Güle güle kullan Seçil..Benim gözlüğüm de kahverengi..Avatarda görüldüğü üzere :))
kıyamam sana...böyle düşünüp kendini daha da üzme, çok şükür sağolsunlarda... de ve kendine eziyet etmeQUOTE]
onlari görmedigim icino kadar üzülmüyorum. Kurban bayraminda gidersem oradaki dehsete üzülüyorum. Bakiyorum bir koyun almislar koyunla ilgileniyorum ve yazik hayvani kesiyorlar. Ama bu sene onlara kesdirmicem...
sağol canım yaa, Usha da moralimi bozmaya çalışıyo işte gecenin bi körü
biliyorum kız geyikliyom burdaYok canım..Neden moralini bozmaya çalışsın.Öyle düşünme..Fikrini paylaşıyor sadece...Zevkler ve renkler ayrı ne de olsa :)
kıyamam sana...böyle düşünüp kendini daha da üzme, çok şükür sağolsunlarda... de ve kendine eziyet etme
onlari görmedigim icino kadar üzülmüyorum. Kurban bayraminda gidersem oradaki dehsete üzülüyorum. Bakiyorum bir koyun almislar koyunla ilgileniyorum ve yazik hayvani kesiyorlar. Ama bu sene onlara kesdirmicem...
Kurban kesimi aslında şöyleymiş..Hacca gidenler kesermiş kurban..Ama gidemeyenler de oldukları yerde hac dönemi kesmeye başlamışlar..Daha sonra bu gelenekselleşmiş..Yani illa her sene kurban kesilecek diye bir kural yok... Dini değil gelenekselleştiği için uygulanan bir şey aslında..Biz Mehmetçik vakfına bağışlıyoruz..Kurban kesmiyoruz mesela...
biliyorum kız geyikliyom burda
Bu saatte geyiği anlayamadım valla yavrukuşum..Malum yaşlılık ta var tabi hehe
sağol canım yaa, Usha da moralimi bozmaya çalışıyo işte gecenin bi körü
senin sarı papatyaların vari yaşın yok bi kere
Bu saatte geyiği anlayamadım valla yavrukuşum..Malum yaşlılık ta var tabi hehe
Kurban kesimi aslında şöyleymiş..Hacca gidenler kesermiş kurban..Ama gidemeyenler de oldukları yerde hac dönemi kesmeye başlamışlar..Daha sonra bu gelenekselleşmiş..Yani illa her sene kurban kesilecek diye bir kural yok... Dini değil gelenekselleştiği için uygulanan bir şey aslında..Biz Mehmetçik vakfına bağışlıyoruz..Kurban kesmiyoruz mesela...
Biliyorum ama dedem anlamiyor biz müslümaniz yapmamiz gerekiyor diyor. Ananem yasli kadin cok iyi niyetli birisi. Ne desem inaniyor. Bende bu sene dedim kesme . Yazik hayvana onu alacagina ihtiyaci olan birisine yardim et dedim. Tamam dedim ama bilmiyorum dedem alir gelirse biraz dik kafalidir... zekatin yeri ayri kurbanin yeri ayri diyor...
yaş kaçtı narmık
bak 30dan sonrasına kocakarı diolar bu topikte
emrindeyim ablaEminmisin :)) 39 yaşındayım
Eminmisin :)) 39 yaşındayım
Biliyorum ama dedem anlamiyor biz müslümaniz yapmamiz gerekiyor diyor. Ananem yasli kadin cok iyi niyetli birisi. Ne desem inaniyor. Bende bu sene dedim kesme . Yazik hayvana onu alacagina ihtiyaci olan birisine yardim et dedim. Tamam dedim ama bilmiyorum dedem alir gelirse biraz dik kafalidir... zekatin yeri ayri kurbanin yeri ayri diyor...
Yok canım yaşlı insanlarda bazı düşünceler iyice kemikleşmiş oluyor...Kendi bildiklerini yaparlar..Ne kadar söylersen söyle....:)
narmik
özel mesajım geldi mi sana?
Biyolojik yaşıma bakma ben zaten gencimemrindeyim abla
olsun gençsin swn, papatyalar gençleştirir seni :))
Usha, spaydi yi sevdim
walla tiviti balanmadan önce bana koca kadınmışın bide benle sdik yarıştırıyon dediydi
ah etmedim gerçi barışmıştık ama genede banlandı işte
konuştuklarımızı alıntılayıp kopyalayıp hepinize mail atıcamvaaayyy
toplum içinde özel mesajlaşma
yazdım kara kaplı deftere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?