aslında biraz bünye meselesi
iyi kötü tahmin edersin kilo almaya müsait bi yapın varsa alırsın biraz zor olsa da istersen aldıklarını da veririsin
Doğumdan sonra tek bakarsan ,çocukların peşinde koşarken,emzirirken falan veriliyor kilolar..Ben de rejim falan yapmadım doğum sonrası...
[/B]
dimi? bende bişi anlamadım
B][/COLOR]
Evet.. Ne kadar dikkatlisin dedi çıktı gitti..
Sonuç ?
Ben 86 kilo ile doğuma girmiştim..Hamileliğe 69 kilo ile başlamıştım...aynen,katılıyorum..iki bebek olunca rejime gerek yok...68 kilo ile doğum yaptım şimdi 52 kiloyum..göbek falan yok ama azıcık kilo almak istiyorum ben...zayıflığı sevmiyorum..
İnşallah
Ben çocuk olunca da çalışmayı düşünüyorum.. Tek bakamam yani , anneme bırakır akşamları alırım.. Sanırım İstanbul trafiği de zayıflatır beniAnnemlere de uğramam gerekeceğinden 2 katı yol 2 katı trafik artı ev işleri üstüne birde bebiş.. spora da rejime de gerek kalmaz herhalde
Evet.. Ne kadar dikkatlisin dedi çıktı gitti..
Sonuç ?
ben az önce resim yollamıştım dombili resmimi. gören var mı yine 45 nın laneti çöktü galiba?
kadesa benim yzdığım cvbı begenmiş begeniyi görüyorum yok sayfa açılmıyo
Ous fena acıkmış galiba
Akşam dışarıda iftar yapacağız zaten ucu ucuna eve yetiştiğimiz için..
Menülere ekleme yapıyo , şunu da alalım mı canım bundan da ekleyelim mi diye mesaj atıyo
Su içicince şişiyoruz halbuki..
Ama gözü aç işte şu an
Ben 86 kilo ile doğuma girmiştim..Hamileliğe 69 kilo ile başlamıştım...
Doğumdan sonra hemen çalışamazsın ki zaten..Emzircen,alt alıcan 2-3 saatte 1..Gaz çıkarıcan...:) Hayırlısı artık...
hamile kaldığımda zaten 47 kiloydum ben68 kilo olaydı benim için..şimdi 55 olmak istiyorum ama olamıyorum
noldu ya,kim kime ne dedi? kim çıktı gitti?
Ben bişey görmedim
çizelge oluyor ya daisypath den oluşturuyorum ama siteye onu ekleyemiyorum bilen var mı aranıza
OUS senin neyin oliyi yaaf :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?