• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

bana dun dıyorkı bnm burda sozumu dınlemek zorundsasın ısıne gelınce yetkılı oluyo ısıne gelınce ıscı oluyo mılletle ugrasmaya gelmıyo beyefendı musterıyle ılgılenmeye gelınce ıscı oluyo oda bzm gbı...
sozde benı hergun sıkayet edıyormuslar :1:
ondan sonra bn ısı takmıyormusum cok rahatmısım ...
daha bunun gbı sınır bozucu bır suru sacmalaık ya dusun werdıklerı ıznın bıle lafını ettı oda hastaneye gtmısım yane babasıda ona kızdı bıraz bn gerekırse cıkarım dedım boyle olmuyo dedım ...
sımdı bugun ısten cıkmadan desemmı bn ay sonuda cıkıyorum dıe yoksa bayramdan sonramı dıyım

ben olsam hiç iplemezdim onu
ısrar etseydi
asıl patrona gider şikayet ederdim böle böle diyo diye :ssz:

ben olsam hiç iplemezdim onu
ısrar etseydi
asıl patrona gider şikayet ederdim böle böle diyo diye :ssz:

asıl patron burda deıl baska sehırde o yuzden babasına soledım carı bn ısten cıkıcam smdımı söylım yane bugunmu bayram ertesımı

Son düzenleyen: Moderatör:
ramazan bitsin de :) Izgara olduğu bir gün

bu arada ben et yemiyorum ki neden ızgara diye tutturduk anlamıyorum .... Balık hangi gün çıkıyordu ?

oda cuma çıkıyor patron levrek çipura ne seversin şimdiden başlıyayım yetiştirmeye yoksa barbunmu seversin ???

:9::9::9::9::9::9:
:60: :60: :60: :60: altın diş manyak yakışır

ortak olurmuyuz?
fifty fifty

kazende benim sekreterim olsun :ssz:

ayıp ittin
zengiliğimin sebebi senin bu tiyoların olucek zaten
kazen sekreterliği becerebilirmi bilmiyorum
onun kumanda odasında iki düğme var
...üye gitsin veya kalsın diye sadece bunlara basıyo bence(nedense gitsin butonu pek bi aşınmış kalsın cillop gibi duruyo)
sekreterlik zor iş cıkk yapamaz
:8::8::8::8::8::8::8:

dukanı dükkan anladı o :9: ambitous olayı gibi yada objektif patlıcan yani,yanlış anlama oldu :60:

Back
X