• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Günaydın kızlar..:3:

Eve geç döndük dün gece

Çok uykusuzum

Ban man bişeyler olmuş yine ?

Fena halde baydı bu durum.. Elbetteki disiplin iyi birşey ama bu kadarı da çok sıkıcı..:19:

Artık burda bile konu kritiği yapamayacak mıyız... Püf..

Bu gidişle artık banlanmasak bile kendimiz girmek istemeyeceğiz, robot gibi durmamız isteniyor adeta..

1 hafta çok olmuş :50:

artık buraya konu da taşıyamıcaz bitkisel hayata girdik sanırım :27:

BİZİM KONULARIMIZ BİZE YETERRRRRR SVD :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:AMA KAZEN DÜN NE DEDİ BİRDE KOCALARINIZI DİNLİCEM BAKALIM ONLAR NE DİCEK YOKSA ŞUTUNGEN DEDİ HAHAHAHAHAAH

Günaydın şerafettin geçmiş olsun yaz nezlesi mi oldun sen,,
yok yanlış smiley vak'ası sadece aslında bu :3: olacaktı yanındakine basmışım:51:

ne oldu şerommmmm şokamı girdin gı :ssz::ssz::ssz::ssz:
evet ya.
bazı kızlar gitmiş.
hemi de bi hafta,
ous bu gece yok yanımda.
çarşambaya kadar görüşemicez.
hüzünlendim bir an:25:

Günaydınlarrrr :3::3:

günaydın kedicik :3::3:
günaydın conem, günaydın hanım apla

Eve geç döndük dün gece

Çok uykusuzum

Fena halde baydı bu durum.. Elbetteki disiplin iyi birşey ama bu kadarı da çok sıkıcı..:19:

Bu gidişle artık banlanmasak bile kendimiz girmek istemeyeceğiz, robot gibi durmamız isteniyor adeta..
Konuyla ilgili biraz fikir konuşturması yaptık gece

Mune geldi kuralları yineledi. Lady geldi konuşun ama şahsi haklara girmeden dedi. Usha şahsi hakları sordu.

Durumlar biraz karışık.

Kazen'in gelmesini bekliyoruz

Eve geç döndük dün gece

Çok uykusuzum

hayır kendi geyiğimizi yapacağız conem bu kadar basit gıııı

yok yanlış smiley vak'ası sadece aslında bu :3: olacaktı yanındakine basmışım:51:

evet ya.
bazı kızlar gitmiş.
hemi de bi hafta,
ous bu gece yok yanımda.

gelirler bayramdna sonra :)))) bişey olmaz canları sağ olsun oysa avşam ne güzel sohbet ediyorduk gızandan mızandan :))) aman beeeeee benım ous hç bir gece yok bizimki can deilmi uleynnnnn

BİZİM KONULARIMIZ BİZE YETERRRRRR SVD :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:AMA KAZEN DÜN NE DEDİ BİRDE KOCALARINIZI DİNLİCEM BAKALIM ONLAR NE DİCEK YOKSA ŞUTUNGEN DEDİ HAHAHAHAHAAH
Al bir şifre daha

Ne demek isteniyorki bu mesajda, söyledi mi :44::44:

evet ya.
bazı kızlar gitmiş.
hemi de bi hafta,
ous bu gece yok yanımda.

günaydın conem, günaydın hanım apla
konu aç buralarda
harala gürele geçer çarşambaya kadar :D

Allah kavuştursun canım :38:

..
Hanım,cım sana da günaydın :3:

Konuyla ilgili biraz fikir konuşturması yaptık gece

Mune geldi kuralları yineledi. Lady geldi konuşun ama şahsi haklara girmeden dedi. Usha şahsi hakları sordu.

Durumlar biraz karışık.

Kazen'in gelmesini bekliyoruz

Tamam polemiğe girmek yasak, bu çok yerinde bir kural.. Zaten kimse ile polemiğe girdiğimi hatırlamıyorum..

Ama son günlerde burası sık sık ziyaret edilir oldu olur olmadık şeyler de yasaklanmaya başlandı..

Kimin neden ban yiyeceği belli değil..

Mesela burada bile konu kritiği yapmamak yeni eklendi.. Yarın neler eklenir bilmiyorum.. Bu kadar baskı oldukça sıkıcı , itici..

Selam vermekten öteye gitmesin bu grup en iyisi artık.. Selam Nihil :3:

Back
X