bende çok kustum insanların üzerine
araba tutuyodu küçükken![]()
Ayy Allah seni ne yapmasın ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toplu katliyama sebep olacaktım
abim çok dayağa karıştı benim yüzümden
hep diğer çocuklarla kavga ediyordum sonra onu çağırıyordum çünkü![]()
Ayy Allah seni ne yapmasın ya![]()
Bizde de ben çok kavgacıydım.. Ablamı biri dövünce gidip bende döveni döverdimÇetem vardı mahallede
![]()
ben küçükken, mahallede bi oğlan vardı. artık neye kızdıysam, çocuğun saçlarından tutup kafasını duvara vurmuştum defalarca. kesin kafatası çatlamıştır. yazık kimseye de şikayet edemedi kızdan dayak yedim diye.. biraz şiddet yanlısı bi insanım küçüklüğümden beri...![]()
Bizde de ben çok kavgacıydım.. Ablamı biri dövünce gidip bende döveni döverdimÇetem vardı mahallede
![]()
Benim yasimda kuzenlerimle gicik oldugumuz cocuklari kandirip eve cagirirdik kimse yokken sonra kapiyi kilitleyip bir güzel döverdik.
Anneme az sikayet gelmiyordu![]()
ben annemden hiç ayrılmıyordum küçükken
annem wc ye bile zor giriyordu
peşinden giriyordum çünkü
kapıyı kitlendiğindede açana kadar tekmeliyordum kapıyı
açmıyordu
taki pencereye tırmanıp ordan düşene kadar, kafamı vurmuştum mutfak eşiyalarınıda kırmıştım düşüş esnasında
ben küçükken, mahallede bi oğlan vardı. artık neye kızdıysam, çocuğun saçlarından tutup kafasını duvara vurmuştum defalarca. kesin kafatası çatlamıştır. yazık kimseye de şikayet edemedi kızdan dayak yedim diye.. biraz şiddet yanlısı bi insanım küçüklüğümden beri...![]()
Boss mubana kolay kolay sataşmıyolardı çünkü abim iri bi çocuktu
herkes ona BOSS diyodu![]()
Akıllanmışındır sonra
Bizim eve babalarıyla birlikte gelirdi erkek çocukları.. Adamlar babama " sizin kız bizim oğlanı dövmüş" derlerdiBilmiyorlar ki beni babam teşvik ediyordu, kavga etmeyi öğretiyordu, "aman kızım dövülme döv" le büyüdüm ben
Boss muVay canına
![]()
sonra akıllandı tabi
hep açık bırakıyordu wc nin kapısını istediğim gibi rahat girip çıkayım deyü
bende geçiyordum karşısına bağdaş kurup bakıyordum, konuşuyordum![]()
burda hiç uslu çuçuk yokmu ya![]()
Annem der ki " dayak yiyip karakola düşeceğine, dayak atıp karakola düş daha iyi"![]()
ben yaramaz değildim hatırladığım kadarıyla. yalnız biraz asabi bi tiptim. kızdırana dalardım direk. ablamla kuzenim kankalardı benimle oynamak istemezlerdi. çünkü pata küte girişiyodum sinirlenince. bi keresinde de okulda bi tane çocuğun kafasına kitapları fırlatmıştım. çok pişmanım şimdi bu hareketlerimden. gerçi arada ousa giriyorum gene ama çok sinirlenince![]()
ben yaramaz değildim hatırladığım kadarıyla. yalnız biraz asabi bi tiptim. kızdırana dalardım direk. ablamla kuzenim kankalardı benimle oynamak istemezlerdi. çünkü pata küte girişiyodum sinirlenince. bi keresinde de okulda bi tane çocuğun kafasına kitapları fırlatmıştım. çok pişmanım şimdi bu hareketlerimden. gerçi arada ousa giriyorum gene ama çok sinirlenince![]()