bu ne rezalet
o kadar parası var gitsin jinekomasti yaptırsın
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-ilginc-fotograflar/552089-keci-memeli-murat-boz.html
BAKIN VE GÜLÜN KIZLAR ŞAHSEN BEN YARIM SAATTİR GÜLÜYORUM
Tamamen duruş şekli,fotoğraf ve ışık yanıltması gibi göründü bana..............
inceleyelim bakalımEşim kapanırsam beni daha çok sevecek konusuna.eşim ve ailesinde
ben de 80liyim
Evetttt tebrikler
Bu arada mutlu öyle çok yaşlı degilim 32 yaşımdayım.
Ama görsen ögrenci sanarsın
Benim mobilyalarımda beyaz seneye bebek düşünüyoruz şimdiden düşünmeye başladım ne olacak bu mobilyalar diye
uyumadan önceki son mesaj;
her cevapta seni daa çok seviyorum..eğer ous görürse ambargo koyacak bu siteye girmeme
Hadi ya
Benim de mi çok yaşlı oldugumu düşünüyordun?
60:
Bade mesleklerden konuşuyorduk senin mesleğin ne?
Bu arada çok zekice esprilerin var.
:)))) aramıza hoş geldin canım.
benim eşşek sıpası eline geçirdiği her türlü gıda maddesiyle krem rengi koltuklarımın üstünde sanatsal çalışmalar yapıyo..
daha da güzeli geçen gün, kakası bezinden taşmış, o vaziyette çıkıp koltuğumun üstüne oturmuş.
Allahtan koltuklarımın kumaşı leke tutmayan kumaş. yoksa hayatım baya bi renklencekti.
inceleyelim bakalım
ben de 80liyim
32F
Evli
Çocuk yok
1.54 boy
Beyaz ten
:)))) aramıza hoş geldin canım.
benim eşşek sıpası eline geçirdiği her türlü gıda maddesiyle krem rengi koltuklarımın üstünde sanatsal çalışmalar yapıyo..
daha da güzeli geçen gün, kakası bezinden taşmış, o vaziyette çıkıp koltuğumun üstüne oturmuş.
Allahtan koltuklarımın kumaşı leke tutmayan kumaş. yoksa hayatım baya bi renklencekti.
ama benim evim hep çok temizdir..yardımcım yok,çocuklar malum zaten canavar gibi..ama temizlik manyağı bi anneleri var..neyse,azalttm artık...
kızlar saat 10 da eşimi arayıp bizi fena kıstıran komşularımız yeni gitti
arada kaynattıklarınızı şimdi okuycam
:) yaşıtız :)
32F
2 çocuk
1.67 boy,
Bugday ten :)
BENİM "DE" Mİ derken? kadesa zaten yaşlı gibi benimde mi demek istedin?bu mu yani,sen de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?