27.....................
minnoşum demen lazım senın ona
bende
ama siz kısaca 23 diyebilirsiniz
abla onlarda
hepsi abla
usha bana kustu angel isot surerim dedi en iyisi gidiyim ben bu topikten bana yol gorundu
heyyy gitmeeeeeeeeeeeee :44:usha bana kustu angel isot surerim dedi en iyisi gidiyim ben bu topikten bana yol gorundu
ohh be,bi sakinlik gelmiş topiğe,gündüz neydi öyle..kazen patlaması yaşadık,maviyi gören geldi
sibel canın kızı napmış öyle ya,tiksindim tek kelimeyle!
bende
ama siz kısaca 23 diyebilirsiniz
e ama ablamışın ona göre naapsın kızbenim de 33 yaşındaki kuzenimin ki abi derim kendisine, eşi abla diyo..gerçi kız napsın daha 20 yaşında
usha bana kustu angel isot surerim dedi en iyisi gidiyim ben bu topikten bana yol gorundu
hangi ara evlendin de 3 yıl geçti..maşşallah
de get...çıtırım ben daha....derdim eskiden olsa ahh
aslında 23 ün sonunda evlendim 4 yıl olcekeneeemm 4yıldır çocüüm olmuyo benim yeeeaaaaa
aslında 23 ün sonunda evlendim 4 yıl olcekeneeemm 4yıldır çocüüm olmuyo benim yeeeaaaaa
ahhhh ahhh ben şimdi 27 yaşında olucakdım varya sölemesi ayıp pek güzeldim gençken herkes beni nefise karataya benzetirdi
kız bu yaşta ne çocuk deliliği bu :))
daha çok erken boşver
sen söyleyince aklıma geldi canem, beni kimse kimseye benzetmiyo :26:
neden ki
kimse bu kadar güzel moral veremezdi canımmmçünki senın kendne has bir cehren var minnoşum
Ben de ablayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?