Sinir bozucu

canım eşine aşık mısın hala?

sevgi anlaşılır da aşk biraz mantık dışı... yoksa ona boşanma maddelerini sıralarken kokusu başımı döndürmezdi... insan kırılınca sevgi bitiyor. ama ondan nefret ettiğini söylerken, o yastığı kafasına fırlatırken bile keşke bugün hiç uyanmasaydım diyordum

işte bu yüzden sordum çünkü aşıksın hala belli..aşk bi hastalık bence...ve hep derdim,asla aşık olduğum adamla evlenmeyeceğim diye.haklıymışım...çünkü insanın gözü kör olabiliyor.

Türkmen gelini en başından beri kaygan zeminliydi iliskiniz.

Eşinde çift karakterli gibi

Senin aşkına ve sevgine çok güveniyor

kadesa,

ben eşime sadece ahyrandım..aşık değildim başta... hatta otobüsten indiği ilk an hiç beğenmemiştim. "o şiirleri bu mu yazmış" demiştim. ama ertesi sabah 5 te beni evimin önünden almaya geldiğinde(o zaman yurtta değil evdeydim) gece ne olmuşsa aşık uyanmıştım.. Allahtan yani... tek gecede ne değişti bilmiyorum. ama oldu işte...

aslında çok haklısın kadesa

Türkmen gelini en başından beri kaygan zeminliydi iliskiniz.

Eşinde çift karakterli gibi

Senin aşkına ve sevgine çok güveniyor

çift karakter değil de, öfke kontrol sorunu ve aşırı şişmiş bir egosu var. nişanlıyken psikiyatra götürdüm. öfke için tedavi olman lazım diye. ilaç başlandı, prospektüste sperm kalitesini düşürüyor yazdığı için tadavi olmadı. daha da gitmedi. aslında iyi biri. yani insan rol yapamaz o kadar. ama saman alevi öfkesi sönene kadar yakıp bitiriyor karşısındakini.o an ağzına geleni sayıyor. gerçek olmasa öyle düşünmese bile.. ama sakinleşince o adam başkasıymış gibi geçiyor normalde dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…