Sinir bozucu

olsun tatlım oyle deme sende akşam gidince yaparsın yemeğini evine bir spürge tutarsın ohhh miss sıkılma evde bir hafta kalsan canın sıkılır kuzum iş çalışmak güzellll

Şişşşştttt bana bakın, nerde benim bayram harçlıklarım

Pamuk eller cebe hadi bakalım, atın 3-5 bir şeyler

olsun tatlım oyle deme sende akşam gidince yaparsın yemeğini evine bir spürge tutarsın ohhh miss sıkılma evde bir hafta kalsan canın sıkılır kuzum iş çalışmak güzellll

ama yorgun oluyorum
yapasım yok o saatte

hem yapmak istemiyorum
ben dinlenmiş bi şekilde istiyorum

ama yorgun oluyorum
yapasım yok o saatte

hem yapmak istemiyorum
ben dinlenmiş bi şekilde istiyorum

ben geliverem kankaaa sarma sarareım tatlı yaparım birde evi temizlerim sonra otururuz bir kahve içeriz cigara içeriz fal bakarız beyaaaa sabahda sana tel peynirli omlet yaparım be kankaaaa

şincik 1 dakka..sen eşinden ayrı değil miydin? o sen değilsen kimdi peki? :))

ayy sarma mı afiyet olsun bal şkeer olsun

ben sana arkadaşlık yolladım sen kabul et bi

ben geldim

bunalım havaları seziyorum?

okuyun da afanız dağılsın.hıncınızı görümcemden çıkarın, ha ben rahatım o ayrı...

görümcem gençliğinde dayısının hanımıyla adı çıkan bir beyle kaçtığı için eşim onunla konuşmaz. beni de görüştürmez... ama ben ayıp olmasın diye görüşürüm.

yanlarına gittim demin. oğlumu görür görmez "aaaa bu ne çok zayıfff" la başladı. "bu ay boyu 4 cm birden uzadı. o yüzden zayıf görünüyor halasııı" dedim

sonra emzirdiğim için oruç tutmadığımı öğrendi. "amaaan biz de emzirirdik hamileyken bile tuttum. " dedi

"diyanetin fetvası var gebe ve emzikli kadın kaza eder " dedim

"ama Allah bu günlerin bereketini verecek mi kabul edecek mi bakalım" dedi

"ben bilmem. yukarıyla irtibatlı gibi konuştuğuna göre sen söyle" dedim

kaynanam ortam yumuşasın diye baklava açtığımı anlattı. ben de tarif ettim. ben 30 bezeyi tek tek açmadım da, tabak kadar büyütüp 10ar 10ar üst üste açmıştım.

"aaay o 5 dakka baklavası. onda ne var" dedi..

"zamanım kıymetli, kaliteli geçirmem lazım. 5 dakika boğaza yeter de artar" dedim.

kaynanam eşimin oruç tutarken tarlada çalıştığı için zayıfladığını söyledi. "kız bir herife bakamıyor musun" dedi görümcek de

"ah canım benim, oğlanın zayıflığından girdin, orucumu beğenmedin, baklavam kötüydü, sırada kardeşin mi var " dedim.

ama hep gülerek şaka gibi diyorum

"canım sen alındın mı yoksaaa" dedi.

"yok abla, yoksa sen mi alındın" dedim.

mesele kapandı.

ahan da geldim

e buna da şükür.nasıl laf sokmadan duruyorsun ya sabır taşısın he.

sokuyorum zaten
diğer arkadaşlarda sokuyo
ama anlamamazlıktan geliyo

benim şansıma yeni bi eleman geldi oda sigara içiyo

sırayla ikimizden alıyo
yani tek sigara getiren ben deilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…