• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Al bir şifre daha

Ne demek isteniyorki bu mesajda, söyledi mi :44::44:

Tabiki canım zaten kazenın tek anladığım mesajı buydu hahahahahah :))) dediki siz elma diyosunuz ama birgün adamın biri geldi armut dedi dedi :)) evlilik birliğine zarar veriyodu kadını uzaklaşdırdım siteden dedi :53::53::53::53::53:

Kalp yarasıdır buuuuu ilaç kapatmaaaaaaazzzzz :5::5:

:3: Günümüz aysın, mutlu olsun :D

1 hafta çok olmuş :50:

artık buraya konu da taşıyamıcaz bitkisel hayata girdik sanırım :27:

nihil bugun senın sevgine ihtiyacım var canım iş kazası geçirdim :ssz::ssz::ssz::ssz:

Günaydın kızlar..:3:

Eve geç döndük dün gece

Çok uykusuzum

Ban man bişeyler olmuş yine ?

Fena halde baydı bu durum.. Elbetteki disiplin iyi birşey ama bu kadarı da çok sıkıcı..:19:

Artık burda bile konu kritiği yapamayacak mıyız... Püf..

Bu gidişle artık banlanmasak bile kendimiz girmek istemeyeceğiz, robot gibi durmamız isteniyor adeta..

:53::53::53:Neeeeeeee

yaralı mısın şimdiiii!!

yok yanlış smiley vak'ası sadece aslında bu :3: olacaktı yanındakine basmışım:51:

evet ya.
bazı kızlar gitmiş.
hemi de bi hafta,
ous bu gece yok yanımda.
çarşambaya kadar görüşemicez.
hüzünlendim bir an:25:

günaydın conem, günaydın hanım apla

Günaydınlar....

Cümleten günaydınlarrrrrrrr dün patron ziyarete gelmişş :ssz::ssz:

Günaydınlar....
günaydın tiny.
hoşgeldin
gelirler bayramdna sonra :)))) bişey olmaz canları sağ olsun oysa avşam ne güzel sohbet ediyorduk gızandan mızandan :))) aman beeeeee benım ous hç bir gece yok bizimki can deilmi uleynnnnn

benim senin gibi kızanım yok ama bi küskün bi barışık tek eşim vaa.. arkideşim de yok artık sizin gibi sanal arkideşlerim hariç
dostum da yok sokmuyorum da artık hayatıma kimseyi.
geçen fal baktırdım falcı bile kendini sosyal hayattan geri çekme didi. yuh didim

günaydın kızlaaaaaaaaarrr...
hayırlı cumalar....
hayırlı cumalar
konu aç buralarda
harala gürele geçer çarşambaya kadar :D

Allah kavuştursun canım :38:
buralardayım zaten bu gece. yarın akşam yolcuyum annemlere gidicem ama bi gece bile yalnız kalmaya tahammülüm yok:53:
teşekkür ederim herkesin sevdiklerini allah kavuştursun:29:

yaram içerdeeee yaram içerdeeee veremmi kansermi yarammm içerdeeee:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
:60::60::60: encıllllllll sen çok kopulksunnn kopukkk. hem benim adımı niden nick yaptın sen bakemmmmm :27::27:

Back
X