Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ekle arkadaş olarak niye erkek olayım görmüyonmu 5 kalbim var erkek olsam atılırdım doğum fotosu düğün fotosu bak msn yede gel istersen burda konuştuğum msn den canlı bir sürü üye var ha inanmassan da sen bilirsin makara kukara ya sor oda yeşillerden anlşatsın beni nasıl hatunum
okey ü
sende millet neler anlatıyo 18 ci olmuyo bişey yazdık 18 ci olduk alemsiniz he
merhabaaaaaaaaaaaaa![]()
Yalanmi anacim sen fato pohh 18cilerdensiniz![]()
erkek dıyeene kdr profılden resımlerıne bakın tas gbı hatunkız nadiş bunlar beni erkek üye yaptılar ya bacım ben i sen görmüştün demi anlatta erkemiyim değilmiyim rahatlasınlar
belki arada kocası yazışıyor herşey olabilir bize kafaya alabilir olmaz,olmaz nerden bileyim? sonra hanıma gösterir gülüşürler!
belki arada kocası yazışıyor herşey olabilir bize kafaya alabilir olmaz,olmaz nerden bileyim? sonra hanıma gösterir gülüşürler!
erkek dıyeene kdr profılden resımlerıne bakın tas gbı hatun![]()
neresı sısmankıhahahah karoo dicektin diyomuim ama nilom kilo vermeye basladi...
tweety sana gonderdıgım slmları alıyomuydun kız
neresı sısmankı![]()
dur len ne deyo baksana hatunlar kişi kendinden bilir işi diyorum demekki kocalarıyla ortak giriyolar burayatwettt atma yavrum mamfihin topigindeki maceralarda sende vardin yavrucum
rahibe terasa gibi tovbe ettin dicim ama evlisin yavyiiiiii
neyse
ulennnnnnnnnnnnnnn nilooooooooooooo
geliimm bursaya kiricam bacaklarini
baksana msnine....
dur len ne deyo baksana hatunlar kişi kendinden bilir işi diyorum demekki kocalarıyla ortak giriyolar buraya
baksana
kocamın işi gücü kalmamış hangi hatun ne yapmış onu okucak
he okadart gülüyoki karnı çatlıyo kızım işi gücü yok adamın kadın stesine mi gerecek kişi kendinden bilir işi
afıyet olsun tosunumaaaaaaaaaaaaaaa yesın yarasınbalik etli ooooo
ama is kadini oldugundan beriii
azmediyoo
yanliss o mangallari hergun yersen nilom yandin..![]()
he kız azmettim kocişe gelinliğimşi giyipte bi gün süpriz yapıcamhahahah karoo dicektin diyomuim ama nilom kilo vermeye basladi...
neresı sısmankı![]()
he kız azmettim kocişe gelinliğimşi giyipte bi gün süpriz yapıcam
demekız fıstık gibi hatunum çekemeyenler çatlasın
az yazışmadık bazı arkadaşlarla 2 şak şak hemen karalama bu ne ya
erkek üye değilim bilen biliyo ben senden şüphelendim ema mıydın ne hadi ispatla ozaman bana erkek olmadığını çamur at izi kalsın