Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afferin dik dur
sakın ezilme
onada fazla yüz verme...
sen ne mezunuydun gelin?
Türkçe öğretmeniyim kerim
türkmengelini şidet var mı evliliğinizde? seviyor musun eşini?
şiddetten ne anladığına bağlı...
tokat atmaz, yumruk tekme atmaz... hiç bir yerim kırılmaz morarmaz. ama mesela omzuma sertçe vurur. ya da saçıma asılır...bileğimi sıkar. korkar vurmaktan..gözümde doğuştan retinam ipince..doktor onun yanında " normal doğum yaparsa, ağır kaldırırsa, kafasına darbe alırsa kör olur " demişti. korkuyor şimdi...ama işte el yarası geçer de dil yarası geçmiyor...
gelinim... gerçekten çok üzüldüm bunları okurken
sanırım hatayı en başta yaptın, onunla evlenmekle
ama kader diyelim, olmuş artık
ama bence senden çok senin ousun psikolojisi bozuk, onun tedavi olması lazım, onun bu hareketleri hiç normal değil..
bu arada kaç yıldır evlisiniz?
nasıl tanıştınız?
senden önce aldatılmışmı ne olmuş bu adama böyle
nisan 2008 de tanıştık, temmuzda nişanlandık. 2 sene sonra evlendik. toplam mazimiz 4,5 yıl...
sazan gelinin öyküsünde her şey yazıyor ama özet geçeyim,
bizim okuldan mezun şairdi kendileri, ben de 1. sınıftan beri hayranı. ben 3 teyken hocalara bana birini bulun evleneyim artık demiş. hocalar da kitaplarım var, yazıyorum vs. diye beni uygun görmüş...o ara bunalımdaydım zaten. kafa dağıtmaya istanbula kaçtığım bir akşam face de buldum bunu. o da benim sayfama bakıyormuş zaten. tanıştık konuştuk. cam bile açmadan evlenme teklifi etti. kabul ettim. 1 hafta sonra okuduğum şehire geldi. daha bismillah demeden kuyumcuda durdurdu taksiyi, alyanslarımızı aldı. fakülteye gittik hocaların elini öptürdü," biz evleniyoruz" diye...
hayranıydım ya o zaman çok baş döndürücü gelmişti her şey..şimdi aptalca...
bir fen-edebiyat fakültesi klasiği sanırım bu. eşini düşününce gözümün önüne "reis" tabir edilen tipler geldi.
doğumdan sonraki bir konunu okuduğumda da kızma ama adamı bulsam boğacak hale gelmiştim türkmengelini
aslında çok ilginç gelişmiş herşey...
eğer adamın saçma davranışları olmasaydı film gibi dicektim
ama demek ki hiçkimse, hiçbirşey mükemmel değil..
şimdi sonuç olarak ne yapmayı düşünüyorsun?
kendi ekmeğini kazanmaya başlayınca gidicekmisin?
bir fen-edebiyat fakültesi klasiği sanırım bu. eşini düşününce gözümün önüne "reis" tabir edilen tipler geldi.
doğumdan sonraki bir konunu okuduğumda da kızma ama adamı bulsam boğacak hale gelmiştim türkmengelini
ben türkmengelinin kaynana konusunu hatırlıyorum bi tek
bu arada eşin türkmenmi gelinim
o konuda da vardı kaynana. çocuğu doğmuş, eltisinin hasta çocukları öpüp mıncıklıyordu.