Sinir bozucu

kız msn ciler nörüyonuz yaa tweety de davet bekliyo

sesim geliyür müüüüüüüüüü

carrie posta kutun dolu bi boşaltıver zahmet olmazsa

kızlar nerdesiniz?
hala bitmedimi konferansınız?

Ben valizi hazırladım,kızımı banyo yaptırdım geldim.

saçlarım bakır çünkü, bide mavisine de bittim..ous çok dedi bak her kıyafetine uymaz diye ama ne bilim bayıldım buna ben

saçlarım bakır çünkü, bide mavisine de bittim..ous çok dedi bak her kıyafetine uymaz diye ama ne bilim bayıldım buna ben

tamam saçlarla uyumlu ama mavi alma yaa
ben gözlükte siyahı tercih ediyorum
o kadar moda akımı geldi geçti ben hep siyah aldım
1000$ lık gözlüğü bedava verseler maviyse kullanamam heralde
yeniliklere açık bir insan değilim sanırım

herkese iyi bayramlar.. Ben malesef bayrami yanliz gecirecegim ,calismak zorundayim Arkadaslarimi ve ailemi görmek icin kurban bayramini bekliyorum ama kurban bayraminida hic sevmem. Hep üzülüyorum icim disima cikiyor aglamaktan...

herkese iyi bayramlar.. Ben malesef bayrami yanliz gecirecegim ,calismak zorundayim Arkadaslarimi ve ailemi görmek icin kurban bayramini bekliyorum ama kurban bayraminida hic sevmem. Hep üzülüyorum icim disima cikiyor aglamaktan...

kıyamam sana...böyle düşünüp kendini daha da üzme, çok şükür sağolsunlarda... de ve kendine eziyet etme

aldım gitti ama :))
canım siyah kullandım yıllarca ama çok uzun süredir saçlarım bakır o yüzden siyah gözlük çok sırıtıyo, kahveler daha iyi durdu
mavi kısmına gelirsek, ilk kez böyle bi yenilik yaptım bende pek cesaretli değilimdir ama nasılsa kot giyiyorum dışarda hep, kesin uyar dedim

Güle güle kullan Seçil..Benim gözlüğüm de kahverengi..Avatarda görüldüğü üzere :))

benim ousta bana dünyada en sevdiğim renk olan gül kurusu renk gözlük getirmiş

nasıl beğendim bilsen. yiyesim geliyo,

bulursam eklerim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…