• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Anladım.. Bende de hiç göbek yok kendimi bildim bileli ama ramazanda küçük bi tümsek oluştu sanki.. Ramazandan sonra geçer mesela.. Ama hamile kalırsam doğumdan sonra zayıflayamam gibi geliyor bana.. Hiç diyet yapmadım şimdiye kadar , üşengeçte bi yapım olduğundan 1 gün spor yapsam yine iyi :9:

O yüzden sordum.. Bakmakla anlaşılıyosa hani ilerde de spor vs. birşey yapmasam bile yine bu halime döner miyim gibisinden..

Tembellik başa bela :17:

ramazanda çoğu insan kabızlık çekiyor
o tümsek ondandır conem merak etme iner :ssz:

site açalım diye konuşulduğu için ve başka şeylerde vardı tabi. tam sebebi bilemiyorum konu dışı dendi sonra bunlar konuşuldu ve gerçekten kabahatı olan olmayan da atıldı gitti.. yani bana göre öyleydi.
çoğu küstü bir daha geri gelmedi ben yeni üyelik aldım sonra eski üyeliğim ile birleştirildi bir tür af sanırım. ama ceza puanlarım da bende.. o yüzden etliye sütlüye tartışmaya girmem, ben diyet topikleri için girdim ve kk da 17 kilo verdim başka türlü yapamadım çünkü:53:

maşallah kaç kilodan kaça düştün

site açalım diye konuşulduğu için ve başka şeylerde vardı tabi. tam sebebi bilemiyorum konu dışı dendi sonra bunlar konuşuldu ve gerçekten kabahatı olan olmayan da atıldı gitti.. yani bana göre öyleydi.
çoğu küstü bir daha geri gelmedi ben yeni üyelik aldım sonra eski üyeliğim ile birleştirildi bir tür af sanırım. ama ceza puanlarım da bende.. o yüzden etliye sütlüye tartışmaya girmem, ben diyet topikleri için girdim ve kk da 17 kilo verdim başka türlü yapamadım çünkü:53:

anladım canım..yok ya şakalaşıyoruz biz..hem burası geyik topiği,atış serbest :1:

Anladım.. Bende de hiç göbek yok kendimi bildim bileli ama ramazanda küçük bi tümsek oluştu sanki.. Ramazandan sonra geçer mesela.. Ama hamile kalırsam doğumdan sonra zayıflayamam gibi geliyor bana.. Hiç diyet yapmadım şimdiye kadar , üşengeçte bi yapım olduğundan 1 gün spor yapsam yine iyi :9:

O yüzden sordum.. Bakmakla anlaşılıyosa hani ilerde de spor vs. birşey yapmasam bile yine bu halime döner miyim gibisinden..

Tembellik başa bela :17:

aslında biraz bünye meselesi

iyi kötü tahmin edersin kilo almaya müsait bi yapın varsa alırsın biraz zor olsa da istersen aldıklarını da veririsin
28. haftaya gelmek bile hayaldi ama yoğun çabayla hamileliğim uzatılarak 32 + 4 de doğdular...

maşallah iyi doğmuşlar küvözde kaldılar mı hiç

ramazanda çoğu insan kabızlık çekiyor
o tümsek ondandır conem merak etme iner :ssz:

Evet onu biliyorum... gün boyu aç durup sonra da kıtlıktan gelmiş gibi yediğimden oluyor ve küt diye yatıyorum üstüne bir de evdeysem :27: Ondan oluyor ve Ramazan bitince geçecek ama hani şu doğumdan önce doğumdan sonra durumunu merak ettim..

Bünye olarak hep zayıftım mesela , spor yapmasam da doğumdan sonra kilolarımı verebilir miyim

Gökten elma yağar mı gibi oldu sanki ama :27:

Doğumdan sonra tek bakarsan ,çocukların peşinde koşarken,emzirirken falan veriliyor kilolar..Ben de rejim falan yapmadım doğum sonrası...

Neydi eski nickin ? Kırmızı ile alıntıladığım yerlere yürekten katıdığımı belirteyim...Az başıma gelmedi hani...:9:

anladım canım..yok ya şakalaşıyoruz biz..hem burası geyik topiği,atış serbest :1:

Bilin diye söyledim.
BU site meselesine çok kızmıştı çünkü site sahibi. Şaka bile olsa fazla dillendirmeyin bence. yine de siz bilirsiniz

Bakın burda 72-76 civarıyım tam emin değilim $ŞAN05.webp

Doğumdan sonra tek bakarsan ,çocukların peşinde koşarken,emzirirken falan veriliyor kilolar..Ben de rejim falan yapmadım doğum sonrası...

Neydi eski nickin ? Kırmızı ile alıntıladığım yerlere yürekten katıdığımı belirteyim...Az başıma gelmedi hani...:9:

aynen,katılıyorum..iki bebek olunca rejime gerek yok...68 kilo ile doğum yaptım şimdi 52 kiloyum..göbek falan yok ama azıcık kilo almak istiyorum ben...zayıflığı sevmiyorum..

bilmem ki
çokmu korkuyorsun uçaktan :26:

o kapılar kapandımı çatttt die o zaman gırtlağımı sıkıyorlar sankı gök yuzunde başka şeyler düşünüyorum korkmuyorum zaten uçak inişe geçince hayata yeniden gelmiş gibi oluyorum :)

aslında biraz bünye meselesi

iyi kötü tahmin edersin kilo almaya müsait bi yapın varsa alırsın biraz zor olsa da istersen aldıklarını da veririsin

maşallah iyi doğmuşlar küvözde kaldılar mı hiç

Evet 2 hafta kaldılar küvezde....

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmem ki
çokmu korkuyorsun uçaktan :26:

o kapılar kapandımı çatttt die o zaman gırtlağımı sıkıyorlar sankı gök yuzunde başka şeyler düşünüyorum korkmuyorum zaten uçak inişe geçince hayata yeniden gelmiş gibi oluyorum :)

eski nickim yolanda idi canım. şimdi yazdığım yerlerde yolanda değil şero yu görürsün ama

Back
X