• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Belki önceki hayatinizda katildiniz.:18:
Ayyy....Değilimdir inşallah...:18:
Hayırdır inşallah...
İlk kez böyle bir düşünceye kapılan birini duydum...
Olası birşey mi ki?

Yani hani insanın bazen içine bir kayıp duygusu düşer veya unuttuğun birşey olduğuna kesin eminsindir ama bişi unutmamışsındır.
Onun gibi birşey mi bu hissettiğin acep?
Var olduğuna kesin inandığın ama aslında olmayan birşey... :44:

Enteresanmış hakikaten... :31:
Var olduğuna kesin inandığım bir şey demedim..Zaman zaman içimden geçiyor dedim ki tek ben değilmişim bu duyguya kapılan...:27:
Çok ilginç, neden acaba :44:

narmik 2. hayatın olmasın.dejavu gibi bişey.hani biz insanlar çift yaratılmışız ya ....:ssz:

ebrutolga o gerçek değildir.yine üç beş üniversiteli toplanıp filmilerinin tutması için uydurmuş olduğu bi yalan.

Ya ben balerin falan olduğumu sanıyorum önceki hayatımda...:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
bana marmara depremi çok korkunç geliyor.daha hiç bir film yerini tutmadı bu gerçek kadar .duyduklarım 5 gün etkisinden kurtulamama yetti ....:ssz:

Biz yaşayanlar 2-3 sene etkisinden çıkamadık canım:26:

Kızlar marmara depremi gecesini anlatim mi size yaşadıklarımı? Bana malum oldu o gece :26:

Kaynattık valla, hoş geldin canım...
Bende şimdik birazcık kaybolcam ama gelirim yine...
Sayfaları takip ederken zaten gözlerim bozulcak valla.
Miyopum, az kaldı hipermetrop olacam... :9: :9:

bana marmara depremi çok korkunç geliyor.daha hiç bir film yerini tutmadı bu gerçek kadar .duyduklarım 5 gün etkisinden kurtulamama yetti ....:ssz:

aynen.
eşim ilk nişanlısını kaybetmiş 99 depreminde. bana bi çok hikayeler anlattı enkaz altı. altıma ediyorum onlardan. bunlar gerçek çünkü kurgu değil yüzde 100 gerçek:26:

ben bir önceki hayatımda erkektim
ve kraldım :ssz:

ben de kesin erkektim, kralı bilmem ama savaşçı olabilirim:51:

Ayyy....Değilimdir inşallah...:18:

Var olduğuna kesin inandığım bir şey demedim..Zaman zaman içimden geçiyor dedim ki tek ben değilmişim bu duyguya kapılan...:27:

Ya ben balerin falan olduğumu sanıyorum önceki hayatımda...:1:

sen hiç müzisyen katil duymadın mı ?yada ressam :) fimlere çok işlendi bu konu. :)

mesela balerin katil ama bi o kadar da duygusal :1:

Back
X