• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Ay yemin ederim bi sayfa geriden takip ediyorum y avaş olun yaw... :ssz:

souvvenirin anlattığını 10 harfli şeysi sandım önce

Canım 3 harfli duydumda 10 harfli noluyo??? :44:

:9: :9:
cinli olaylarımda var ama kazen gelir... :ssz:

Bende de var valla...
Ama hiç anlatmayın derim, zaten mubarek günlerdeyiz.
Korkuyorum sonracıma... Benim bizzat kendi annemin başına gelmiş şeyler olduğu için. :18:
:18: Ödüm çıtlıyo bu tarz şeylerden... :50: :50:

bana şehir efsanesi gibi geldi.
bize de lisedeyken anlatıyorlardı.
kızla adam ilk gecelerinde, kız kendini çok sıkmış kenetlenmiş kıza sakinleştirici iğne yapmışlar öyle açılmış diye.
o yaşlarda insan herşeye inanacak oluyor. mengene mi bu:27:
bir ara tuvaletlerden karkuyordum ..ordan .. ların eli çıkmış kıza saldırmış öldürmüş diye anlatmışlardı. hem korkar hem dinlerdik :60:

Hıh bak bunu da duydum ben...
BAzıları hakkaten şehir efsanesi haline geliyor...

Bi hocamız vardı bizim, şimdi düşünüyorum kadın kaçıktı herhalde, neler anlatırdı.
Gece uykularımı özler olmuştum orta okul yıllarımda...
Ne insanlar var yahu, ne işin var orta okul çağında çocuğa anlatıyorsun böyle şeyler... :20: :20:

souvvenir bu anlattığın bana bi filmi hatırlattı saat 02:14 müydü neydi.patrıck swayze oynuyordu.severim oyuncuyu allah rahmet eylesin :)

kızlar gündüz gündüz korkutmayın kendinizi gece uyuyamicaksınız.

ya evet nolur üj bej şeyleri anlatmayın gece aklıma geliyo tırsıyorum ben:26:

Anlat anlat bakma sen benim korkuğuma, bütün cinli filmleri izlemişliğim vardır... Korkarım ama bir o kadarda severim :27:

filmlerini bende izledim.
musallat 1 mesela aman be hiç korkunç değildi. bariz kurgu yani o kadar.
ama hikayelerden korkuyorum.. çünkü onun filmini kafanda çekiyorsun:53:

özelden adres ver çalayım oustan yollim sana :ssz:

o zaman 12 yaşındaydım.bu olay ilk ve sondur.
bir anda oldu bu.. ardından çok ama çok ağladım pişman oldum.:30: aklıma geldikçe hep üzülürüm allahtan beni affetmesini isterim.:14:
hayvanları çok seviyorum bu olay hariç karınca bile incitmedim ama her insanın içinde var demek ki potansiyel. :30:

O konuda haklısın canım, hepimizde var.
Dünyadaki en akıllı mahlukat ve en tehlikeli mahlukat yine İnsan...
Buna şüphe yok... :34:

Hoşbulduk kızlar... Daha sonra okurum çok sayfa var birde burdan da ilerliyor :27::27::27: Bu konu dışına çıkmama kararı mı aldınız :26::26::26:

ya evet nolur üj bej şeyleri anlatmayın gece aklıma geliyo tırsıyorum ben:26:

filmlerini bende izledim.
musallat 1 mesela aman be hiç korkunç değildi. bariz kurgu yani o kadar.
ama hikayelerden korkuyorum.. çünkü onun filmini kafanda çekiyorsun:53:

Kedicim, musallat 1 iyiydi ama gerçek bir hikayeye dayandığı söyleniyor.. Şuana kadar bütün filmleri izledim cinle alakalı.. Sadece Hasan Karacadağın yeni filmi " dabbe, bir cin vakası" nı izlemedim..Gerçek cin görüntüleri varmış.. :ssz:

Back
X