• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Günaydın tatlışım, akşam tatile gidiyorum benden mutlusu yok, bi de sbs acıklandı erkek kardeşim aöl ye yerleşmiş cok güel bi sabah :D
tatlışım. ekşi de hamiş göbiş davasından ş harfini bizim için onların kutsal harfi demişler :9:

çalışan kazanıyor can kuşum :D

sabah sabah bu ne kalabalık, hey maşşallah yavrum maşşallah :8::8:

Angelim geçmiş olsuuunnn :(

Son düzenleme:
tatlışım. ekşi de hamiş göbiş davasından ş harfini bizim için onların kutsal harfi demişler :9:

çalışan kazanıyor can kuşum :D

ahahahah kutsal Ş adına diye konuşmaya başlayalım o halde :D
sabah sabah bu ne kalabalık, hey maşşallah yavrum maşşallah :8::8:

Bereket duası astık kapıya ondan :D

günaydın tiny.
hoşgeldin

benim senin gibi kızanım yok ama bi küskün bi barışık tek eşim vaa.. arkideşim de yok artık sizin gibi sanal arkideşlerim hariç
dostum da yok sokmuyorum da artık hayatıma kimseyi.
geçen fal baktırdım falcı bile kendini sosyal hayattan geri çekme didi. yuh didim

Allahım sana tez zamanda hayırlı bir gızan versin conemmmmmmm duam budur

hayırlı cumalar

buralardayım zaten bu gece. yarın akşam yolcuyum annemlere gidicem ama bi gece bile yalnız kalmaya tahammülüm yok:53:
teşekkür ederim herkesin sevdiklerini allah kavuştursun:29:

:60::60::60: encıllllllll sen çok kopulksunnn kopukkk. hem benim adımı niden nick yaptın sen bakemmmmm :27::27:

akıllı olup kahır çekeceğime deli olayımda dünya benı çkesin yeter uleynnnn yaparım ben hırkızım ben hırkızzzzz:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

kızlar unutmuyoruz öğlen 12 gibi mutlaka burda olunnnnnnnnnnnn
toplu dua etcez
para duası :9::9::9::9::9::9::9:

Yaa öyle demek istememiştim ama :17::9:

Bilmiyorum kızlar zaten 3 gündür girmiyordum ara ara bakıp çıkıyordum , dün epey buralardaydım ama yine uzaklaşacağım sanırım..

Malum bu grup nefes alsa hata

ahahhaha biliyorum ben ne demek istediğini ama dilime düştün bi kereeeee:104:En sevdiğim smiley sana benden armağan olsun :104: :D

Uzaklaşmak yoook.

Bu hafta herkesin ağva haftası herhalde
bayram temizliği misaliiii
:ssz::ssz::ssz::ssz:
bende kurt adama dönmekten son anda kurtuldum:9::9::9::9::9:

Bu hafta herkesin ağva haftası herhalde
bayram temizliği misaliiii
:ssz::ssz::ssz::ssz:
bende kurt adama dönmekten son anda kurtuldum:9::9::9::9::9:
az daha balık sırtı örgüye falan geçicektim :1::1::1:

Back
X