• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

aslında biraz bünye meselesi

iyi kötü tahmin edersin kilo almaya müsait bi yapın varsa alırsın biraz zor olsa da istersen aldıklarını da veririsin

İnşallah :9:

Doğumdan sonra tek bakarsan ,çocukların peşinde koşarken,emzirirken falan veriliyor kilolar..Ben de rejim falan yapmadım doğum sonrası...

[/B]

Ben çocuk olunca da çalışmayı düşünüyorum.. Tek bakamam yani , anneme bırakır akşamları alırım.. Sanırım İstanbul trafiği de zayıflatır beni :9: Annemlere de uğramam gerekeceğinden 2 katı yol 2 katı trafik artı ev işleri üstüne birde bebiş.. spora da rejime de gerek kalmaz herhalde

ben az önce resim yollamıştım dombili resmimi. gören var mı yine 45 nın laneti çöktü galiba?
kadesa benim yzdığım cvbı begenmiş begeniyi görüyorum yok sayfa açılmıyo:52:

Ous fena acıkmış galiba :9:

Akşam dışarıda iftar yapacağız zaten ucu ucuna eve yetiştiğimiz için..

Menülere ekleme yapıyo , şunu da alalım mı canım bundan da ekleyelim mi diye mesaj atıyo :9:

Su içicince şişiyoruz halbuki..

Ama gözü aç işte şu an :27:

aynen,katılıyorum..iki bebek olunca rejime gerek yok...68 kilo ile doğum yaptım şimdi 52 kiloyum..göbek falan yok ama azıcık kilo almak istiyorum ben...zayıflığı sevmiyorum..
Ben 86 kilo ile doğuma girmiştim..Hamileliğe 69 kilo ile başlamıştım...

İnşallah :9:

Ben çocuk olunca da çalışmayı düşünüyorum.. Tek bakamam yani , anneme bırakır akşamları alırım.. Sanırım İstanbul trafiği de zayıflatır beni :9: Annemlere de uğramam gerekeceğinden 2 katı yol 2 katı trafik artı ev işleri üstüne birde bebiş.. spora da rejime de gerek kalmaz herhalde

Doğumdan sonra hemen çalışamazsın ki zaten..Emzircen,alt alıcan 2-3 saatte 1..Gaz çıkarıcan...:) Hayırlısı artık...

Ous fena acıkmış galiba :9:

Akşam dışarıda iftar yapacağız zaten ucu ucuna eve yetiştiğimiz için..

Menülere ekleme yapıyo , şunu da alalım mı canım bundan da ekleyelim mi diye mesaj atıyo :9:

Su içicince şişiyoruz halbuki..

Ama gözü aç işte şu an :27:

OUS senin neyin oliyi yaaf :18:

Ben 86 kilo ile doğuma girmiştim..Hamileliğe 69 kilo ile başlamıştım...

Doğumdan sonra hemen çalışamazsın ki zaten..Emzircen,alt alıcan 2-3 saatte 1..Gaz çıkarıcan...:) Hayırlısı artık...

hamile kaldığımda zaten 47 kiloydum ben :1: 68 kilo olaydı benim için..şimdi 55 olmak istiyorum ama olamıyorum :20:

hamile kaldığımda zaten 47 kiloydum ben :1: 68 kilo olaydı benim için..şimdi 55 olmak istiyorum ama olamıyorum :20:

İlk bebeklerime 62 kg ile hamile kalmıştım..Onları kaybettikten 8 ay sonra hamile kaldım yine..Tabi bilirsin üst üste hamilelikler,hormon ilaçları...İki hamileliğim arasında bir tedavim daha vardı ..Tek embriyo ile ama o tutmamıştı...

benim de minicik bi ayva göbeğim var :25:

accıkın sporla sıkılaştırabilirim diye umut ediyorum

bi de 4-5 kilo alsam tam süper olur :5:

noldu ya,kim kime ne dedi? kim çıktı gitti?

Ben bişey görmedim :14:

Şimcik nasıl anlatsam ki :9: nicki tam hatıramıyorum minelatta mıydı neydi.. Kedicik onun yazdıklarında çelişkili birşeyi yakalayıp sordu...

O da ne kadar dikkatlisin dedi alkışlayan smiley koydu size iyi sohbetler dedi gitti :44:

Aydınlatabildim mi sizi :9:

Back
X