Ben kimseye gidemedim henüz... ÇalışıyorumOus verdi 50 tl
![]()
Oooo o da iyiymiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kimseye gidemedim henüz... ÇalışıyorumOus verdi 50 tl
![]()
Hoşbuldum... Herkese iyi bayramlar tekrar
Benim yüzümden miBen sana yazma demedim mi kuşum sende konuşuyoruz ceza alacak bir şey yapmıyoruz ki dedin
![]()
mutlu ve tweety hoş geldiniz canlar :) bayram affı demek :)
hosbuldukkk konu disindan aldim ben:26:kızlar niye ceza aldınız siz?
baami kustun sen :26::26::26::26:Hala aktif miKonuda sitede oturmanın rahatlığından bahseden bir arkadaş vardı... Ona yönelik bende dedim ki bir sitemiz bile yok napalım dedim ondan ceza almışım
Sanırım twitiyi alıntı yapıp yazdığım için ceza aldım sanki gruplaşmışız gibi oldu... Başka konuda yazarken burdan kimseyi tanımıcam artık
![]()
herkese benden bi şarkı![]()
[video=youtube;JVgY9TdC9m8]http://www.youtube.com/watch?v=JVgY9TdC9m8[/video]
sadece dinliyorum ayaga kalkacak halım yok keri :ssz:![]()
napimm yaaaa
aksama kadan heruf bekledim
eve geldi bayramlastik
yarinda nobetcii
ben yine evde maalesef..
neyseee..
fallen Angelll davet gelmedi sekerim...
canım yatacam şimdi hiç açmadım acınca bakrım kuşum![]()
Oooo o da iyiymişNeden çalışıyorsun :26:
tabi len geyik yaptin hihih
aslinda ben 1 hafta normalimde seni nasil 1 hafta banladilar anlamadim tarih kac yaziyordu ceza puanin kac :26:
baami kustun sen :26::26::26::26:
nihil nerelerde ya
kadesa adi kalk![]()
Düğün var iznimi ona göre ayarladım maalesef
Küsmedim kuşum neden küseyim... Benim daha önce sadece uyarım vardı çok şaşırdım ben 1 hafta cezayı görünce... Ben ceza aldıkça bir sonraki cezanında süresi uzuyor diye biliyorum... Daha önce bir uyarım vardı bu sefer 1 hafta ban yedim...O gece mune burda link verip konuya çağırdığımızdan bahsetmiş... Bana kalırsa ceza almamdaki büyük pay burda link paylaşmış olmam... Yoksa ordaki yazdığımda 1 hafta ban yiyecek bir şey yok
10 ceza puanı aldım kuşum sen?
ceza puanim 90 benim bu nee demek...........
[video=youtube;p5HzDq7_so0]http://www.youtube.com/watch?v=p5HzDq7_so0&feature=related[/video]
ah ah oynamak isterdim ama cins kardeşim burda,maç izliyolar eşimle..oynayanlara gıcktır kendisi![]()