• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

toplu katliyama sebep olacaktım :ssz:

abim çok dayağa karıştı benim yüzümden
hep diğer çocuklarla kavga ediyordum sonra onu çağırıyordum çünkü :ssz:

Bizde de ben çok kavgacıydım.. Ablamı biri dövünce gidip bende döveni döverdim :27::27: Çetem vardı mahallede :60:

Son düzenleme:
Ayy Allah seni ne yapmasın ya :27:

ben annemden hiç ayrılmıyordum küçükken
annem wc ye bile zor giriyordu
peşinden giriyordum çünkü

kapıyı kitlendiğindede açana kadar tekmeliyordum kapıyı

açmıyordu
taki pencereye tırmanıp ordan düşene kadar, kafamı vurmuştum mutfak eşiyalarınıda kırmıştım düşüş esnasında

Son düzenleme:
ben küçükken, mahallede bi oğlan vardı. artık neye kızdıysam, çocuğun saçlarından tutup kafasını duvara vurmuştum defalarca. kesin kafatası çatlamıştır. yazık kimseye de şikayet edemedi kızdan dayak yedim diye.. biraz şiddet yanlısı bi insanım küçüklüğümden beri...:ssz:

ben küçükken, mahallede bi oğlan vardı. artık neye kızdıysam, çocuğun saçlarından tutup kafasını duvara vurmuştum defalarca. kesin kafatası çatlamıştır. yazık kimseye de şikayet edemedi kızdan dayak yedim diye.. biraz şiddet yanlısı bi insanım küçüklüğümden beri...:ssz:

:9::9::9::9::9::9::9:

ben annemden hiç ayrılmıyordum küçükken
annem wc ye bile zor giriyordu
peşinden giriyordum çünkü

kapıyı kitlendiğindede açana kadar tekmeliyordum kapıyı

açmıyordu
taki pencereye tırmanıp ordan düşene kadar, kafamı vurmuştum mutfak eşiyalarınıda kırmıştım düşüş esnasında

Akıllanmışındır sonra :27:

Bizim eve babalarıyla birlikte gelirdi erkek çocukları.. Adamlar babama " sizin kız bizim oğlanı dövmüş" derlerdi :60: Bilmiyorlar ki beni babam teşvik ediyordu, kavga etmeyi öğretiyordu, "aman kızım dövülme döv" le büyüdüm ben :60:

bana kolay kolay sataşmıyolardı çünkü abim iri bi çocuktu
herkes ona BOSS diyodu :9::9::9::9:
Boss mu :52: Vay canına :27:

Akıllanmışındır sonra :27:

Bizim eve babalarıyla birlikte gelirdi erkek çocukları.. Adamlar babama " sizin kız bizim oğlanı dövmüş" derlerdi :60: Bilmiyorlar ki beni babam teşvik ediyordu, kavga etmeyi öğretiyordu, "aman kızım dövülme döv" le büyüdüm ben :60:

Boss mu :52: Vay canına :27:

sonra akıllandı tabi
hep açık bırakıyordu wc nin kapısını istediğim gibi rahat girip çıkayım deyü :ssz:

bende geçiyordum karşısına bağdaş kurup bakıyordum, konuşuyordum :ssz:

burda hiç uslu çuçuk yokmu ya :9:

ben yaramaz değildim hatırladığım kadarıyla. yalnız biraz asabi bi tiptim. kızdırana dalardım direk. ablamla kuzenim kankalardı benimle oynamak istemezlerdi. çünkü pata küte girişiyodum sinirlenince. bi keresinde de okulda bi tane çocuğun kafasına kitapları fırlatmıştım. çok pişmanım şimdi bu hareketlerimden. gerçi arada ousa giriyorum gene ama çok sinirlenince :27:

ben yaramaz değildim hatırladığım kadarıyla. yalnız biraz asabi bi tiptim. kızdırana dalardım direk. ablamla kuzenim kankalardı benimle oynamak istemezlerdi. çünkü pata küte girişiyodum sinirlenince. bi keresinde de okulda bi tane çocuğun kafasına kitapları fırlatmıştım. çok pişmanım şimdi bu hareketlerimden. gerçi arada ousa giriyorum gene ama çok sinirlenince :27:

abim gibiydin o zaman
abim çok sakin bi çocuktu ama sinirlenince dalıyordu

en çokta beni kızdıranlara sinirleniyodu :1:

ve bu çok sık oluyordu :9:

Ousa mı? :27::27::27:

Ben ilk okul 5e giderken 8.sınıflardan bir çocuk anneme küfür etmişti, tabi benim şarteller attı.. Doğal olarak çocuğun boyu benden uzun ama bende kısa sayılmam :27: Allah ne verdiyse dalmıştım çocuğa :27: Okulun müdürü de beni çok severdi, hep bir daha yapma derdi :27: Annemi çağırmıştı okula "bu kızdan çektiğimiz ne" diye.. Çünkü okulda 4 kişilik bir çetemiz vardı, bize laf edene kan kustururduk, vukuatsız gün geçmezdi.. Şimdi bakıyorum da bizim okul müdürünün sinirleri çeliktenmiş :27:

Back
X