• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

bitanemler, aşkımlar, evladımız varlar...

ama ayağımın altını öpse bitmişti...

kuyruğu dik tuttum hep.. gelecekle ilgili plan yapıyor, komik bir habere gülüyor, akşama ne yemek var diyor... buz gibi durdum buz gibi... "sen farkında değilsin galiba, gidiyorum." dedim.

"gel bi sarılalım da yine git" demeler... ittim hep. kaynanam çağırdı diye bir ara eden gitmişti. annem aradı. durumu sordu. anlattım. "her şey normalmiş gibi davranıyor" dedim.

demez olaydım. annemler "kızım yuvandır, bozması kolay yürütmesi zor, bak hatasını anlamış, bir kelle yüzünden yuva dağılıtmaz, onun da sorumluluğu sıkıntısı çok, affet bu kez barışın" dediler.

benim de tek kapım kapandı...

onlar öyle deyince "ben ille geleceğim" demeyi gururuma yediremedim.

eşim gelince yine sırnaşıp durdu zaten. " sınava kadar. sadece sınava kadar kalacağım yanında, bakalım sözlerini tutuyor musun zaten atanınca kurtulurum" dedim. çocuk gibi sevindi. "ana baba evlat hikaye, bizim birbirimizden başka kimimiz var" dedi...

üfffffffffff

ne yapayım ben şimdi

off canım ya çok üzüldüm ben.
iyi yapmışsım kuyrugu dik tutmakla. yüz verme erkeklere valla iyi olmuyor sonu.
ben de boşucam seni diye e-mail attığımda aynı bu tepkileri verdi. sırnaşık. hiç bişi olmamış gibi.
paso seni seviyorum sarılıp öpmeye sıkıştırmaya kalktı. hala öyle. hala seni seviyorum dediğinde sessiz kalıyorum.
eskiden bende seni aşkım der sarılırdım. artık yapmıyorum:ssz:

acikcasi yeni inciden baska bisey kullanmiyorum
zaten iki sudyenim var baska hic yok birini yikayip birini giyorum
tullu torbayi delis tel atletimide delmis
kacmis makineye
beni sinir eden adam hala kullanici hatasi diyo
makinaya boyle seyler atamassiniz dedi
bende dedim kullanma talimatinin nerseinde yaziyo goster bana diye....

yeni inci tırt canım
at onu..

encıl hoşgeldin

cocuk istemiyorr gorunumlu infertil seniii..
ilk 3 yil bu rolu yaptim ben
simdi bebek yokmu diye sorana benim olmuyo diyesim varr..

:))) bilmez miyim? soruyorlardı daha yaşım küçük,istemiyorum diyodum..oysa ki neler kopuyodu içimde..kimse bilemez.aynen,olmuyor napıyım sormayın diyesim geliyodu.

Back
X