yuh bu ne kararlılık arkadaş
neyse geçmiş olsun (gidiş saatlerinide birebir tutturmuşun bu arada)
tenini söylemedin :26:bende ortalamanızı almışım o zaman
çocuk 1
boy 163-164 değişiyo
kızlar gözlerim kapanıyor.
parkon kaçar..
iyi geceler.
Maşallah.Yaramazlıkları evde temizlik yapacak enerjini alacak kadar değil demek ki o zaman..Ben de çok titizdim ama artık eser kalmadı...Sağolsun eşim de çok dağınıktır...Çocuklar kreşe gitmelerine rağmen evde olduklarında enerjimi tüketiyorlar..Onlardan başka hiç bir şeyle ilgilenemiyorum...Artık pepe de ilgilerini çekmiyor..Bıktılar sanırım...Hiç oturmuyorlar..Yorulmak nedir bilmiyorlar..İnşallah hiperaktif olmazlar...Uyku düzenimizi oturttum..Bu bakımdan rahatım ama...
buğdaydan daha beyaztenini söylemedin :26:
imzan yap prtsc yapıpahahahahahahahaha
mune benide beğenmişşşşş
malımı biliyorum canım
biz hiç aramamamıza rağmen
haftada 1 10dan sonra gelir 1 den önce gitmezler
konuşacak paylaşacak bişey de yok
dayıyom bende kahve,karpuz,tatlı
çatlamaya yakın gidiolar
Allahım bizi onlardan ayırmasın.
Evlatlarımsız bir hayat düşünemiyorum.
bence herkes imzasına sırt kürek kemiğinden 5 santimlik bir parça eklesinbuğdaydan daha beyaz
ama bembeyaz diil
oda ortalamayı tutturuyo
bence herkes imzasına sırt kürek kemiğinden 5 santimlik bir parça eklesin
böylece ten renklerimizdeki bilinmezlik açığa kavuşur
oturma olayımız yok,hep ayaktalar ya da koşar haldeler.ama en güzel yönü artık oyun kurmaya ve birbirleri ile oynamaya başladılar.bazen odalarına gidip oynuyorlar.zaten tv yi hiç sevmemişlerdi hala da öyle.hiperaktif değillerdir çünkü benimkilerde öyle.uyku sorunumuz hiç olmamıştı zaten.tuvalet olayı da bitti ama gece bazen bezliyorum.ama işte benim temizlik olayı hastalık..yerde bi tane bişey olsa çıldırasım geliyordu azalttım..
evet, onun yaşaması için senin ölmen lazım deseler, 1 sn bile düşünmeden verir inan canını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?