• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

beni bastan sevmeyip sonra seven yada hala sevmeyen varmi dogru soyleyin:27:

En baştan beri sevdim hep :)

sen canımsın ya,ne diyim başka :16:..aynı benim gibi biri diyordum :)

monalisa şu 5 yaşındaki çocuk olayında bağırmıştı bize,ondan korkuyodum ben :9:

Evettt, Meleknaz'dan sonra forumdaki ilk göz agrılarım sen ve Narmik :)))))))

Ay ben o zaman bükemediğin bilegi öpeceksin demiştim Monalisaya :26:

Bana gıcık olan varmı aranızda yada varmıydı itiraf edin. :6:

seni de heppp sevdim :)

ben geldiiiiiimmmmmmmm :3:
beni de yorumlayıııınnnn :27:

evet bana gıcık olanlar da dile getirebilirler :14:

Seccil sen hangi bölümde takılıyordun ben seni ilk burda farkettim...

beni bastan sevmeyip sonra seven yada hala sevmeyen varmi dogru soyleyin:27:

Sen bana çok fırlama bir tip gelmiştin... Hınzırlık peşinde olan küçük çocuklar gibi... Yorumların eğlendirirdi beni ama duruldun sonradan... :31:

Ya ben bu sanalın çok yanıltıcı olduğunu düşünüyorum.. Kişiler hakkındaki fikirlerimiz açısından..Mesela sanalda beni kendini beğenmiş vs diye düşünenler var baya...Sanalda olup yüzyüze geldiğim insanlardan ya sen hiç de öyle kendini beğenmiş bir tip değilmişsin lafını o kadar çok duydum ki....Bazan karşımızdakinin 1-2 lafına takılı kalıyoruz ve sanki tamamen o kişinin karakteri bu şekildeymiş gibi önyargılarımız oluşuveriyor :))

bana eskiden cok havali geliyordun sanki yani havali derken mesafeli soguk ama hic oyle degilmissin :9:

beni sevmeyen,beğenmeyen,gıcık olan varsa ya şimdi konuşsun ya sonsuza dek sussun ! :27: çünkü yatmaya gidicem :9:

Sen bana çok fırlama bir tip gelmiştin... Hınzırlık peşinde olan küçük çocuklar gibi... Yorumların eğlendirirdi beni ama duruldun sonradan... :31:
aslinda oyleydimde pes pese aldigim ban ve en son kazenden aldigim fena uyaridan sonra duruldum...
forumun en yaramazi secilmistim:23:
ben seni seviyorum. o meselenin de unutulduğunu ümit ediyodum :14::14::14: premenstruel sendromdaydım herhalde :27:

unuttum gitti:23::23::23::23:

ımmmm mantıkloı bulabildiğim konulara neyin yorum yapıyodum..nedense daha çok aldatılma ya da boşanma topiclerinde cnaımcım:44:

ben bastan beri sevdim seni bi kac gundur muhabbet etmemize ragmen :27:
bende seni baştan gözüme kestirdimdi :27:

bana eskiden cok havali geliyordun sanki yani havali derken mesafeli soguk ama hic oyle degilmissin :9:

:9: :9: :9: Mesafeli imaj yarattığımı hiç bilmiyordum açıkçası... Saf yürekliyimdir aslında...Kalbimi kim ne der demeden açar ,içimdekileri pır pır söyleyiveririm..fesatlık düşünemem hiç :)) Bu yüzden de çok toslarım yanlış kişilere değer verip..Çabuk kızar çok çabuk da affederim... Artık daha akıllı olmaya çalışıyorum..Buna çalışırken mesafeli oluyorum demek ki...:26:

:9: :9: :9: Mesafeli imaj yarattığımı hiç bilmiyordum açıkçası... Saf yürekliyimdir aslında...Kalbimi kim ne der demeden açar ,içimdekileri pır pır söyleyiveririm..fesatlık düşünemem hiç :)) Bu yüzden de çok toslarım yanlış kişilere değer verip..Çabuk kızar çok çabuk da affederim... Artık daha akıllı olmaya çalışıyorum..Buna çalışırken mesafeli oluyorum demek ki...:26:

Abla senmisin :27:

Şu yazdıkların tamamen ablamı anlatıyor.

ben çok eleştirilirim, ne kadar sert duruyosun, kaşların çatık, soğuksun falan diye. ama ne yapabilirim bilmiyorum. duruşum öyle ki benim :50: aslında perdelerimi kaldırdığımda, kedi gibiyimdir aslında. :52:

bilmiyorum yazim seklindenmidir mesela ben cok sicak yazarim mesajlari sevdigim insanlara icten bir kere sanada yazmistim birsey eski nickindeyken mesafeli bi cevap almistim sanki oyle kalmis aklimda...:26:

Back
X