• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir bozucu

Özelden detaylı daha açıkladım, konu dışıdan yedin, buradaki mapuslukların epey bir kısmı konu dışıdan gitti, Kazen yeni yıl diye affa uğratmış banları, ahhh ahhh bana kalsa dansöz bile seyrettirmem size:ssz::ssz:
Uslu durun, konu dışı yazmayın affa uğradık diye sevinmeyin geceyarısını bir dakika geçe hepiniz balkabağına dönersiniz mazallah:9::9::9:

Neyse aslında Yeni yılınızı kutlamak için girmiştim topiğe, hepinizin yeni yılını kutlar, 2013'ün sizlere sağlık, huzur temenni ederim, dileklerinizin gerçekleşme fırsatı nasip olsun İnşaAllah:nazar:

2012'de aldığınız cezaların 2013'te tekrarlanmamasını diliyorum İnşaAllah amin tövbe bismillah:ssz::ssz::ssz:

Merhaba Mune ben bu kez uslu durdum :21: bunlar söz dinlemiyo :63: ama ben öyle miyim hiç :9:

Teşekkür ederiz.. 2013 te keşke dediğiniz her ne varsa gerçekleşmesi dileğimle ; sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu, musmutlu yıllara inşallah :16:

geceleri mide ağrılarıyla uyanıyorum uykumdan

Ous'un da çok midesi ağrıyo ama patlayan kadar yediğinden oluyo :1:
Bi süre sonra geçiyo
Öyle uykudan uyandırcak kadar değil

İyi yapmışsın doktora gitmekle
Sana bişey olmaz gerçi :27: ama tedbiri de elden bırakmamak lazım tabi

Ous'un da çok midesi ağrıyo ama patlayan kadar yediğinden oluyo :1:
Bi süre sonra geçiyo
Öyle uykudan uyandırcak kadar değil

İyi yapmışsın doktora gitmekle
Sana bişey olmaz gerçi :27: ama tedbiri de elden bırakmamak lazım tabi

benimki feci ama
yemek bile yiyemiyorum doğru dürüst

2013yilbasikutlamakarti.jpg

Özelden detaylı daha açıkladım, konu dışıdan yedin, buradaki mapuslukların epey bir kısmı konu dışıdan gitti, Kazen yeni yıl diye affa uğratmış banları, ahhh ahhh bana kalsa dansöz bile seyrettirmem size:ssz::ssz:
Uslu durun, konu dışı yazmayın affa uğradık diye sevinmeyin geceyarısını bir dakika geçe hepiniz balkabağına dönersiniz mazallah:9::9::9:

Neyse aslında Yeni yılınızı kutlamak için girmiştim topiğe, hepinizin yeni yılını kutlar, 2013'ün sizlere sağlık, huzur temenni ederim, dileklerinizin gerçekleşme fırsatı nasip olsun İnşaAllah:nazar:

2012'de aldığınız cezaların 2013'te tekrarlanmamasını diliyorum İnşaAllah amin tövbe bismillah:ssz::ssz::ssz:

Bende sana attığımız mesajlara dayanamayıp başından savmak için af istedin bizim için sanmıştım Mune,

Lütfen şu kürkünü çıkart ya,:50:

Seni göremeyince hiç gelmeyeceksin sanıp geyiğe dalıyoruz biz:5::5:

Arkamı bir dönüyorum sen:5::5:

Yoruldum valla.:5:

Yılbaşı affı içinde teşekkür ederiz:16::16:Geçmezdi 5 gün valla.:16:

İyi yıllar deyip kaçma,saat 24 te dansöz oynatcaz burda,bekleriz.:32:

Son düzenleme:
Back
X