Sinir bozucu

Benim mobilyalarımda beyaz seneye bebek düşünüyoruz şimdiden düşünmeye başladım ne olacak bu mobilyalar diye

:)))) aramıza hoş geldin canım.

benim eşşek sıpası eline geçirdiği her türlü gıda maddesiyle krem rengi koltuklarımın üstünde sanatsal çalışmalar yapıyo..

daha da güzeli geçen gün, kakası bezinden taşmış, o vaziyette çıkıp koltuğumun üstüne oturmuş.

Allahtan koltuklarımın kumaşı leke tutmayan kumaş. yoksa hayatım baya bi renklencekti.

kızlar saat 10 da eşimi arayıp bizi fena kıstıran komşularımız yeni gitti
arada kaynattıklarınızı şimdi okuycam

60:

Bade mesleklerden konuşuyorduk senin mesleğin ne?

Bu arada çok zekice esprilerin var.

mesleğim yok hayatım.. hemşireliği kazanıp üni.ye gitmek yerine kamile aşık olup evlenmeyi tercih eden bir bayancağızım
evlendikten sonra tekrar sınava girecekken eşimin ''ne uğraşıyosun ne maaş alacaksan ben sana vereyim otur evinde'' diye kalantorvari cümelelerinden sonra koca parasını maaş yapmış bir ev hanımıyım..şu andaki hayatım ev arkadaşlar ve tüp bebek merkezi arasında geçmekte olup bu gidişata dur deme niyetindeyim..çünkü ziyadesiyle sıkılıdım bu durumdan..off parkon ne derdim varmış döküldüm ha döküldüm yani
edit:tişikkirlir esprilirimi biğindiğin için

Allahım bizi onlardan ayırmasın.

Evlatlarımsız bir hayat düşünemiyorum.

Deme öyle

ama benim evim hep çok temizdir..yardımcım yok,çocuklar malum zaten canavar gibi..ama temizlik manyağı bi anneleri var ..neyse,azalttm artık...

Maşallah.Yaramazlıkları evde temizlik yapacak enerjini alacak kadar değil demek ki o zaman..Ben de çok titizdim ama artık eser kalmadı...Sağolsun eşim de çok dağınıktır...Çocuklar kreşe gitmelerine rağmen evde olduklarında enerjimi tüketiyorlar..Hem çocuklar hem de eşimin dağınıklığı baş edememeye başladım..Yapabildiğimi yapıyorum,yapamadığımı erteliyorum...Değilse çok yoruluyorum..Aman dedim benim sağlığımdan önemli mi..Koyverdim gitti yani :)) Onlardan başka hiç bir şeyle ilgilenemiyorum...Artık pepe de ilgilerini çekmiyor..İzlemiyorlar eskisi gibi..Bıktılar sanırım...Hiç oturmuyorlar..Yorulmak nedir bilmiyorlar..İnşallah hiperaktif olmazlar...Uyku düzenimizi oturttum..Bu bakımdan rahatım ama...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…