• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Biz zaten hiç anlaşamıyorduk her konuda ters düşüyorduk okul yaklaşırken artık okul bitecek diye göz yummaya çalışıyorduk birbirimize neden bilmiyorum tartışmaya başladık o arkadaşıyla mutfakta ders çalışıyordu bende mutfaktan bir şey almaya girmiştim tartışma başladı sonra annemle ilgili bir şey söyledi suratına tokat indirdim sen kimsin annem hakkında konuşuyosun diye bir sonraki günde eşyalarını almaya geldi gene tartışmaya başladık ben sinirlendim kalktım saçlarından tuttum odadan kapıya kadar sürükledim... O zaman sınıf arkadaşımın erkek arkadaşı ve ayrıca 2 kız arkadaşım ve bir ev arkadaşım yani toplamda 4 kişi elimden zor almışlardı kızı... Arkadaşımın sevgilisi şey demişti mutlu erkek gibisin kızı elinden alamadık bu sinirde gördüğüm 2. kızsın demişti... Ben öfkemi kontrol edemiyorum maalesef sinirlenince kendimi kaybediyorum... Ve çok kinciyim :14::14::14: Bir komşumuzla saç baş girmiştik bir keresinde de koca kadına kafa tutmuştum :31::31::31:

aman benimde sacimi basimi yolma seninle iyi gecinmek lazim :52::52::52:

Biz zaten hiç anlaşamıyorduk her konuda ters düşüyorduk okul yaklaşırken artık okul bitecek diye göz yummaya çalışıyorduk birbirimize neden bilmiyorum tartışmaya başladık o arkadaşıyla mutfakta ders çalışıyordu bende mutfaktan bir şey almaya girmiştim tartışma başladı sonra annemle ilgili bir şey söyledi suratına tokat indirdim sen kimsin annem hakkında konuşuyosun diye bir sonraki günde eşyalarını almaya geldi gene tartışmaya başladık ben sinirlendim kalktım saçlarından tuttum odadan kapıya kadar sürükledim... O zaman sınıf arkadaşımın erkek arkadaşı ve ayrıca 2 kız arkadaşım ve bir ev arkadaşım yani toplamda 4 kişi elimden zor almışlardı kızı... Arkadaşımın sevgilisi şey demişti mutlu erkek gibisin kızı elinden alamadık bu sinirde gördüğüm 2. kızsın demişti... Ben öfkemi kontrol edemiyorum maalesef sinirlenince kendimi kaybediyorum... Ve çok kinciyim :14::14::14: Bir komşumuzla saç baş girmiştik bir keresinde de koca kadına kafa tutmuştum :31::31::31:

Halbu ki burdan bakınca hiç öyle gözükmüyorsun :ssz:

[video=youtube;e0AfPJO_EHM]http://www.youtube.com/watch?v=e0AfPJO_EHM&feature=related[/video]

:9::9::9:

aman benimde sacimi basimi yolma seninle iyi gecinmek lazim :52::52::52:

Sana kıyarmıyım kuşum...

Halbu ki burdan bakınca hiç öyle gözükmüyorsun :ssz:

Beni tanıyanlar çok sert görünüyorsun der...Ben çok duymuşumdur mutlu dışardan hiç böyle görünmüyorsun diye... Sevdiğim insanlara karşı çok sevecenimdir oldukça vericiyimdir ama sevmediğim insana günahımı bile vermem... Ve sevmedim mi sevmem maalesef... Öle işte...:31::31::31:

bu şiddet içeren topik ve üyelerinden tırstım ben,kaçıyorum o yüzden:9:

size bi şarkı hediye ediyim bari,sabahtan beri niyeyse aklımda mırıldanıp duruyorum...pala remzi adlı şarkı benden size gelsin :53:

bu şiddet içeren topik ve üyelerinden tırstım ben,kaçıyorum o yüzden:9:

size bi şarkı hediye ediyim bari,sabahtan beri niyeyse aklımda mırıldanıp duruyorum...pala remzi adlı şarkı benden size gelsin :53:

Ne güzel bak yeri geldi mi seni koruyacak arkadaşların var :27::27::27:

Sana kıyarmıyım kuşum...

Beni tanıyanlar çok sert görünüyorsun der...Ben çok duymuşumdur mutlu dışardan hiç böyle görünmüyorsun diye... Sevdiğim insanlara karşı çok sevecenimdir oldukça vericiyimdir ama sevmediğim insana günahımı bile vermem... Ve sevmedim mi sevmem maalesef... Öle işte...:31::31::31:

off ben de öyleyim.. bi de sevmediğim insan da hayatta beni sevmez.. artık nasıl bi negatif elektrik yayıyosam.

[video=youtube;DnozazUAaDs]http://www.youtube.com/watch?v=DnozazUAaDs[/video]
Sevmek buysa seven sensin
Ölmek buysa ölen sensin
Kadir kıymet bilen sensin
Alem buysa kral sensin

Köylü benim garip benim
Aşık benim dertli benim
İnsanları seven benim
Alem buysa kral benim

Kimi bir ekmek derdinde
Kimi şan şöhret peşinde
Kimide hava peşinde
Alem buysa kral sensin

Dünya düzenini bozmuş
Soytarılar sultan olmuş
Şan babası baba olmuş
Alem buysa kral benim

Sevdim deyip aldatan var
İnsanları kandıran var
Dünya malına tapan var
Alem buysa kral sensin

Sevdiğimi bilen sensin
Bu derdime çare sensin
Gözyaşımı silen sensin
Alem buysa kral sensin:64:

Son düzenleme:
off ben de öyleyim.. bi de sevmediğim insan da hayatta beni sevmez.. artık nasıl bi negatif elektrik yayıyosam.

Maalesef benide sevmiyor sevmediklerim... Hiç bir sıcaklık gösteremiyorum sevmediğim insanlara çünkü...

kuşuuummm
mutluuuuuu
geri dönmüşünüz ya siiiizz :46::46::46::46::46:

Evet geri geldik :16::16::16: Sağolsun yönetim af çıkarmış... Eylemin için teşekkür ederim ushacığım :16::16::16:

Back
X