• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Kıyafet konusunda hiç sorun yaşamıyorum..Sanki üzerime dikilmiş gibi tam geliyor genelde kıyafetler..Bedenime göre seçtiğimde...Sadece bazan uzun boylu olduğum için pantolon paçalarında sorun yaşayabiliyorum..Bir de ayağıma göre ayakkabı bulabilmekte..Bulabilsem de estetik olarak beğenime uygun ayakkabı da zorlanıyorum....

tişörtte felan sorun fazla yok ama ben azcık etli butlu olmak istiyorum. ayakkabı da hiç sorun yaşamadım

pantolon paçası bana uzun geliyor[/QUOTE]

Niye ki ? Sonradan o diyet senin, bu diyet benim yapasın diye mi ?? :1: Bence gayet iyisin..Belki 1-2 kilo daha alabilirsin.. Kilo alması kolay ama vermesi zor..

Bir ara kilom vardı..Obez değildim ama vardı öyle bir dönemim..15 gün soğan suyu çorbası içtim..Bir baktım gram kilo vermemişim..Sinir olmuştum..Yesem de bir yemesem de bir diye...Hareket çoğalınca kilolar da gitti......

Kilo olayı gelip geçici aslında...Bu gün var yarın yok...Sağlık elden gitmesin yeter ki....

kızlar alıntılar arapsaçına döndü hee :27:

ayırmak için yükseslisans fln yapmak lazım:37:

[tişörtte felan sorun fazla yok ama ben azcık etli butlu olmak istiyorum. ayakkabı da hiç sorun yaşamadım

pantolon paçası bana uzun geliyor

Hafif balık etliler banada çok hoş geliyor.Sende benim gibi fazla zayıfsın.

Bende 58 kiloya çıkmak istiyorum mutlaka ama sigarayı bırakmadan zor görünüyor.[/QUOTE]

Parkon seni hiç sigara içen biri olarak düşünmemiştim :)

Evet sigarayı bırakmadan olmaz gibi..
Benim de sigaradan :(

Son düzenleme:
bende teraziyim adalet duygum gelişmiş azcıkta dengesizim:1:

Ben boğayım.. Kolay kolay samimiyet kurmam ama kurduğum zamanda herkesten fazla değer verebilirim..

O yüzden sanırım hayal kırıklıklarım fazla olabileceğinden , yanlış gördüğüm zaman tek kalemde silebilirim mesela yıllar süren bir dostluğu bile..

İyim çok iyi kötümse çok kötüdür :9:

Son düzenleme:
Niye ki ? Sonradan o diyet senin, bu diyet benim yapasın diye mi ?? :1: Bence gayet iyisin..Belki 1-2 kilo daha alabilirsin.. Kilo alması kolay ama vermesi zor..

Bir ara kilom vardı..Obez değildim ama vardı öyle bir dönemim..15 gün soğan suyu çorbası içtim..Bir baktım gram kilo vermemişim..Sinir olmuştum..Yesem de bir yemesem de bir diye...Hareket çoğalınca kilolar da gitti......

Kilo olayı gelip geçici aslında...Bu gün var yarın yok...Sağlık elden gitmesin yeter ki....

gittiğim diyetisyen de bana kilo almak vermekten daha zordur demişti :27:

ama nedense bana pek inandırıcı gelmedi :37:

Son düzenleme:
[tişörtte felan sorun fazla yok ama ben azcık etli butlu olmak istiyorum. ayakkabı da hiç sorun yaşamadım

Hafif balık etliler banada çok hoş geliyor.Sende benim gibi fazla zayıfsın.

Bende 58 kiloya çıkmak istiyorum mutlaka ama sigarayı bırakmadan zor görünüyor.[/QUOTE]

azcık alsam çok güzel olcak
tişörtte felan sorun fazla yok ama ben azcık etli butlu olmak istiyorum. ayakkabı da hiç sorun yaşamadım

[/QUOTE]

çok haklısın narmik önemli olan sağlık

Boğalar da iyidir ama tersleri pistir :9:

Ama bu kez tersleyen ben oldum:47:

süpersinnn..evet yeni bi site kurmalıyız ama nasıl..baş kaldırır gibi oldu ama bu öyle değil aslnda.masumane bi istek.içimizden geçen basit bi dilek...iç sızısı,karın ağrısı gibi...

çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz kızlar.
geçen sene ben neden UI oldum biliyonuz mu? böyle bi mevzu açıldı dukanda geçen yıl. 10 a yakın arkadaş toplu kıyımda gittik!

Back
X