve ben henüz 5 aylık personelim çok kasar beni böyle şeyler , gitmemeyi bile düşündüm de ayıp olurmuşBana dua edin lütfen
Bu başlık açıldı kötü içerik gelmiyor
dünya varmış ....
ne için 5 dakikam var ?
Biraz düsüneyim..immm
Belki ilginc degil ama yasadigim bir olay.. Yurtdisinda bir yabanci bir erkekle tanistim. Görür etkilendim söyle boylu poslu, yakisikli, sempatik,eski erkek arkadasima cok benziyordu belkide o yüzden etkilendim bilmiyorum. bu cocukla arada sirada arkadaslarimizla görüsüyoruz. Ama sevgi ask gibi hic bir sey yok sadece arkadasiz biraz da kardes iliskisi neyse.
Bu adam ülkesinden iltica etmis, Bir kac yabanci dili bildigim icin onun dilinide cok iyi biliyorum bana tercümanlik edermisin dedi. Avukata gidecekmis kabul ettim. Simdi o adam yaninda bir erkek arkadasim ve ben avukata gittik. Oturuyoruz avukat konusmaya ve sorular sormaya basladi. Bende tercüme ettim. Bana söyleneni yaptim. Avukat ülkenizi cinsel tercihiniz icin terketmissiniz dedi. Ben SOK, SOK,SOK. Tercüme etmeye devam ettim. Tabi ilginc sorular geldi kendimi tutuyorum gülmemek icin.Avukat arkadasiniz birlikte oldugunuz biri var mi dedi? bende adama sordum o da utanarak suan yok dedi.
Siz iliskilerinizde kadin rolü mü yoksa erkek rolü mü dedi ? o an koptum tercüme edemiyorum. Diger arkadasima baktik gülmeye basladik. Avukat isterseniz ara verebiliriz dedi. Bende arayi kullanmak istedim. Neyse bu adama sordum neden bana söylemedin böyle avukata rezil olduk dedim. O da öyle bir sey yok dedi sadece iltica icin öyle söyledim dedi. Bende düzgün cevaplar ver yoksa avukat anlicak dedim.
Iceri girdik ve konusmadan sonra evlere dagildik. Bu görüsme beni cok etkiledi. Eve gidip düsündüm. Bir kac gün sonra tekrar bulustuk tabi diger arkadaslarimizda var yanimizda. Onu dikkatle izliyorum. Diger bir erkege sariliyor , konusurken eline sirtina koyuyor vs. vs. önceden hic dikkatimi cekmemisti.
Ona bence sen gercekten escinselsin ama bunun farkinda degilsin dedim. O da güldü yine yok öyle bir sey dedi. Simdi düsünüyorum halen evlenmemis. Aradan 4 yil gecti bir kiz arkadasi bile yok sizce gercekten öyle midir ?
Bundan 5 sene önce bir sabah ağlayarak uyandım.
Nedenini bilmiyordum,kabus gördüysemde hatırlamıyorum.Ama içime korkunç bir sıkıntı çöktü,ağlamamı durduramıyordum.Biraz uzandım ve gözümü kapattığımda bir otobüsle arabanın çarpışmasını gördüm.Arabanın içinde bir erkek cesedi vardı ama yüzü çok net değildi.Çok kötü olmuştum.Hemen eşimi aradım ağlayarak iş çıkışında arabaya binmemesini ,birgün benim için otobüsle eve gelmesini söyledim.Sonra babamı aradım ve bugün ''lütfen dışarı çıkma baba dedim''.
Akşama doğru daha iyiydim.Sabahki kabusu unutmuştum.Eşim beni dinlememiş arabayla gelmişti ve çok şükür kaza yapmamıştı.Babamı aradım sesini duydum,neyse dedim paranoya yapmıştım.
Saat 19.00 gibi eşimin telefonu çaldı,arayan eniştemdi....
Amcam arabasıyla giderken otobüsün altına girmişti,ve o anda ölmüştü.....
Bundan 5 sene önce bir sabah ağlayarak uyandım.
Nedenini bilmiyordum,kabus gördüysemde hatırlamıyorum.Ama içime korkunç bir sıkıntı çöktü,ağlamamı durduramıyordum.Biraz uzandım ve gözümü kapattığımda bir otobüsle arabanın çarpışmasını gördüm.Arabanın içinde bir erkek cesedi vardı ama yüzü çok net değildi.Çok kötü olmuştum.Hemen eşimi aradım ağlayarak iş çıkışında arabaya binmemesini ,birgün benim için otobüsle eve gelmesini söyledim.Sonra babamı aradım ve bugün ''lütfen dışarı çıkma baba dedim''.
Akşama doğru daha iyiydim.Sabahki kabusu unutmuştum.Eşim beni dinlememiş arabayla gelmişti ve çok şükür kaza yapmamıştı.Babamı aradım sesini duydum,neyse dedim paranoya yapmıştım.
Saat 19.00 gibi eşimin telefonu çaldı,arayan eniştemdi....
Amcam arabasıyla giderken otobüsün altına girmişti,ve o anda ölmüştü.....
ne sordu bu Carrie gerçi küsmesi lehime
Hangi olay merak ettimvayyy sendemı burdasınnn elmayraa
algı ayarlarımı bozmustu yaa nıye kızmıstı bılemıyorumda gorunce bı cekınce olusuyor bende
Sagolasinnnnn iyiyimmdirordaki olumsuzluk ekini görmedim
Ankaranın bağrından kopup kuşadasına gidiciiiz
burdayım cnmtiviti iyidir aslında niye yaptı ki acıklar simdi
motoru soğutmaya ne dersin bacişko
ooooo coooooook eskı mevzu ben dıyım 1 o desın 2 oburu desın 3
ama aklıma kazınmıs yanı olayy
bence biz bu kadar da kötü değiliz
görüldüğü üzere bütün sorunlu insanlar burada bu kadar saat konuşabiliyorsa demek ki bizde sorun yok
biz masumuz yani
Ay siz 7/24 ne yapıyorsunuz burda yahu?
Bu ne enerji maşallahhhhhhhhhhhhh
parkon çok üzüldüm benim başımdan öyle birşey geçmedi ama eğer ki geçseydi çok etkilenirdim
görmemezlikten gelme
özeline bile yazdım
1.ci si belleye ne oldu diye sordum söylemedin
2.ci burcunu sordum söylemedin
Belle 100 puanı aştı bu sebeple üyeliği bitti burcum akrep sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?