- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Günaydınlar....
günaydınnn hoşgeldinnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar....
heralde ağva ya giderken araba kazası yaptı diye senaryolar kuruyorum
Ağva ağvaşimdi anladım
deri merhemi sürdün dimi ?
tatlışım. ekşi de hamiş göbiş davasından ş harfini bizim için onların kutsal harfi demişlerGünaydın tatlışım, akşam tatile gidiyorum benden mutlusu yok, bi de sbs acıklandı erkek kardeşim aöl ye yerleşmiş cok güel bi sabah![]()
Kader büyük el elmayra koydu adımı![]()
bepantenmi alamda sürem cok canım yanıo![]()
Patronla yıldımız barıştı ablaaa sorun yok![]()
tatlışım. ekşi de hamiş göbiş davasından ş harfini bizim için onların kutsal harfi demişler
çalışan kazanıyor can kuşum![]()
sabah sabah bu ne kalabalık, hey maşşallah yavrum maşşallah![]()
eczaneye git sorbepantenmi alamda sürem cok canım yanıo![]()
günaydın tiny.
hoşgeldin
benim senin gibi kızanım yok ama bi küskün bi barışık tek eşim vaa.. arkideşim de yok artık sizin gibi sanal arkideşlerim hariç
dostum da yok sokmuyorum da artık hayatıma kimseyi.
geçen fal baktırdım falcı bile kendini sosyal hayattan geri çekme didi. yuh didim
Allahım sana tez zamanda hayırlı bir gızan versin conemmmmmmm duam budur
hayırlı cumalar
buralardayım zaten bu gece. yarın akşam yolcuyum annemlere gidicem ama bi gece bile yalnız kalmaya tahammülüm yok
teşekkür ederim herkesin sevdiklerini allah kavuştursun
encıllllllll sen çok kopulksunnn kopukkk. hem benim adımı niden nick yaptın sen bakemmmmm
Yaa öyle demek istememiştim ama
Bilmiyorum kızlar zaten 3 gündür girmiyordum ara ara bakıp çıkıyordum , dün epey buralardaydım ama yine uzaklaşacağım sanırım..
Malum bu grup nefes alsa hata
para duası var bugün öğlenleyinsabah sabah bu ne kalabalık, hey maşşallah yavrum maşşallah
Angelim geçmiş olsuuunnn![]()
eczaneye git sor
mümkün bir yerdeyse göster yarayı
belki bepanten etkili gelmeyebilir derinse yara, ona göre verirler
çok derin değil Allahdan bacımmm tahriş biraz pembiş
ahahhaha biliyorum ben ne demek istediğini ama dilime düştün bi kereeeee:104:En sevdiğim smiley sana benden armağan olsun :104:
Uzaklaşmak yoook.