• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

hey meşallah hey meşallah ilk defa bi geyiği bu kaaa kalabalık görüyorum :nazar::nazar::nazar:

kıs carrie sende şeytan tüyü neyin mi var yoosam:27::27:

Ben de çokkk memnunum.
Her gören de söyler 2 çocuk annesi olduguna emin misin der.
görenler lise ögrencisi sanıyor :)
Ama vallahi öyle.

Kıyafet bulmak sorun o da ayrı mesele
hiç kıyafet bulamıyorum bende giysemde üstümde dönüyo:1:
ben gayfe falıbakıyorum canım. bi ara tarot bakıyodum bıraktım. arada katina açıyorum ama enerjimi alıyo

Katina nedemek zeboş?:1:[/QUOTE]

kartlarla bakılıyo canım

sevgili arkadaşlarım dostlarım canlarım ablalarım kardeşlerim
ben çıkıyorum
alışveriş yapcem az para harcaycam
hepinize iyi bayramlar diliyorum
mutlu bir bayram geçirin inşallah
çarşamba günü görüşmek dileğiyle
kocaman öpüyorum hepinizi
Alalha emanet olun inşallah

Merhaba hoş geldin..

Mutlu'ya selam söyle öcünü alıyoruz.. Ben yönetime küstüm mesela :19:

Biz de onun bayramını kutlar ban almış yerlerinden öperiz, umut işte öpünce geçer belki :9:

1 haftalık ıslah evinden sonra bekliyoruz..

Ama yine de bu böyle olmayacak galiba kendimize bir forum kurmamız lazım gibi..

süpersinnn..evet yeni bi site kurmalıyız ama nasıl..baş kaldırır gibi oldu ama bu öyle değil aslnda.masumane bi istek.içimizden geçen basit bi dilek...iç sızısı,karın ağrısı gibi...

hiç kıyafet bulamıyorum bende giysemde üstümde dönüyo:1:

Katina nedemek zeboş?:1:

kartlarla bakılıyo canım[/QUOTE]

Kıyafet konusunda hiç sorun yaşamıyorum..Sanki üzerime dikilmiş gibi tam geliyor genelde kıyafetler..Bedenime göre seçtiğimde...Sadece bazan uzun boylu olduğum için pantolon paçalarında sorun yaşayabiliyorum..Bir de ayağıma göre ayakkabı bulabilmekte..Bulabilsem de estetik olarak beğenime uygun ayakkabı da zorlanıyorum....

Kıyafet konusunda hiç sorun yaşamıyorum..Sanki üzerime dikilmiş gibi tam geliyor genelde kıyafetler..Bedenime göre seçtiğimde...Sadece bazan uzun boylu olduğum için pantolon paçalarında sorun yaşayabiliyorum..Bir de ayağıma göre ayakkabı bulabilmekte..Bulabilsem de estetik olarak beğenime uygun ayakkabı da zorlanıyorum....[/QUOTE]

Benimde en sinir olduğum şeydir pantolon paçasının kısa gelmesi.

Son düzenleme:
süpersinnn..evet yeni bi site kurmalıyız ama nasıl..baş kaldırır gibi oldu ama bu öyle değil aslnda.masumane bi istek.içimizden geçen basit bi dilek...iç sızısı,karın ağrısı gibi...

Teşekkür ederim :17: Evet yok mu koskoca Sinir Bozucu ekibinde bu işlerden anlayan.. Bize bir barınak yapın :43::1:

Kader bende boğayım canım.Ve evet tersleri çok pistir.:1::1:

Bende boğayım zaten :3: Öz eleştiriyi severim :9:

kartlarla bakılıyo canım

Kıyafet konusunda hiç sorun yaşamıyorum..Sanki üzerime dikilmiş gibi tam geliyor genelde kıyafetler..Bedenime göre seçtiğimde...Sadece bazan uzun boylu olduğum için pantolon paçalarında sorun yaşayabiliyorum..Bir de ayağıma göre ayakkabı bulabilmekte..Bulabilsem de estetik olarak beğenime uygun ayakkabı da zorlanıyorum....[/QUOTE]

tişörtte felan sorun fazla yok ama ben azcık etli butlu olmak istiyorum. ayakkabı da hiç sorun yaşamadım

pantolon paçası bana uzun geliyor

buranın hatunları da pek bi çıtı pıtı maşallahımız var

elemtere fiş kem gözlere şiş :nazar::nazar:

[tişörtte felan sorun fazla yok ama ben azcık etli butlu olmak istiyorum. ayakkabı da hiç sorun yaşamadım

pantolon paçası bana uzun geliyor[/QUOTE]

Hafif balık etliler banada çok hoş geliyor.Sende benim gibi fazla zayıfsın.

Bende 58 kiloya çıkmak istiyorum mutlaka ama sigarayı bırakmadan zor görünüyor.

Son düzenleme:
Back
X